Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Konůpek Ptal jsem se po původu řeziva a moc jsem se toho teda nedozvěděl
Bubba a Chem jsou klony.kamarád je přivezl(nejspíš Víděň) a já je dostal darem.
Jinak jsem sám zvědavý jak pojedou
ani jeden neni z widne..chemdog je od clena g a je to krizenec sour d a chemdawg..bubba je od cali connection s pecek orig nazev pre 98 bubba bx2(pre 98 bubba clone x SFV og kush 7)..jediny clon z widne je sour star aka death star(sour D x sensi star)..takze tak pane konupek
květináče mají 6,5L.Ty spodky jsem u některých oholil víc a u jiných míň.Spíš bych je trochu prostřihl.Myslím jako od některých velkých listů(Cataracty a Bubba).Celkem stíní větvím pod něma.Ale nevím jestli je to dobrý nápad.
[QUOTE]Původní příspěvek od AKBAR ani jeden neni z widne..chemdog je od clena g a je to krizenec sour d a chemdawg..bubba je od cali connection s pecek orig nazev pre 98 bubba bx2(pre 98 bubba clone x SFV og kush 7)..jediny clon z widne je sour star aka death star(sour D x sensi star)..takze tak pane konupek [/QUOT
Tak určitě listy stříhat co nejméně, maximálně zkrátit listy ... můj názor je, že na tenhle box stačí boohatě 9 kytek a pěkně si je roztáhnout podle sebe, jak už jsme psal mám 12 a mám problem a ty s těma 16ti musíš mít uplnou jungli ... ale tak snad to nějak pořešíš, ať mají všechny palice co nejvíce světla .)
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
vynos se ti formuje hlavne prvni dva tydny kvetu kdyz palice jeste nejsou videt,kytka se formatuje,do te doby bych netrhal nic,po nejakym 4 tydnu kvetu uz ale muzes oholit prakticky vse ( postupne v 1 tydnu) a budes mit lepsi spodky,kdyz to neoholis budes mit o neco lepsi stredy a spodky budou spodky ale vynos je stejnej,toto je potreba zkusit prakticky,muzes to delat treba jen na nekterych kytkach pro svuj vlastni usudek nebo netrhej nic a ostrihej vsehny spodky to je taky moznost ,bat se nemusis,svetlo se neztrati
Původní příspěvek od GREENTOKAREW vynos se ti formuje hlavne prvni dva tydny kvetu kdyz palice jeste nejsou videt,kytka se formatuje,do te doby bych netrhal nic,po nejakym 4 tydnu kvetu uz ale muzes oholit prakticky vse ( postupne v 1 tydnu) a budes mit lepsi spodky,kdyz to neoholis budes mit o neco lepsi stredy a spodky budou spodky ale vynos je stejnej,toto je potreba zkusit prakticky,muzes to delat treba jen na nekterych kytkach pro svuj vlastni usudek nebo netrhej nic a ostrihej vsehny spodky to je taky moznost ,bat se nemusis,svetlo se neztrati
Jestli jsem to dobře pochopil, tak orvat všechny listy po 4. týdnu květu? To jsem zkusil 1x venku a měl jsem místo palic lístečky.... Něco se oholit může, ale kytka ty listy potřebuje, když se oholí, kytka si je zase musí vyrobit a jelikož už rostou pouze palice, listy začnou růst v palicích.
Čím větší list, tim víc obsahuje akumulovaných živin a tím lépe pro růst palic..
Zkoušel jsem to teda jenom 1x, ale bylo to celkem poučný sledovat, jak se z pěknýho nástupu palic po otrhání listů utvořilo jakési listnaté nic
Kdyby tam ty listy byly k ničemu, tak se za miliony let evoluce někam vypařej. Stačí si otevřít učebnici přírodovědy a kapitolu fotosyntéza. Nejde přece o to, nasvítit palice ale dostat tu světelnou energii do kytek...? Stonkem, květem ani kořenem to nejde, takže zbývaj ty listy, už jsou tu toho o tomhle trhání taky mraky..
Trhat opatrně, s rozmyslem do 10% listů. 3-5 dní před kosou klidně orvat celé, ale i týden před kosou - ty lístky pak v palicích rostou.
Spodky jsou spodky, orval bych je a prosvětlil vršky a středy. U velkých listů zástřih čepelí nebo odstranit 1-2 čepele...
16 kytek je dost, já to měl na 120x100 a i když jsem se snažil to nějak držet, jungle to byla hustá.. Ve 100x100 bych dal dobře větvící se druh bez záštipu, trochu jako SoG, akorát víc narůst než při Sogu..
tak ne uplne vsechny ale temer vsechny postupne v jednom tydnu az desiti dnu,hlavne ty nejvetsi a nejstarsi,kdyz to urves naraz vsechno kytka se sekne,kdyz to trhas postupne kytka naopak jede jeste vic ,podobne jak ty kvetinace kde prorustaj koreny ven kde zdechnou a tim rostlinu zenou,zalezi od modelu taky,neco listati vic,neco temer vubec,chce to trosku polaborovat ale v zasade je to plevel kterej dobre roste i z vody v plesnivym trycku,jinak to co popisujes (z pěknýho nástupu palic po otrhání listů utvořilo jakési listnaté nic ) sem mel kdyz sem to ruzne prehnojoval + postriky a jiny srandy
Původní příspěvek od AKBAR ani jeden neni z widne..chemdog je od clena g a je to krizenec sour d a chemdawg..bubba je od cali connection s pecek orig nazev pre 98 bubba bx2(pre 98 bubba clone x SFV og kush 7)..jediny clon z widne je sour star aka death star(sour D x sensi star)..takze tak pane konupek
Už bych to tu nezasíral, ale tohle mi nedá... BLBOST!
Chemdog=Chemdawg, je to clon onely z Kalifornie, kde koluje několik fenotypů- Chemdog D, Chemdog 91, Chem sister a myslim, že nejmín ještě jeden, ale nevzpomínám si...
Bubba kush je taktéž tzv. elite genetic z Cal. a pokud vim, tak tam maj dva fenotypy a to Pre98 Bubba kush a Katsu Bubba kush.
Pokud jde o to co máš ty, tak je to na 99,9% bud IBL, Bx, S1 nebo od GHS, který jen využili jmena je to uplně něco jinýho!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
jedenáctý den od přepnutí a u kytek už se projevuje květ,takže menší UP.
SS a Chem se hezky vytáhly..zbytek je menší.Výškový rozdíl je 15-20 cm.
Zalévám co 3 dny.Hnojím každou druhou zálivku.Teploty a vlhkost nevím..už odešel i vlhkoměr s teploměrem
Ph - kolem 6
Kytky vypadají bezvadně.Až na tu buš uvnitř boxu trochu jsem to podělal s přepnutím,ale chtěl jsem trochu víc nechat narůst ty kushe.No nějak se s tím poperu
A zatím asi všechno,kdyby mě něco napadlo tož dohodím UP
Zalévám co 3 dny.Hnojím každou druhou zálivku.Teploty a vlhkost nevím..už odešel i vlhkoměr s teploměrem
Ph - kolem 6
Kytky vypadají bezvadně.Až na tu buš uvnitř boxu trochu jsem to podělal s přepnutím,ale chtěl jsem trochu víc nechat narůst ty kushe.No nějak se s tím poperu
Ph - kolem 6
Ph - kolem 6
mini up
Tak kytiz jsou asi v jedné třetině květu a už se krásně chlupatí a cukrují :P
Vypadají hezky zdravě zeleně...zatím žádní škůdci.Né,že by mě chyběly
Opět proběhlo trochu ohýbání,přivazování...je to v boxu hodně na těsno