Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už ten název strany je absurdní. Každý je na něčem či někom závislý - někde žije, něčím se živí, má nějakou rodinu (většinou), něčeho chce dosáhnout - na tom všem je závislý. Rozum do hrsti!
Jsou nezávislí, protože v ní jsou lidé, kteří "nedělají" politiku, ale věnují se komunálním záležitostem. tozn. správci obcí, nezávislí odborníci atd. No a tahle strane je chce prosadit do politiky aby mohli rozhodovat a více měnit. Mě to připadá docela v poho. :-)
Jo a taky: "Po formální stránce však vidíme v názvu „nezávislý“ hlavně distancování se od současných politických stran a jejich praktik."
hlevne nevolte SNK je to ulne nejhorsi strana vo ktery jsem gdy cetl. Jo a hlavne za ni kandiduje moje ředitelka [jako ve skole] ... pronasleduje nas tady fsema moznejma drogovejma testama a vubec to tady nezvlada...
Diks to Lokijokinnen za uvedení oné add toho člověka, páč před chvilkou jsem mu zaslal emajl tohoto znění:
"Nevážený pane, když o drogách nic nevíte jak můžete proti nim bojovat? Zkusil jste kdy nějakou drogu? krom alkoholu,nikotinu,teinu,kofeinu apod.???mám na mysli nějakou illegalní drogu?Víte vy vůbec kde vzniká drogový problém?V politice!
Teď zřejmě čumíte, i když to vám jistě není cizí.
Mě se totiž zdá, že politiku zkoušíte jen pro peníze.Ale takových tam už je...jděte někam..."
Teď jen budu čekat na odpověď nebo předvolání k soudu. čus Kubus
Jeste sem chtel dodat ze na ČT1 jsem videl spot jedny strany mladych lidi (č.7),ktery vypadaj ze by tu mohli neco udelat. Takze Vas groweri všchny vyzyvam,jestli nevite koho volit poporme aspon tyto mlade lidi.Takovy vytazek jejich slip-ů:Zmenseni poslaneckych platu a nevstoupit do EU-zustat NEZAVISLYM statem!!!Tyto dva body me zaujaly ponejvic.Co vy NATO???kubus
A CO KDYZ JEN SLIBUJI???HE!A TO ASI NEVIS ZE TATO STRANA JE STRANA NEMECKA KTERA MA SVY "POBOCKY" PO CELEM SVETE!HE!TAK OD TOHO PROSIM UPUST.AZ BUDOU PRO GANJU I DOMA,TEPRVE PAK JIM BUDU VERIT.A TY SI O TY STRANE NECO PROSIM ZJISTI,JINAK"KUPUJES ZAJICE V PYTLI"!!!P.S.NENI TO NIC PROTI TOBE,LEC PROTI TVE NEINFORMOVANOSTI ANO.CUS KUBUS
[QUOTE]Původní příspěvek od KyberDejv
[B]Jsou nezávislí, proto e v ní jsou lidé, kteří "nedělají" politiku, ale věnují se komunálním zále itostem. tozn. správci obcí, nezávislí odborníci atd. No a tahle strane je chce prosadit do politiky aby mohli rozhodovat a více měnit. Mě to připadá docela v poho. :-)
[QUOTE]
komunalni politika je taky politika
nezavisli odbornici ? co to znamena ?
a co nakej jejich program ? to te treba nezajima ? nebo budes volit jen kvuli tomu, ze maj v nazvu "nezavisly" ?
Ero US by určitě raději táhla dohromady s ODS a ne s KDU. Ovšem za předpokladu, že by tu stranu neovládali takoví zmrdi.
Až se jich zbavíte budu volit ODS. To bude ale dlouho trvat. Já sám ale už pro to něco dělám. Nevolím ODS.