Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hrali sme s kamosom na slnku basketbal,este len to bola sranda,som nevedel ze je taka lemra,ja som podal vykon tak na 2- prislusnej kategorie:ň
ale on dodnes sa z toho smejeme
inak hraval som ligovo hokejbal ,a na treningy som casto chodil zhuleny,vladal som max. hodku a potom som bol skor pasivny
posilovna .... nedavno sem tam byl s kamoskou ja byl OK ae ono byla BOHUZEL tak trochu zhulena a sla treba na nohy......vlezla si tam zadny zavazi si tam vbc nepridala pohodicka a zacala uplne rychle valit jen prazdnou tyc....ja jako kamarad sem ji poseptal ze tam nic nema at si tam neco da ze to vypada divne..... je to docela sranda posilovat zhulenej ae jen pro ty co na vas hledi :X heh
Já se po hulení nejradši odreaguju uklízením, nebo děláním činností, do kterých se mi jindy nechce. To se potom pro mě práce stane zábavou a uteče to mnohem rychleji. Už je to skoro půl roku co se mi narodila malá Lily, takže mi přibylo kotel práce, kterou musím chtě nechtě dělat. Zkouřená to zvládám rychleji a bez nervů Bohužel se mi toto neosvědčilo při žehlení. To mě nebude bavit nikdy, ani kdybych sama zkouřila 10 jointů najednou
Já nejradši zhulenej lozím po skalách-někdo řekne magor, mě to baví. A navíc mi přijde, že ten adrenalin mi odbourává zhulenost, takže po pár cestách můžu znova.
Taky se přidám do diskuze, v poslední době mě asi nejvic bavi pinces, to je klasika, nebo se s kamaradama poradne probehnou v hustym lese kde to vypada vsude stejne ... to je teprve psycho.
Jinak samozrejme lyze... exkluzivní je vyjet nejlepe v Alpach ci jinych vysokych horach posledni lanovkou uplne nahoru tam pockat tak 10 minut dat 1-2 brcka mezitim vsici lide sjedou dolu a pro Vas tam zbyde uplne volna sjezdovka a az dolu sjezdovky jsou tak 6-7km dlouhy neli vic jen se musi davat bacha aby se spravne uhlo...
Jinak florec to je jasna vec.. jenom turnaje nehulim to me prijde blby vuci spoluhracum. Jo a jeste jsem nikdy a ani nikdy nevlezu na kone zhulenej to si nedovolim... To jsem se zase rozepsal no nic tak si uzivejte sportu
Zdravíčko
Dnešek ve mě probudil absolutní nadšení do volejbalu Hrajem s lidma ze školy a já sem se předtím zkušeně naložil špečínem.Bylo to boží,hrál sem jak o život a přitom sem si připadal jako ve hře(nějaké PC :-D ).Některé zákroky mi prostě přišly jako sled mačkání kláves.A polety za balonem byly táák pomalé :-D:-D No zkrátka sranda