Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Oldo, jak si jen mohl...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak, tak, též jsem četl článek v sobotním vydání Mladé fronty Dnes, je pravda, že mystifikací je tam pomálu, či skoro žádná. Přesto všechno jsem si uvědomil, jak musí lidé reagovat na takový článek. Pokud je marihuana postavena vedle kokainu, spadá pro čtenáře do jiné kategorie.Taky je pravda, že vedle ní též alkohol a káva se nachází, to ku prospěchu spěje.
Doporučuji daný článek přečíst, nenáročnou formou se čtenář seznámí s reakcí organismu po požití různých druhů drog.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 16-09-2002 v 17:06 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

mjo, ale nechtěl bys ten článek nascanovat? docela bych si to přečetl. Tedy jen jestli můžeš... a nebude tě to stát víc úsilí než smotnou brko.... jestli víc tak je to jen na tobě

###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###

Old Post 16-09-2002 v 20:20 PM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandpit
Nový Člen

Karma uživatele Sandpit - 0% Pěstitelská

Hlavně v pohodě Příspěvek č. 19

Přečetl jsem si většinu příspěvků, včetně článku Psychiatra Oldřicha Vinaře a můj názor je takový, že pravda je opravdu někde uprostřed. V článku je spousta nepřesností, zavádějích informacích a polopravd opřené o ojedinělé případy, ale musím si přiznat, že v něčem pravdu asi má. Kouřim 5 let což je docela krátká doba a někdy je to v poho, ale někdy ,když se hulí moc, zase vo nervy.

Pro ty co je článek OV opravdu rozlobyl: Nechápu, že vás to dokáže tak vytočit. Podobných článků vychází spousty a dobře vím, že na toho kdo je zatvrzelej ve svém názoru a nechce dát prostor k diskuzi, která by mohla vést k posunití jeho postoje, nemá cenu jakkoliv reagovat.

2Chobot: Ta první věta se dá chápat dvojím způsobem a taky opravdu hodně záleží na tom, jak to ta redaktorka přepsala

Old Post 16-09-2002 v 23:42 PM
Sandpit je offline   Profil uživatele Sandpit   Find more posts by Sandpit   Foto galerie člena Sandpit   Click here to Send Sandpit a Private Message   Add Sandpit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

2Chlebik
Jestli se k tomu dostanu, tak to sem v nejbližší době říznu, mám ten článek pořád položenej na botníku, ještě si ho chci párkrát přečíst.Možná by nebylo špatný kouknout na http://www.idnes.cz, možná tam je uveden.

Ještě k tomu, co psal Beebop
Era to napsal naprosto správně, za což mu dávám k+, s těma vejškama jsou bludy, co řikal Beebop.
Musím letět. zdar.

Old Post 17-09-2002 v 14:39 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Era
Bursovní spekulant

Karma uživatele Era - 64% PěstitelskáKarma uživatele Era - 64% Pěstitelská

Scannul bych ale nemám čím... Příspěvek č. 21

S tím srovnáním úsilí - no nevim - před hodinou a půl jsem motal a motal a zase se mi to povedlo až napodruhý a ještě mi to furt nechtělo hořet
Kíky za k, a serte na lidi, hlavně že nám šmakuje

Nemodifikovaný modifikovanému nevěří...

Old Post 17-09-2002 v 19:27 PM
Era je offline   Profil uživatele Era   Find more posts by Era   Foto galerie člena Era   Click here to Send Era a Private Message   Add Era to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Era! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Hm, neříznu... Příspěvek č. 22

Nenaskenuju ten článek, protože jsem ho včera prohlížel, jak by to mohlo jít a je hrozně velikej a širokej, na celou vejšku novin a k tomu ještě na další straně je pokračování, však to možná zkusím, teď na to nemám čas.
Jó smotnout někdy není vůbec jednoduchý, to známe všichni.

Old Post 18-09-2002 v 09:56 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás