Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fakt si urob svojí!!!Budeš mít z toho takovej dobrej pocit !Já když jsem dodělal první vodnici,tak jsem se divil,že to funguje a teďka šetřim prachy,pač jedna šíša tě v čajovně stojí 100 kč!a tabák stojí asi 60 a máš o tak na 7-10 vodáren (záleží jak to nacpeš)!A to se vyplatí
Cez vodnu sa da jednoznacne najlepsie nafajcit. Dym je chladeny a zbaveny vsetkeho najvacsieho bordelu= nedrazdi v krku=}najvatsie prasky. Ja som si svoju spravil z odsavacej banky, ktoru som lopol v skole.
Jo jo, vodarnu zboznuju. Na netu smokeshop.cz maji vodarnu za 900,-
Ale jenom 53cm... Kamos ma 130cm a to je tepr ono! Ty vetsi maj poradnej tah i lip chladi. Jinak tabacky sou supr, jen mi krabka vydrzi max na 5 huleni...
dobej tabák je jabkovej.
hulení přes vodárnu je pohodový.Já teda hulim přes takový improvizovaný-z PET láhve, nebo z malýho 2dc džusíku v krabičce (to je FUCK mazec, doporučuju )
potřeboval bych radu: udělal jsem si vodničku z promývačky 250 ml a když se naplní vodou a strčí se tam joint (kotel zatím nemám udělanej) tak to hrozně ale hrozně škrábe (kuckají i ti nejotrlejší) nevíte co s tím? když jsem tam strčil půlku filtru z cigára, tak to bylo lepší, ale jak byl kouř dokonale zchlazený, tak se dehet neukládal ve filtru rovnoměrně a ucpal trubičku v místě jeho začátku
No lidi já mám doma 2 bongy, jeden 30 cm keamika a druhý nový z plexiskla vysoký asi 70 cm... ale v naší čajovně mají ty arabské hookah (šíšy) a to je teprve nájeb!!! Btw. vodnice vyrobená narychlo z flašky... taky není špatná
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong
ja sem delal z maly pullitrovi flasky udelal sem pobliz hrdla diru na brcko, tam sem strcil brcko aby slo az skoro na dno a do nej vrazil cigo hrdlem sem pak nasaval, celkem mazec jen nedoporucuju foukat
To já jednou koupil vodnici za 1500,- fakt hustá 20cm vysoká a uvnitř z kotle 15 cm dlouhá spirála o průměru 2cm, nalejval jsem do toho finlandia vodku, 1:1 s vodou ale musí bejt ledová, a do kotle pěknou paličku (nebuly), výtlemy faktycky uplně nejvíc, byli jsme vygebeny tak 2-3 hoďky !!! Ale už se rozbyla byla skleněná ((
bounty_killer: Taky dobře, já jsem nějak o větší nepřemejšlel protože si myslim, že se s ní musí špatně manipulovat, ´to jí máš pořád doma, nebo jí vozíš sebou v autě?