Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Weviho skleník "07"
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20
Autor
Téma 
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

citace:
Původní příspěvek od Wevi
a včera...jsem uvařil konopné mléko..Podcenil jsem ho a dal si dva mohutné kalichy....Po odolávání stavu na kámošovém gauči jsem si řekl, že si skočím na hajzl...hlava se mi motala nehorázně....A když jsem močil, tak jsem cítil, jak se mi žene šílený tlak do hlavy a do nohou...pak si jen pamatuju, jak cítím hnusnou tupou bolest na bradě a kámoše, jak se mě snaží zvednout.Omdlel jsem...Lehl jsem si zpátky na gauč..slyšel hlasy...takový stav jsem nezažil..Nikdy jsem se takhle necítil..Byl to nejotřesnější zážitek v mém životě...A zrovna jsem ho musel prožít na konopném výrobku..Sakra...Feel respect for ganja foods..usnul jsem a probudil se až ve tři ráno...

teď sedím u počítače a nějak se snažím pochopit, co se to stalo...byl to opravdový zážitek....

ty vole Wevi, kamo to byl fakt maras! slysime ranu pribehnem k hajzlu a ty tam vyvaleny! zvednem ti hlavu a tys na nas cucel mrtvyma ocima malem sem se z toho vybulil..pak si neco nastesti zacal drmolit, hodne se mi ulevilo...

no ja sem pak jeste navstivil Zakladnu a par lidem dal okusit slast konopneho mleka

flow,grow,glow

Old Post 20-09-2007 v 16:49 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wevi
Stálý Člen

Karma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% PěstitelskáKarma uživatele Wevi - 89% Pěstitelská

Palec dolů ?SMOKE-report?? Příspěvek č. 192

Smoke report?ani nevím, jestli se to tak dá nazvat..Stále mám oči pro pláč...Ani se mi nechce koukat na grower a dívat se na krásnoou dobu květu od ostatních growerů...

Listí je mnoho...Konopných (ne)jidel bude dosti......

Akáško, na to, že je to úplně nezralé, tak to zkuřuje FAKT ŽE BĚSNĚ....škoda, že to nedokvetlo..ty stavy..Ty teda jsou..

Superskunk...taky se do dá velmi dobře kouřit..Stavíky osvěžující...

Chuť....Dá se to....Vyfukuji kouř nosem...Pak se to dá vychutnat...opravdu...

Vůně..no...taky se to dá

A stav: fakt běs...

1. foto - smutný pohled na prázdné místo ve skleníku
2. foto - smutný pohled na prázdné místo fóliovníku
3. foto - pohled do sušírny superskunku
4. foto - nevím....Asi šiška??

Jak mi je líto, že to nedokvetlo..áách jo..

A TO BYL MŮJ PRVNÍ OUTDOOOR

snad příští rok...

Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...

Weviho skleníček a fóliovníček "07" - předčasně sklizeno
Šňupací tabáček

Naposledy upravil Wevi 24-09-2007 v 08:30 AM

Old Post 23-09-2007 v 10:39 AM
Wevi je offline   Profil uživatele Wevi   Find more posts by Wevi   Foto galerie člena Wevi   Click here to Send Wevi a Private Message   Add Wevi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 193

Zdar Wewi přeju opravdu hlubokou a velmi upřímnou soustrast!! Tvůj thread jsem si přečetl od začátku až do konce. Ohromě mně pobavil, nemluvě o tom jak jsi nás tu obohatil těmi suprovými recepty! Opravdu sqělý thread a je velká škoda že to takhle dopadlo Já to taky vlastně musel předčasně sklidit, ale přeju ti aby se ti to příští rok už opravdu povedlo!
Čus

Naposledy upravil 03-11-2007 v 19:50 PM

Old Post 03-11-2007 v 12:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eloren
Stálý Člen

Karma uživatele Eloren - 65% PěstitelskáKarma uživatele Eloren - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 194

Ták Wewi taky přeju upřímnou soustrast :-( ale alespoň buď rád za to že máš alespoň něco a že si je mohl sklidit ty a neudělal to někdo za tebe jak se stalo mě :-( Proto hlavu vzhůru, život jde dál a po krátké zimě se jede zase nanovo :-) Peace

2007-Outdoor-ukradeno

Old Post 03-11-2007 v 15:01 PM
Eloren je offline   Profil uživatele Eloren   Find more posts by Eloren   Foto galerie člena Eloren   Click here to Send Eloren a Private Message   Add Eloren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:08 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás