Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Mate svoj dennik?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
weider
Stálý Člen

Karma uživatele weider - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

pocuva sa to dobre. Zalozim si tiez jeden. Mozno mi to pomoze najst sam seba. Mi to ale pride taka trochu detska zalezitost pre 14rocne pubertacky. Sak ale vpohode ak mi to pomoze sa posunut dalej

Old Post 28-11-2006 v 17:59 PM
weider je offline   Profil uživatele weider   Find more posts by weider   Foto galerie člena weider   Click here to Send weider a Private Message   Add weider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

hick:

Tělesně? Jak je znovu prožíváš tělesně? To nechápu... Můžeš to prosím trochu rozvést? Zajímalo by mě to.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 28-11-2006 v 20:59 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weider
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

niekde som dokonca cital ze mozog cloveka dokaze pracovat omnoho ucinnejsie. Je vsak v psychike cloveka urcita zabrana, ktora brzdi mozog. Ak by sme tuto zabranu nemali, tak by sme neboli schopny sa ani postavit. Iba by sme mysleli. Takto mame len urcitu kapacitu a ta nam umozni zakladne funkcie vnimania atd. Zaujimave, co poviete?

Old Post 29-11-2006 v 10:16 AM
weider je offline   Profil uživatele weider   Find more posts by weider   Foto galerie člena weider   Click here to Send weider a Private Message   Add weider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
triss
Stálý Člen

Karma uživatele triss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

taky se hlásim k občasníkům.....Musim se přiznat, že píšu tak jednou dvakrát za měsíc - když mě něco naštve, když si nemůžu s nikym popovídat, když mě přepadně chuť na cigáro a já si ho prostě nechci dát, když se probudim po nějaký kalbě a ještě rychle dám dohormady střepy vzpomínek na právě prožitou noc...cokoliv významnýho anebo když potřebuju nějak uvonit emoce.......a hlavně je to dooost dobrý když si to po sobě zpětně čtu třeba po roce....to člověk jen kouká, jak strašně se mění...

Old Post 29-11-2006 v 13:18 PM
triss je offline   Profil uživatele triss   Find more posts by triss   Foto galerie člena triss   Click here to Send triss a Private Message   Add triss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

ne, nevedu a doufám, že mě to ani nenapadne:-))

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 01-12-2006 v 07:49 AM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weider
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

tiez ma napadlo, ze ci sa nejako nemoze zneuzit dennik proti nam. Myslim z hladiska pravneho. Keby nahodou som si tam napisal nieco co nie je v sulade zo zakonom.

Old Post 01-12-2006 v 10:23 AM
DarkLight
Stálý Člen

Karma uživatele DarkLight - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Obcas mi tak narychlo hlavou myslenka o deniku proficela, ale nikdy jsem ji nijak moc nezrealizoval. Takze zatim nemam, ale tenhle topic mi to pripomnel, takze pocinaje vcerejskem si ho vedu =)

-Got blunt?
-Got weed?
(c) How high

Old Post 01-12-2006 v 13:02 PM
DarkLight je offline   Profil uživatele DarkLight   Find more posts by DarkLight   Foto galerie člena DarkLight   Click here to Send DarkLight a Private Message   Add DarkLight to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

no, denik jako ne, ale kdyz se mi prihodi naka zajimava prihoda (vetsinou kdyz jsem v cizine), tak si to napisu do mobilu. uz tam mam za ty leta slusnejch par kB textu...

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 03-12-2006 v 03:58 AM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liberation69
Nový Člen

Karma uživatele liberation69 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

dennik ani nie ale skor si tocim videa na telefone z nejakych haluzi mame uz celkom peknu zbierku psycho situacii a halušiek...ked budem stary dedo pustim si tie videa a budem sa iba červenať že čo som to dorabal za mladi.. :-D

Old Post 22-12-2006 v 11:00 AM
liberation69 je offline   Profil uživatele liberation69   Find more posts by liberation69   Foto galerie člena liberation69   Click here to Send liberation69 a Private Message   Add liberation69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

no ja bych si chtel nakej zavest ale porad se k tomu nak nemůzu dostat

Old Post 22-12-2006 v 23:45 PM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weider
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

ja ho uz mam asi mesiac zalozeny. Raz podla toho natocia celovecerny film :-)

Old Post 23-12-2006 v 09:40 AM
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

mam denik. zapisky do nej pisu tak 2x rocne pozoruju dobrej vyvoj osobnosti

my first time

Old Post 23-12-2006 v 09:47 AM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

nemam svuj dennik protoze si radsi nechcu pamatovat co vse jsem zazil

Old Post 24-12-2006 v 14:49 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:29 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás