Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 600W>>HYDRO>>18x LAA, 7xBBK
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Syntek
Stálý Člen

Karma uživatele Syntek - 40% PěstitelskáKarma uživatele Syntek - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Subatomic
Čágo, a nezkoušel jsi tu vodu převařit?

Hele to me ani nenapadlo mam reservoar na 60 litru :-D

Old Post 16-06-2019 v 18:23 PM
Syntek je offline   Profil uživatele Syntek   Find more posts by Syntek   Foto galerie člena Syntek   Click here to Send Syntek a Private Message   Add Syntek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subatomic
Stálý Člen

Karma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Promiň, nevim co mě to napadlo

Spread the word about our magical world!

Indica mix (SBR, Wappa, Marmalate)
mix 5ti odrud (SBR, 11Roses, Jägg, Wappa, Amnesia#7)
Za sedmero kytkami (SBR, 11Roses, Strawberry Glue, Sweet Deep Grapefruit)
Purple mix (11Roses,Zombie Kush, Desconocida, Brain Cake)

Old Post 16-06-2019 v 18:27 PM
Subatomic je offline   Profil uživatele Subatomic   Find more posts by Subatomic   Foto galerie člena Subatomic   Click here to Send Subatomic a Private Message   Add Subatomic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Syntek
Stálý Člen

Karma uživatele Syntek - 40% PěstitelskáKarma uživatele Syntek - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Ale ted jsem ale koukal na reverzni osmozu. Nemate s tim nekdo zkusenost?

Old Post 16-06-2019 v 18:34 PM
Syntek je offline   Profil uživatele Syntek   Find more posts by Syntek   Foto galerie člena Syntek   Click here to Send Syntek a Private Message   Add Syntek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowPlace
Stálý Člen

Karma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ještě můžeš zkusit nahradit vodu dešťovou nebo aspoň část.

Grower sponzor

Old Post 16-06-2019 v 18:53 PM
GrowPlace je offline   Profil uživatele GrowPlace   Find more posts by GrowPlace   Foto galerie člena GrowPlace   Click here to Send GrowPlace a Private Message   Add GrowPlace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrowPlace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Growoli
Stálý Člen

Karma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Jop já ji mám ze stránek mandala ,stala mě kolem pětky ale dá se se pořídit i levnější model, já vzal i s mineralizatorem abych když to piju nebyl ochuzen úplně o mineráli... A nemůžu říct půl slova je to pecka... Akorát ta spotřeba vody je mega, pač tak že 100l uděláš 40 vyčištěné...zbytek tece do kanálu

https://tenor.com/ulIr.gifhttps://tenor.com/ulIr.gif

Old Post 17-06-2019 v 09:54 AM
Growoli je offline   Profil uživatele Growoli   Find more posts by Growoli   Foto galerie člena Growoli   Click here to Send Growoli a Private Message   Add Growoli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmSK
Stálý Člen

Karma uživatele SmSK - 10% PěstitelskáKarma uživatele SmSK - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ahoj , reverzní osmoza přesně jak píše kolega nademnou voda z ni je super akorát šíleně hodně vody dáš pryč. Jinak co se týče toho EC mám vstupni 0,7 a micham hnojiva tak abych docílil požadované hodnoty + treba o 0,1 až 0,2 desetinky víc a nevidím v tom žádný problém. Nechal jsem dělat rozbory sve vody (beru ze studny) a ono už to základní EC není zapříčiněno jen špatnými prvky . Takže.moje zkušenost s.vysokým vstupním EC čisté vody je takova že to není optimální ale na škodu to také není. Soudím ze zkušeností jelikož jsem jel pár kol s osmozou ale kvůli množství vody která šla nazmar jsem osmozu dal.pryč. A nevidím žádné rozdili. Ať se daří

Umění .

Old Post 17-06-2019 v 11:30 AM
SmSK je offline   Profil uživatele SmSK   Find more posts by SmSK   Foto galerie člena SmSK   Click here to Send SmSK a Private Message   Add SmSK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele SmSK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Syntek
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od SmSK
Ahoj , reverzní osmoza přesně jak píše kolega nademnou voda z ni je super akorát šíleně hodně vody dáš pryč. Jinak co se týče toho EC mám vstupni 0,7 a micham hnojiva tak abych docílil požadované hodnoty + treba o 0,1 až 0,2 desetinky víc a nevidím v tom žádný problém. Nechal jsem dělat rozbory sve vody (beru ze studny) a ono už to základní EC není zapříčiněno jen špatnými prvky . Takže.moje zkušenost s.vysokým vstupním EC čisté vody je takova že to není optimální ale na škodu to také není. Soudím ze zkušeností jelikož jsem jel pár kol s osmozou ale kvůli množství vody která šla nazmar jsem osmozu dal.pryč. A nevidím žádné rozdili. Ať se daří

Díky. Přesně kvůli tomuto sem psal, nemůžu to srovnat s jinou vodou. Osobně mám taky odjetých několik kol na hydru, kde sem lil vodu rovnou z kohoutku a jestli stála hodinu, tak moc (neměl sem moc možnost to dělat jinak). Ale nikdy jsem neměl s ničím problém, kytky nevykazovaly žádnej deficit nebo přebytek živin. Ale nevím jakých výsledků bych dosahl, kdybych měl například dešťovou vodu. Na RO teda asi kašlu. Dík

Old Post 17-06-2019 v 11:43 AM
Syntek
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

29. Den 12/12

Old Post 20-06-2019 v 05:30 AM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

asi moc nenašpekuluješ, npr v návode k JIDB priamo píšu, že akú vodu doporučujú. Horná hranica tam je okolo 0,4 - pokiaľ si dobre pamatám, okrem toho v bubbleroch, NFT a podobných systémoch, kde prichádzajú korene bezprostredne do styku s roztokom je nutné živný roztok riediť až na tretinu, prípadne polovicu "bežného" hydra. To znamená, že ak máš už na vstupe "čistej" vody 0,9 - si už vtedy dosť vysoko a tam este nemáš ani živiny....písal som už o tejto problematike mnohokrát. Vačšinou som bol hejtovaný expertmi, čo to dokázali.... skúšať můžeš aj TY. Za seba by som doporučil riediť vodu na vstupe pred miešaním živín dažďovkou, prípadne vodou s osmozy, alebo demi vodou na cca 0,2 - 0,4 Pod 0,2 by som zas nešiel, lebo tam sa může objaviť problém s nedostatkom Cal, Mg... Skús pofotiť detailnejšie tie listy pri normálnom svetle. Nejaví to znaky popálenia? Ďalším problémom můžu byť tie vysoké teploty, ktoré v týchto systémoch můžu spůsobiť problém s koreňmi. Je vhodné nejakým spůsobom zabezpečiť prípadné chladenie živného roztoku - pri vysokých teplotách živného roztoku som pozoroval okrem problému s koreňmi aj obmedzenie rastu. Obmedzenie rastu ale nemusí byť pravidlom - myslím, že dosť záleží aj od genetiky a původu daného modelu. Držím palce!

Old Post 22-06-2019 v 07:51 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Syntek
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

33. Den květu

Old Post 25-06-2019 v 06:04 AM
DrGrinspoon
Stálý Člen

Karma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Ak máš ec 0.9 tak zainvestuje do reverznej osmózy- kúpiš za 60-70€ a máš po probléme

Old Post 25-06-2019 v 06:51 AM
DrGrinspoon je offline   Profil uživatele DrGrinspoon   Find more posts by DrGrinspoon   Foto galerie člena DrGrinspoon   Click here to Send DrGrinspoon a Private Message   Add DrGrinspoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Syntek
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od DrGrinspoon
Ak máš ec 0.9 tak zainvestuje do reverznej osmózy- kúpiš za 60-70€ a máš po probléme

No uvidím, spíš se to pokusím vyřešit nějak dešťovou vodou a ředěním.

Old Post 25-06-2019 v 07:15 AM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

"No uvidím, spíš se to pokusím vyřešit nějak dešťovou vodou a ředěním" -tak tak, ak máš možnosť niekde odoberať dažďovku, tak nie je o čom...

Podľa môjho názoru tie rastlinky to zatiaľ dávajú a sú ok. Listy na pohľad vyzerajú dobre a sú v pohode, nafukovanie buds neposúdime, lebo tam nie je mierka s ktorou by sa to dalo porovnať. Máš tam vzrastové rozdiely, asi to nie je rovnomerne osvetlené, alebo to je najskôr rozdielnosťou genetik, nakoľko nejdeš jeden model. Skús tým vačším dievčatám trochu "vykrútiť" drieky, aby si ich trochu pribrzdil.

Old Post 25-06-2019 v 07:43 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Syntek
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Sice tam mám dvě genetiky, ale ten vzrůstovej rozdíl se udělal i v rámci jedné genetiky. Předtím jsem měl nejvetší kytky "u dveří", tak jsem otočil lampu o 180°, ale moc to nepomohlo. Když koukneš na fotky, kdy sem dával sít, tak všechny byly v rovině, ale na začátku přepnutí se každá vytáhla jak chtěla no. Ted spíš přemýšlím, vzhledem k tomu, že jsou některý níž, tak jestli to trochu neprotrhat. Ale to je věčný téma to protrhávání, někdo to dělá, někdo ne, protože jsou listy zásobárna živin a navíc je stresovat na květu asi taky neí uplně košér.

Old Post 25-06-2019 v 07:55 AM
Pepivoe
Nový Člen

Karma uživatele Pepivoe - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Já měl vždy dobré výsledky i po protrhání (jedu jen out). ani kytičky nikdy neměly problém.

Old Post 27-06-2019 v 20:34 PM
Pepivoe je offline   Profil uživatele Pepivoe   Find more posts by Pepivoe   Foto galerie člena Pepivoe   Click here to Send Pepivoe a Private Message   Add Pepivoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás