Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 600W Hydro Poprve
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Ja mam tez za tmi velmi vysokou vlhkost vylitne to az na 70%
a za svetla 50% a nak jim to nevadi si myslim ,ze tech tvejch 60% je v klidu pokud nechces investovat do odvlhcovace vzduchu tak tam pridej velkej vetrak at se to tam toci jak na kolotoci

Old Post 29-10-2006 v 10:47 AM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-badboy-
Stálý Člen

Karma uživatele -badboy- - 92% PěstitelskáKarma uživatele -badboy- - 92% PěstitelskáKarma uživatele -badboy- - 92% PěstitelskáKarma uživatele -badboy- - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Pampalini počítej stim že ti to může začít hnít......70% je hodně

Anabolonjestli chceš ještě snížit vlhkost přidej další odtah.....koukám že máš na cool tubě uzavřenej okruh......jednu stranu zruš at nasáváš vzduch z pěstírny a jeto.......

zatim čau máš to krutý

Old Post 29-10-2006 v 15:06 PM
-badboy- je offline   Profil uživatele -badboy-   Find more posts by -badboy-   Foto galerie člena -badboy-   Click here to Send -badboy- a Private Message   Add -badboy- to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Euforia
Stálý Člen

Karma uživatele Euforia - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Zdravim.

Vypada to fakt krutě. Na tu vlhkost bych si dal bacha ja sem měl ve skřini přes den kolem 35 - 40% a v noci mi to skákalo někam k těm 70 a v jedny pěkny vrcholovce se mi objevila plíseň.

Jo a jinak, všim sem si, že máš brutálně zeleny lupeny, tak si myslim, že s dusikem si asi nešetřil. Mohl bys to, ale poznat na vynosu, protože ten N ti zpomaluje tvorbu květu. Jestli dobře počítám tak teď jsi někde na 36/12h dni, tak předpokládám, že dusík (Grow složku) si už vysadil, ale možna kdybys to udělal dřiv bylo by to lepši. JJ vim "pozdě bycha honiti". Ja se řidim pravidlem, že ke konci květu by přirozeně mělo zahnědnout a opadat přibližně 80-90% velkých listů, prostě aby v ty kytce nezustalo moc sajrajtu z hnojek. Řek bych, že tobě nestihne opadat ani pulka. No nůžky to jistí...

Old Post 06-11-2006 v 11:11 AM
Euforia je offline   Profil uživatele Euforia   Find more posts by Euforia   Foto galerie člena Euforia   Click here to Send Euforia a Private Message   Add Euforia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anabolon
Nový Člen

Karma uživatele Anabolon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anabolon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Vlhkost se diky mrazum a tim ze venku je zima drzi na max 40% a sem tet ve 41dnu kvetu a grow uz nedavam a pridavam pk 13-14 a rekl bych ze vynos na prvni groooow bude dobry az tet poslu foto tak se drzte trosku sem to protrhal a pak mi dva dny lepily ruce vubec to neslo dolu nucum!!!umejt zacina to natejkat jako svina

Fotky dodam do dvou dnu

Old Post 07-11-2006 v 22:06 PM
Anabolon je offline   Profil uživatele Anabolon   Find more posts by Anabolon   Foto galerie člena Anabolon   Click here to Send Anabolon a Private Message   Add Anabolon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Karma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Jestli máš vlhkost kolem 40% tak je to v pohodě.Mě taky v noci lítala vlhkost až na 70% ale odneslo to 5 vrcholovek Takže nad tím ventilátorem rozhodně uvažuj.Vzduch holkám nikdy neškodí Jo a jediný po čem ten "SAJRAJT" šel dolu mě je "Solvina" nevim jestli se to jeste vůbec vyrábí, ale nic lepšího jsem nenašel a kyselinu nehodlam testovat Jinak vypadá to moc pěkně ale i přes to prostříhání to stejně vidim na pěknej jungle No hodně štěstí na posledních pár dní a těšim se na výsledný fotky

2x600W POG + Chronic + Mazar

2x600W POG vs. Chronic White BOX - No. 48

Dispatch Warlock and Ajax to bring back his body

Old Post 08-11-2006 v 08:00 AM
Morpheus je offline   Profil uživatele Morpheus   Find more posts by Morpheus   Foto galerie člena Morpheus   Click here to Send Morpheus a Private Message   Add Morpheus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morpheus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anabolon
Nový Člen

Karma uživatele Anabolon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Anabolon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Pro Morpheus

Mas se na co tesit kamos mi hodi fotak a poslu sem fota
taky premyslim otom ze uz asi zacnu ripenit protoze tak 30%
chlupu je hnedejcha sem v 42dnu a na etikete pisou 45-50
i kdyz se mi to zda blbost

Old Post 08-11-2006 v 18:07 PM
Anabolon je offline   Profil uživatele Anabolon   Find more posts by Anabolon   Foto galerie člena Anabolon   Click here to Send Anabolon a Private Message   Add Anabolon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dvojka-trojka
23

Karma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% PěstitelskáKarma uživatele dvojka-trojka - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

citace:
Původní příspěvek od Anabolon
Pro Morpheus

Mas se na co tesit kamos mi hodi fotak a poslu sem fota
taky premyslim otom ze uz asi zacnu ripenit protoze tak 30%
chlupu je hnedejcha sem v 42dnu a na etikete pisou 45-50
i kdyz se mi to zda blbost

Jestli je na etiketě 45-50 dní, tak bych to tak nechal. Proč myslíš, že je to blbost? Každopádně bych se řídil podle "chloupků", a jestli máš 40% hnědejch, tak už bych pomalu nasadil Ripen/Final Solution. Když to necháš přezrát, tak to bude spíš stoned model. Já třeba radši trochu energický high, takže bych to přezrát nenechával, ale proti gustu............
Držim Ti palce, aby to pěkně dojelo a zatím se měj....
23

Old Post 09-11-2006 v 07:27 AM
dvojka-trojka je offline   Profil uživatele dvojka-trojka   Find more posts by dvojka-trojka   Foto galerie člena dvojka-trojka   Click here to Send dvojka-trojka a Private Message   Add dvojka-trojka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anabolon
Nový Člen

Příspěvek č. 38

Tak tady jsou fota 45 dne kvetu za tyden se dou houpat
zrovna jsem nasadil RIPEN

Old Post 17-11-2006 v 08:31 AM
JMír
Nový Člen

Karma uživatele JMír - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Bohatýre máš to příjemný=fakt hezký=K+=budu sledovat Tvoje výpěstky=fakt poučný=já začal před třema týdny svůj první pokus o indoor=bohužel jsem z 40ti kkytiček díky vícero chybám zachránil do šťastné současnosti jen 10 Krasavic=z toho dvě nejhezčí se už taky tlačí k 40cm=jenomže já čekám na další várku malých kytiček=takže to celý nechám ještě nechám růst=sám uvidím jak dlouho ještě budu svítit na růst=jinak to mám v kokosovině=+z chemek valím Bioplant=vlhkost držím mezi 55 až 70+teplota ve dne 25cm, v noci 20=Těším se až to někdy fotnu=ať Ti to roste a poděkuj prosím mým jménem svým kytičkám za výchovný modeling= vlásce JMír

Old Post 18-11-2006 v 01:19 AM
JMír je offline   Profil uživatele JMír   Find more posts by JMír   Foto galerie člena JMír   Click here to Send JMír a Private Message   Add JMír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loofan
Stálý Člen

Karma uživatele loofan - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

zdar kytky vzpadaj k světu!jen se chci zeptat co máš v těch květináčich za medium?

Old Post 18-11-2006 v 10:51 AM
loofan je offline   Profil uživatele loofan   Find more posts by loofan   Foto galerie člena loofan   Click here to Send loofan a Private Message   Add loofan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Karma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

To : Anabolon
rippen dáváš podle toho jak dlouhej chceš flushing. Já si nechávám na flushing dní,podle někoho to bude asi moc a podle někoho málo,ale záleží na Tobě.Jinak jsi mě teda fakt překvapil,protože to co tam je není jungle....v jungli nerostou takovýhle palice.Kytí se maj evidentné moc fajn tak to hlavně v pořádku dotáhni do konce.
PS : Klidně nech kytkám i nějakej den přes,to jim neuškodí

Old Post 18-11-2006 v 21:04 PM
Morpheus je offline   Profil uživatele Morpheus   Find more posts by Morpheus   Foto galerie člena Morpheus   Click here to Send Morpheus a Private Message   Add Morpheus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morpheus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anabolon
Nový Člen

Příspěvek č. 42

Tak jsem tu a posilam fotky z 50 dne kvetu a taky posledniho

Huraaaa uz je to tu!!!!Kyticky den pred seknutim dostaly 24hodin
svetla aby se obalily cukrikama ec bylo 2,60 a ph 5,8.Na dalsi varku planuju nejakej poradnej nakup vsech moznejch stimulatoru.

Pri odstrihaavani listi byla odebrana mala palicka,ususena a a skourena.Stav byl asi takovej ze kdyz jsem sedel na gauci tak
jsem mel pocit ze sedim vedle me.Doufam ze vite co tim myslim.

Jsem zvedavej kolik toho bude

Naposledy upravil Anabolon 19-11-2006 v 08:20 AM

Old Post 19-11-2006 v 08:08 AM
Anabolon
Nový Člen

Příspěvek č. 43

Tak jsem tu a prinasim posledni informace o mem prvnim indoru,pro ty co to aspon trosku sleduji.

!!!USUSENO!!!ZVAZENO!!!!!

620 gramu fajnoviho energickyho modelu

Old Post 25-11-2006 v 07:50 AM
Morpheus
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Tak co k tomu výsledku dodat než K+ a velká gratulace

Old Post 25-11-2006 v 11:34 AM
damsiveku
Stálý Člen

Karma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

zdar 620g děláš si kaši člověče to něco malinko přez 1g/W
máš muj obdiv a svojí k4
víc takovejch úspěchů pro všechny....

Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.

spínací hodiny zdarma
Větrák dle svého gusta zdarma
1.ist 150W scroq,cal. orange bud,Plagron. - dojel
2.st,150W Bubbler,chronic/mazar a orange bud,AH - nedojel(máslo)
2.damsiveker,150W->250W Bubbler,scroq,- dojel
Kam jedete letos na festíky

Old Post 25-11-2006 v 12:02 PM
damsiveku je offline   Profil uživatele damsiveku   Find more posts by damsiveku   Foto galerie člena damsiveku   Click here to Send damsiveku a Private Message   Add damsiveku to your buddy list     Navštiv homepage uživatele damsiveku! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás