Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Krásnej datum a vypadá to že i počasí přeje. Muj první outdoor a už davam klíčit několikátou várku a zejména jsem zvědavej na model Pasion 1 ( G13xMTH )..Jinak do 1.5 to chci mít venku páč už se to má jen zlepšovat
Dal jsem klíčit 25. května a sem z kraje pardubic tak myslite ze bych to moch dat uz ven nebo mam pockat protoze se bojim ze zas prijdou mrazy po tech velkých vedrech co maji ted prijit?
sazet uz se da ja mam uz dva tydny venku a valiiiii pre dvouma dnama sem dal do kyblu i male lemon skunky pokud ma nekdo opravdu strach staci prikryt kvetiny nejakou pruhlednou nadobou sklenice pet lahev ....
jj petlahví to znam tj dobry ale mam teprv malé rostliny teprv 4 dny a tak jestli to tyhle mlade rostlinky přežijou a navic jestli je dobry mit petlahev cely den na rostline nebo to přes den sundat? a navic k rostlinam se nedostanu zrovna kazdy den
Původní příspěvek od MORZIK sazet a zase sazet!!!!!!!!!!!!!!
To muzes, ale bude stesti kdyz jeste nedorazi mrazy.
Pravdou je ze rostlinky mrazy ustoji, ale vyrazne se zabrzdi.. Takze pokud mas plno semen tak klidne do toho .
Neni kam spechat, jeste je cely kveten na sazeni a ver ze pak rostliny jedou rychleji. Pokud pocasi vydrzi, tak to budes mit good, ale spolehnout se na nej je vec druha
dekuji za stesti ale my co zijem na jv moravy to mame trosku jednodusi vsude jinde -2 u nas +4 no jo sahara zas ale skoro neprsi takze si nevyberes.....
Jo to se mi uz stalo jednou ze mi rostlinky mrazem nechcíply ale zabrzdily se a od te doby co jsem k nim přišel za 3 týdny tak se nepohnuly ani o milimetr
Nazdar, ja som zo slovenska a myslím si že som v nejakom moc tropickom pásme...4 kusy powerpure mi skoro zhoreli... sú kúskami žlté..uvidím ako pojdu dalej...zatial majú 3 dni.Na priame slnko to nemôžem dat, pretože tu je na teplomeri priamo na slnku 43 stupnov...o jedného skanka už som prišiel..väčšina zhnedla...
Původní příspěvek od sWei já je vždy nechávám 2 týdny doma a pak jdou ven
citace:
Původní příspěvek od vousac ideální bude sadit 9,10 května je to podle fáze dobré na kořen což je vhodné při tomto času sadit semeno nebo přesazovat předpěst.
Mám teď v jogurtovkách 8denní kousky... a v půli května - po zmrzlejch - půjdou ven,
ale teď je asi budu muset dosypat hlínou, hrozně se tahaj nahoru
Qwertulanus
43 stupnov?? my vysvetli ci si si nepomylil slovensko s nejakou zahranicnou krajinou .. neviem nemyslim si ze mozu byt take teploty.. s kadial si?
Původní příspěvek od thuglife Qwertulanus
43 stupnov?? my vysvetli ci si si nepomylil slovensko s nejakou zahranicnou krajinou .. neviem nemyslim si ze mozu byt take teploty.. s kadial si?
Tak na sluníčku to není nic extra u nás bylo dnes na slunci 46 stupňů
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Lidicky, hlavne bych sadil kytky co maji tak 25 - 30 cm. Je skoda to tam davat driv a nechavat na pospas osudu.
Ono je jedno, kdy se to zasadi, hlavne at to neumrzne (pri teplotach pod 8°C rastlina zastavuje rust).
Cim drive se to vysadi out, tim vetsi rostlina bude i vynos z ni. Stejne tak bude vetsi sance ze ji nekdo objevi...
rostlina zastavi rust az pod 5 stupnu u osmi pouze zpomaluje.... a sazet 30cm rostliny? ja sazim klidne i 7cm hned ven do hliny a jeste se mi nestalo ze by zdechly
ahoj ....jak teď hlásej o víkendu ochlazení ....mám venku už řízky,myslítě že to přežijou ? popř jak je ochránit nejlíp ? ...sou tak 15 cm vysoký. díky.
Proč pít organický rozpouštědlo když mohu jíst kyselinu ?
fuu ja nemam ešte ani vyklíčene .. počkám si po tomto ochladení čo bude a potom začnem zo sadením ... myslíte si že je neskoro na sadenie?? podla mna nie ale kamoš mi vravel že som to mal zasadit už dávno.. ale podla mna blbost.. lebo teraz je to počasie dost takéé... ACH keby som mal skleník všetko vyriešené!!
Původní příspěvek od matata ahoj ....jak teď hlásej o víkendu ochlazení ....mám venku už řízky,myslítě že to přežijou ? popř jak je ochránit nejlíp ? ...sou tak 15 cm vysoký. díky.
2l pet lahev uřízni vrch a nasaď je na rostlinku dva otvůrky nahoře ať dýchá a hotovo minipařák podrží při nizkých teplotách dobře.