Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od wapovic má někdo zkušenosti jak snížit vlhkost,mám to v pokoji a musim tak 2x za měsíc stříkat coresitem ,protože se mi oběvují na zdech plísne,jinak mám v místonosti takovej hajzl do kterýho dám tabletu a ta tableta má vydržtek píšou 2 měsíce a mě vydrží tak 3 tejdny a rozpustí se,nějaké rady?teď jsem ještě na růstu takže mi to zas tak nevadí ale až tam dám 400w tak a dám květ tak to bude horší,kolo jsem v tomhle prostředí jel ale ňák to tomu nevadilo,ale rád bych snížil vlhkost už jen tim že mám na zdech plíseň
Jedna možnost na snížení vlhkosti je zvýšení teploty. Další možnost je předělání odtahu tak, ať jde vlhkej vzduch z boxu mimo místnost (nejlíp ven). Pokud byla vlhkost v pokoji vysoká již před začátkem pěstování a není tedy způsobená vypouštěním vlhkého vzduchu z boxu, pomůže snad jenom odvlhčovačka (žere hodně proudu, ale nebudeš žít v pokoji se zdraví škodlivou plísní) nebo aktivní přítah vzduchu z venku (v zimě nutně na spínačkách pouze na krátkou dobu).
Pokud bydlíš v panelovém domě s plastovými okny, který není dobře tepelně odizolován, může dojít k vzniku tepelných přestupů, které mohou vést k tvorbě plísně. V takovém případě platí to samé co výše + vyřešení tepelné izolace (není vždycky možné).
ale to bohužel nejde,neni kam to navís,právě přes zimu musim jed v místnostni ve sklepě by byla zima,budu muset koupit ještě asi ten jeden pohlcovač nebo nevim,jasný no budu muset víc větrat no,ale neni to tak hrozný,ale jak řikám aspoň 2x za měsíc musim postříkat coresit aby to zmizelo,jinak když začnu topit víc,tak se mi zdá že se ta vlhkost zvýší,jinak bydlim v baráku a okna jsou nic moc
https://grower.cz/home/viewer.php?userid=30157 přidal jsem nové fotky z růstu,zítra tam hodim 400 w,přepnu tak za tejden,jinak teplota cca 25 při světlu ,vlhkost 60-70,jinak mi nejdou stále vkládat fotky přímo na stránku,snad to pude někdy ,jinak jsem to trochu ohnul a zkusil fim,tak uvidíme
dneska jsem nasadil 400w,ještě to nechám tak tejden na růstu ať to trochu naroste,zítra přidám fotky,jinak jsem včera na cannafestu dostal hnojivo flower dragon - http://flower-dragon.cz/ , nemá s tim někdo zkušenosti?
tak přidávam fotky,bohužel jsou zase v galerry,nejde mi to ňák vložit sem,fotky jsou asi tak z 25 dne na růstu,vidim to tak ,že to asi začátkem příštího týdne přepnu,jinak mi přibylo další hnojivo(kdyžtak jsou fota v galery co nyní používámú flower dragon,tak jsem na něj zvědav.
Dr.Frhole:zdravim,díky za příspěvěk,jinak jsem jel ze semínek ,takže zase jako les to neni,jinak jsem to už přepnul,ale nějaké semínka vyklíčila dýl,takže to tam dáš jak píšou až ten třetí týden ať to ještě trochu povyroste,přece jenom jenom prostor je tak ať to ještě naroste,jinak jsem dneska v 3 dnu na 12/12,dneska nebo zítra přidám foto.