Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Takže tady je můj první grow- in -400W - 9 kousků
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Shamanyx
Nový Člen

Karma uživatele Shamanyx - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

zhruba 30-40 cm

Old Post 01-04-2010 v 14:01 PM
Shamanyx je offline   Profil uživatele Shamanyx   Find more posts by Shamanyx   Foto galerie člena Shamanyx   Click here to Send Shamanyx a Private Message   Add Shamanyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shamanyx
Nový Člen

Příspěvek č. 18

čáu.. mam je cca 40 čísel

Old Post 03-04-2010 v 19:02 PM
Shamanyx je offline   Profil uživatele Shamanyx   Find more posts by Shamanyx   Foto galerie člena Shamanyx   Click here to Send Shamanyx a Private Message   Add Shamanyx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Shamanyx
čáu.. mam je cca 40 čísel

Čau,jestli dobře vidím,tak to máš v 6,5l květníkách a ty maj vejšku cca 23 cm..Takže abys někoho nemát,těch 40cm je i s květníkama...

Old Post 05-04-2010 v 12:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aresek
Stálý Člen

Karma uživatele aresek - 80% PěstitelskáKarma uživatele aresek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

se mi zdají právě nějaké malé, na to, že máš skříň 180cm vysokou?

Old Post 05-04-2010 v 17:15 PM
aresek je offline   Profil uživatele aresek   Find more posts by aresek   Foto galerie člena aresek   Click here to Send aresek a Private Message   Add aresek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shamanyx
Nový Člen

Příspěvek č. 21

no jo kluci, holky.. skříň teda neni malá, ale jsem s ní spokojen.. Pro Vakiduvaje... Nebudu vám sem přece psát nějaký hovadiny. Květináče měří asi 23 cm, ale Tvuj odhad teda nic moc. Musíš brát, taky třeba, že nejsou vrchovatý a taky, že jsou foceny trochu z výšky.. Když jsem to sem psal, měly tolik kolik jsem psal- od hlíny.. Teď kvetou asi 25. den a nic hezčího jsem ještě neviděl :-) Kytičky jsou krásný, zdravý, Jackové je nepřerostli, jen na šířku a kytí jsou v průměru 50 čísel (45-55) Těšim se, až vám nějaký foto pošlu. Nemam káblík, tak zatim budou jen pro mé oči, začal jsem dokrmovat pk 13/14, když je stříkam phyťákem, vemu si je pěkně po dvou po třech do vany, přimícham někdy i decentek fishmixu a postříkam je jak svině ze všech stran... Ještě měsíc a můžu žít líp... Myslete na to, jak je život krátký :-)

Old Post 20-04-2010 v 10:25 AM
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Taky nechci psát hovadiny ale jestli to stříkáš ještě teďka tak radši honem přestaň.

Old Post 20-04-2010 v 12:03 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shamanyx
Nový Člen

Příspěvek č. 23

nené, už tejden nestříkam. Přemejšlel jsem,že bych jim dal ještě jednou dneska, ale budu se držet rady a tak teda končím. díky

Old Post 20-04-2010 v 17:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 24

chtělo by to nějaké foto ať víme o čem píšeš (Teď kvetou asi 25. den a nic hezčího jsem ještě neviděl)

Old Post 20-04-2010 v 19:33 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shamanyx
Nový Člen

Příspěvek č. 25

Zdravim vás milí groweři, jen se vám zatím chci svěřit, jak se květinky vypěknily a po abstinenci, tmě a tejdnu hlavou dolů a kořeny nahoru jsem je po jedné začal vytahovat a vážit vypůjčenou vahou, která navážila zatím u JH něco přes 40g a další paní na holení na tom bude minimálně stejně tak dobře.. Omlouvám se za nedostatek foto.. musim si dát pauzu. good luck

Old Post 07-06-2010 v 13:10 PM
Shamanyx
Nový Člen

Příspěvek č. 26

aby jste nemysleli, že jsem třeba ..... ...... ....... posílam pár konečných fotek

Old Post 22-07-2010 v 17:27 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás