Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to closer: no nějak tak už ti odpověděl mike.mouse...
Ale aby si to pochopil, tak úsporky "skoro" (pro rejpaly ) vůbec nehřejou... Takže to klidně může obrůst úsporku kolem a nic se nestane..
/
to mike.mouse: jo, už sem si toho všiml! už mám něco za sebou... teď už pěstuju po 3, ale ještě ani jednou jsem to nesklidil, vždycky se to nějak po*ralo! Jendou sem si hrál i s 250W právě jak si psal.. to rostlo o poznání rychlej!
Tak aspon zas neco vim , ale stejne mam doma lampu 70W a musim ji mit od kytek aspon tech 20 cm, protoze uz kdyz dam jen na tech 10 cm pod ni ruku tak citim to teplo co z ni de (btw je to klasicka stolni lampa kytku, mozna je to tim? mam ji za oknem protoze indoor skrinku mi teprv fella donese).
70W domácí stolní lampu? to jsem ještě neviděl!! Ale to tak odpovídá tak těch 20 se dá.. já se sodíkovkama moc zkušenosti nemám, to se musíš zeptat nějakýho sodíkáře wattaře já mám jenom 20W na takovejch 70W sodík, to má ještě hodně daleko!
2Protest - no blahozelam! tak teda aj ja si myslim ze toho strihania nebudes mat wela s dowodu ze sa listy nemali ani na com utworit
ale miniprocts rullezz :!) ma to swoje caro...
2closer - ak toto je dost zastrihavania, tak si skus predstavit zastrihavanie desiatok rastlin pod 1kW inak aj ja sa dost natrapim a to mam iba 2*70W :P
čau drzim palce mam podobny projekt sice mam bubler ale zas jak sem mel naposledy v provozu tudle tu pestirnu tak mito vzdycky po 14 dnech chciplo na přeliti nebot se drzim hesla raci mene nes vice tak ted už jestine hydro v tym to prezije. https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=494210
2 Risan : usporky a bubler su welmi zaujimava kombinacia a byvuju s toho pekne bush...jo v soil to rastie ovela pomalsie ako ked bublas, to sa neda porownat...ja som mal usporky phillips tiez a zrowna moc levne nebyli
2 Protest : Som sa zabudal spytat alebo som to nezaxitil, hnojis?
Inak pomaly dalej zajdes
BTW skusim ti najst moj uplne prvy indoor TRY usulaš sa od smiechu
To mike.mouse: no právě sem chtěl napsat, že mi začínají žloutnout konečky listů, že sem to buď přehnojil a nebo přelil, ale spíš přehnojil... takže ti odpovídám, že hnojím! a hnojím guanem....
Info k pěstění:
Kytky sem zlehka přehnojil.. musím s guanem opatrně nějak sem neodhadl kolik se tam toho má dát.. ale tak pro příště vím.. a to co mi zbývá, ještě zředím a snad už to bude ok