Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » cesta stopom
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Jojo, nastopoval jsem se hodně, i za hranicema.. Dneska ale pokud fakt nemusím, tak už nestopuju. Protože já na rozdíl od většiny lidí mám prostě ultra smůlu - téměř se mi nestalo, abych mávnul a auto zastavilo. V průměru čekám minimálně hodinu, dvě, často ale třeba celej den (nezáleží na místě, ceduli, provozu - prostě shit..). Často jsem to taky musel vzdát, protože mi za několik hodin nezastavilo třeba jen jediný auto. Stop je fakt velká škola života, přesně jak píše cosecha. Člověk tak nějak získá představu o struktuře naší populace (minimálně té motorizované). Má možnost si prohlídnout ty znuděný, otrávený, povýšený, arogantní ksichty - lidi, kteří se ve svým autíčku cítí bezpečně, a to natolik, že si dovolí víc, než kdyby s tebou jeli např. v tramvaji. Je pravda, že většinou ten, kdo tě vezme, je pohodovej člověk, ale je jich čím dál míň..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 14-03-2007 v 12:59 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

podle mě jsou lidi dneska strašně zlý jsem jel do divadla a ujela mi tramvaj tak jsem musel jet stopem abych to stihnul....jasně že nikdo asi za půl hodiny nezastavil tak jsem jel až další tramvají ale to už jsem přišel pozdě

Old Post 14-03-2007 v 20:37 PM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

JJ nechapu to,vymluvy o strachu,no budiz,vymluvy o opilcich a zevlosich,no budiz-ale proc teda pak nezastavujou lidem co nejsou opili a vzezreni ciste?!?NO?!? na ten strach to muze svest tak 10% lidi ,dalsich 10% potka zevlose a co tech dalsich 60% kteri nezastavej jen tak?!? pac jsou to Jarini!!!

PS: komu nesedej pocty s procentama(20% co chybi jsou lidi co berou)

Old Post 15-03-2007 v 16:32 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PARANOIK
Stálý Člen

Karma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

hehe to ja stopujem dost casto,skoro az pravidelne ,no na mojich bratov nemam ,ti chodili kazdy den
dokonca som nemusel ani na nultu do skoly chodit jeden rocnik,ked ma ucitelka videla ako vystupujem stale z inych aut ped skolou ,tak ze radsej nech nechodim na nulte lebo ze sa mi moze nieco stat ked pojdem stopom

Old Post 15-03-2007 v 18:23 PM
PARANOIK je offline   Profil uživatele PARANOIK   Find more posts by PARANOIK   Foto galerie člena PARANOIK   Click here to Send PARANOIK a Private Message   Add PARANOIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lolek
Nový Člen

Karma uživatele Lolek - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Já stopoval jednou zastavili mi celekm brzo,ale rozhodně se mi to nechce provozovat kvůli tomu,abych ušetřil pár korun za vlak

Old Post 15-03-2007 v 19:29 PM
Lolek je offline   Profil uživatele Lolek   Find more posts by Lolek   Foto galerie člena Lolek   Click here to Send Lolek a Private Message   Add Lolek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 38

Rady pro řidiče:

1.Zastavte, zeptejte se stopaře kolik je hodin a pak mu ujeďte.

2.Řekněte mu, že jej vezmete jedině, když bude řadit.

3.Když si sedne, tak se ho tichým zastřeným hlasem zeptejte: „Už máte strach?“

4.Udělejte si na volantu zářez.

5.Nakloňte se k volantu, podívejte se nepřítomně do dálky a řekněte: „Všechny je dostanu…!“

6.Při rychlosti nad 130 km/hod simulujte epilepticky záchvat.

7.Za jízdy se alespoň 3x přezujte.

8.Vytočte na mobilu libovolné číslo a řekněte: „Tady pavouk, tady pavouk, chytil jsem jednu mouchu.“

9.Těsně před ostrou zatáčkou vykřikněte: „Aaach, to nezvládnu…“

10.Když Vás zastaví policejní hlídka, s ledovým klidem proneste: „Pane poručíku, to je on!“

11.Rozlučte se se stopařem slovy: „Vím kde bydlíš….“

Old Post 12-04-2007 v 12:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
paarek
Nový Člen

Karma uživatele paarek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

spolužák jel stopem ze školy..jenom si to chtěl zkusit..

Kdo jak zasadí (hnojí, zastřihává a vůbec) tak taky sklidí..

Old Post 12-04-2007 v 16:19 PM
paarek je offline   Profil uživatele paarek   Find more posts by paarek   Foto galerie člena paarek   Click here to Send paarek a Private Message   Add paarek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mittka
Stálý Člen

Karma uživatele mittka - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

PHREAKY :

ked bude o par rokov auto urcote vyskusam

boli brucho

Realita je plná pesimizmu, preto žijem mimo nej ...

Old Post 12-04-2007 v 20:12 PM
mittka je offline   Profil uživatele mittka   Find more posts by mittka   Foto galerie člena mittka   Click here to Send mittka a Private Message   Add mittka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás