Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2x600W POG + Chronic + Mazar
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Risan
Stálý Člen

Karma uživatele Risan - 65% PěstitelskáKarma uživatele Risan - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

čest chlape tak to zapojeni me fakt natchlo za to ti posilam k+ nebot je to fakt bomba, a jeste bych te chtel poprosit jestli by si tady nehodil nekde schéma zapojeni toho časovače 12/18 a to pracovni svetlo si mel s ceho ??? nějake ledky nebo jak.

Old Post 05-11-2006 v 18:12 PM
Risan je offline   Profil uživatele Risan   Find more posts by Risan   Foto galerie člena Risan   Click here to Send Risan a Private Message   Add Risan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Karma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Opět musim přiznat že já jsem to nevyrobil, ale jisštěný to je,budu muset napsat autorovi o bližší info A dát tam elektroměr ? Ne dík, asi bych se zhrozil Jistič dole na 12/18 funguje jako přepínač mezi cikly.Vedle přepínače 12/18 jsou dva buttony červenej (DEN) a zelenej (NOC). Když začínám nový kytí tak dám přepínač na 18 a řeknu si : "Je 8 hodin večer,tak teď by mi měla začínat noc". Tak zmačknu zelenej button a vím že od tý chvíle se mi odpočítává 18 hodin do přepnutí na den.
Na tenhle systém je napojeno :
1.Lampy
2.Klimatizace ( zatím nemám, takže je napojen hlavní odtahovej ventilátor 1200m3/h).
3.Ofukové větráky ( Tam je napojen jen stojanový ventilátor,přes noc fungují jen dva ofukové klipsnové)

Zvlhčovačka , vzduchování a pracovní světlo není na systém napojeno, protože mi to přišlo zbytečný.

Zapojení do zásuvek :
Vzduch : Ventilátor ke zvlhčovačce
Zvlhčovačka : Tak tady je to asi jasný že jo
Klima : Odtahový ventilátor
Větrák : 1x stojanový 2x klipsnový
DRIP přes dig. spínací hodiny
a to je tak vlastně všechno Kdyby něco tak písni ... jsem moc na to abych dál přemejšlel

Old Post 05-11-2006 v 21:33 PM
Morpheus je offline   Profil uživatele Morpheus   Find more posts by Morpheus   Foto galerie člena Morpheus   Click here to Send Morpheus a Private Message   Add Morpheus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morpheus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Karma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% PěstitelskáKarma uživatele Morpheus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

To:Risan
Pracovní světlo byl jen název pro záskuvku v plánech a nějak mu zůstalo.Mám tam obyčejnou zářivku abych viděl co dělam,protože jinej zdroj světla tam nemám

A s tím schématem to bude problém.Jak jsem psal,nedělal jsem ho já a tak ho budu muset od kámoše sehnat, ale vynasnažím se a poskytnu v co nejbližší době

Old Post 05-11-2006 v 21:35 PM
Morpheus je offline   Profil uživatele Morpheus   Find more posts by Morpheus   Foto galerie člena Morpheus   Click here to Send Morpheus a Private Message   Add Morpheus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Morpheus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubo
Stálý Člen

Karma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

asi sem to prehlid,jak to bylo s tym pachacem? pohltil veskerej pach? inak good:-))

Old Post 05-11-2006 v 22:01 PM
lubo je offline   Profil uživatele lubo   Find more posts by lubo   Foto galerie člena lubo   Click here to Send lubo a Private Message   Add lubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

To: lubo
JJ pacháč vzal všechno, ale protože jsem neměl dokonale izolovanej box na vzuch tak něco uniklo a to byl teda smrádek

2x600W POG + Chronic + Mazar

2x600W POG vs. Chronic White BOX - No. 48

Dispatch Warlock and Ajax to bring back his body

Old Post 05-11-2006 v 22:25 PM
lubo
Stálý Člen

Karma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

takze si nemnel v skrince podtlak?cize non stop to neslapalo?myslim vetrak cez pachac

Old Post 05-11-2006 v 22:43 PM
lubo je offline   Profil uživatele lubo   Find more posts by lubo   Foto galerie člena lubo   Click here to Send lubo a Private Message   Add lubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Podtlaku jsem docílil jedině při kompletním uzavření boxu,ale protože jsem u něj trávil i hodiny ( Přeci jen 24 kytiček chce svůj čas ) tak uniklo trošku smrádku

Old Post 05-11-2006 v 22:58 PM
Morpheus
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Chtěl jsem se zeptat jaký má kdo zkusešnosti se zvlhčovačkou a rozvedením vlhkosti do boxu v trubkách.Teď používám jednu hlavní trubku na přívod vlhkosti, ale rád bych kolem 3 stran boxu vedl menší potrubí s víve vývody pro rovnoměrnější závlahu.Teď když chci dosáhnout v růstu 80% na druhém konci boxu než je vývod , tak mi přijde že kytí pod vývodem je jak ve sprše a tak se samozřejmě bojim bojim plísní Dík za info
Dokládám na obrázku ( kterej vzniknul ve Winech v malování náčrtek jak mám teď udělanou zvlhčocačku a přívod do boxu, tak se nesmějte, nejsem grafik a malování je tak jednoduchý
Ještě doplněk k obrázku, kdyby to nebylo jasný, tak nádrž s vodou je samozřejmně zadeklovaná,jinak by mi tam ty roury a vetrák byli asi tušíte na co

Druhý foto je návrh jak bych to chtěl udělat....ale netušim jak se bude "pára" chovat v tak dlouhym potrubí Pls rady

Naposledy upravil Morpheus 06-11-2006 v 15:31 PM

Old Post 06-11-2006 v 08:21 AM
Morpheus
Stálý Člen

Obecné Sklizeň foto Příspěvek č. 25

Ještě pár foto ze sklizně.Moc toho vidět není,ale snad si uděláte obrázek.

Old Post 06-11-2006 v 15:52 PM
Mičurin 666
Stálý Člen

Karma uživatele Mičurin 666 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Mičurin 666 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Mičurin 666 - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

2 Morpheus:
Moc pěkný schéma ty zvlhčovačky. Co bude dělat pára v tak dlouhým potrubí? Měl bych obavu ze dvou věci:
1) Pára bude vycházet z velký části z prvního otvoru přímo naproti přívodu od zvlhčovačky. Mohl bys to vyřešit nějakým poměrným přicpáním jednotlivejch otvorů s tím, že první by měl největší odpor a poslední nejmenší. Vytvořit nějaký přepážky. Pokud si někdy viděl jak vypadá vnitřek výfuku, tak asi podobně by se to dalo vyřešit tady ;-)
2) Pára ti bude kondenzovat v potrubí, protože zvlhčovačka nevytvoří dostatečný tlak aby páru potrubím procpala. Buď udělat negativní sklon každýho vyústění roury nebo udělan negativní sklon celýho potrubí tak, aby ti kondenzovaná voda tekla zpátky do nádržky zvlhčovačky.

Každopádně dej vědět jak si to vyřešil, tenhle nákres je velmi inspirativní.

From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta

Mičurinský 2nd indoor

Old Post 18-11-2006 v 13:16 PM
Mičurin 666 je offline   Profil uživatele Mičurin 666   Find more posts by Mičurin 666   Foto galerie člena Mičurin 666   Click here to Send Mičurin 666 a Private Message   Add Mičurin 666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

To : Mičurin 666
Už teď jsem jel první nákres s tím že "páru" hnal potrubím "záchodovej" ventilátor a dělal solidní vítr v trubce, ale přesně ten problém je, jak docílit rovnoměrnýho rozvrstvení.Nad konci o různých průměrech jsem přemýšlel, ale zatím jsem nedošel k výsledku Čekal jsem že mi někdo poradí a zatím nic Asi udělám jen dva vývody na každý straně boxu a bude

Old Post 18-11-2006 v 13:33 PM
Mičurin 666
Stálý Člen

Karma uživatele Mičurin 666 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Mičurin 666 - 85% PěstitelskáKarma uživatele Mičurin 666 - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

No než bych to složitě vysvětloval, tak sem trochu poupravil ten tvůj obrázek. Tohle vidim jako nejjednodušší řešení.

Jako složitější řešení vidim možnost přesunout vstup páry do středu stropu a odtamtud vést 4 stejně dlouhé trubky do rohů. Díky tomu nebudeš muset řešit problém s nerovnoměrným vyfukováním páry.

Pokuk nahoře máš ventilátory, takže by ti všechna pára šla rovnou do odtahu, zkus to udělat stejně, akorát by se pára vyfukovala z falešné podlahy skřínky.

From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta

Mičurinský 2nd indoor

Old Post 19-11-2006 v 11:18 AM
Mičurin 666 je offline   Profil uživatele Mičurin 666   Find more posts by Mičurin 666   Foto galerie člena Mičurin 666   Click here to Send Mičurin 666 a Private Message   Add Mičurin 666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Morpheus
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Tak nakonec to asi udělám tak, že dám nádrž doprostřed a vyvedu jen dvě roury, každou na jeden konec.Tak držte palce, do tejdne mam miminka

PS : Oprava ..miminka budou později...ale aspoň mi to dává čas dodělat všechny vylepšení který mě napadnou

Naposledy upravil Morpheus 25-11-2006 v 16:46 PM

Old Post 19-11-2006 v 20:56 PM
pivanek
Nový Člen

Karma uživatele pivanek - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

jo dobre

Old Post 28-11-2006 v 21:56 PM
pivanek je offline   Profil uživatele pivanek   Find more posts by pivanek   Foto galerie člena pivanek   Click here to Send pivanek a Private Message   Add pivanek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:16 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás