Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je fakt sranda já chodil v Liberci do školy - vyšší odborný. Ačkoliv jsem ze západu to Vaše město znám jak svý starý boty. Chodíte do sucide pabu? nebo funguje tam ješe Go lets Go rock klub? Nejlíp bylo v radnici dole v nálevně kde měly obrovskej tank na pivo.
Svět je malej . Přijeďte se mrknout na Karlovarskej festival. Festivaly napnou svaly, žádná sranda propaganda. Zhulíte se a ještě se mrknete na pěknej film. Mimochodem je to fakt světová akce. A s tím jarinem to je sranda . Myslel jsem jen že teď je jaro tak .... Ale jinak z Liberce znám přezdívkou jednoho týpka - Jarina . Mladej hulič . Teď tak 21 let . Takže jsem se trefil ač jsem netušil. By by
hehe, do rokáče moc nechodim a do vraždy taky ne (do sklípku pod radnicí samozřejmě jo) ale vim o co jde.. no ale ještě řekni, žes chodil na průmyslovku (tam je vyšší odborná) u výstaváků (u muzea).. jestli jo, tak se možná známe od vidění, já tam chodil před štyrma rokama a pak jsem tam ještě dělal civilku no a ten festival je kdy??
Byla to výšší odborná , byla tam autoškola taky ale ta adresa . nemohu si vzpomenout jsem jak Samotář. a filmovej festival začíná začátkem červencen 5.7. až 15.7.
prostě na začátku. takhle to bylo minulej rok tak pohodaa Jazzzz
Flashback je neopodstatnená haluz pár už opravdu vyjetejch jedinců. Normálnímu uživateli nemůže ganja bez jakýhokoliv momenzálního užití přivodit stav zhulení. A to neplatí jenom pro trávu, ale i pro výše zmiňovanej trip, extázi a podobný laskominy. Stačí mít občasnou spotřebu(chovat se jako člověk) a žádnej flashback za volantem nikoho nepotká!!!!!!!!!!!!
Zkousel si nekdy dat si tripa a druhej den ,nejlip vecer ,kdyz je tma ,tak zahul a uvidis ,ze to neni normalni zhuleni jako obvykle ,ale ze to ma podstatnou cast tripa.
Můžu se tě zeptat, kde bereš tu jistotu, že to dokářeš tvrdit tak absolutně? Nevím jestli jsi někdy dával papíra.
Ale hodně lidem se ty stavy vracejí. Co se týče hulení, tak pokud si pamatuju, tak flashbacky má tak polovina huličů (podle nějakých výzkumů)(huličů= kuřáků trávy).
Já jsem měl flashbacky zezačátku nejvíc (nedá se říct, že by to bylo hlavně v krizových situacích, ale bylo to psycho) a nebyly to nějaké nepatrné náznaky, ale i halušky atak.
Hej lidi, já jsem ještě žádný flashback nezažil, asi mám
nějaký prapodivný metabolismus, ale zaděláno na něj
mám snad solidně - okolo 40ti čtverečků a hulení každý den - semtam když je husto i 4krát......
Ale jak píše Cobba, když zahulíte druhý den po čtverci,
je ta vyhuláčkovanost docela tripózní.....někdy i po více
dnech.....
Taky je to pánové o věci zvaný tolerance. Myslím tím ten lékařský termín nikoli sociální :-)
Takže dyž hulíme denně mooc, tak už nás asi žádnej flashback nerozhodí,ani si ho třeba nevšimnete. Ale jinak je to prima, vzpomínám na ně...ach to byly časy...
Taky je spouštěj věci jako tabák, muzika co ste při tom poslouchali, vůně atd. Prostě Ty Vjemy.
Lsday:Nuz ja zas tak casto nehulim,a ziadny flashback som nezazila,inak na tom tabaku nieco asi bude neikedy sa mi stane ze sa citim tak na pár sekúnd zhulene ale neviem nic take co tu popisujete...skoda..
Just keep trippin and be cool....
vivala ganja!!!!
Zdarec vsici. (novy tema zakladam poprve, tak doufam, ze to nepodelam)
Projel sem celou Kurarnu, ale tema o FLASHBACKach (nebo cich) sem nenasel. Tak ja ho teda zkusim zalozit
Moc by me zajimalo, jak je to u vas s flashbackama.
Tak piste. Jakto ,ze nepisete?!