Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...jednou si tak slapu po matičce praze,v baglu ferovyho ctvrt kila,potreboval jsem projit takovym ''cigošskym ghettem'' takze sem mel celkem nahnano s tech cowboys,tak jsem premejslel jak nejbezpecnejc projit,dam si retko, a najednou 2 mestsky benga...tak jdu za nima,hraju divadilko a rikam jestli nevi kudy se dostat skrz to ghetto, jako ze me tam minule dali do drzky,corkli mi telefon a bla bla bla a ze se strasne boojim tam jit, no a voni ze mam jit s nima!!!rozumíš voni me tam provedli ty benga ja podekoval a upaloval na metro,fakt úlet....!!!
jednou sme meli takovou kytku, ze kdyz ji corkari obrali neunesli vic nez pul vetve a jeste z ni kus stratili a asi 50 metru za nimy byly stopy v podobe listu malych palic. druhej den uz byl sklenik zamcenej a dedek mel nachystanou vzduchovku. jo jinak haluz jednou mi borec ze skoly co nehuli rikal ze nasel pole o delce 300 metru ze mi to streli za 100000 no samo ze sem hho poslal do prdele (vysvetlil mu ocem je growing, huleni) pak slevil na 50 a ja si z neho delal srandu at mi sezene kombajn a kamion 8-))
to asi neni problem objevit pole techniky....vzdyt jsou registrovani pestitele, ne?
sem jednou v autobuse z prahy jel s manikem co jel z anglie nebo tam odněkud, co měl v baťohu šišku haše jak moje hlava....no o kousek mensi...rikal cca 10 uncí....
zdravím Zlín, jednou jsem z tama vezl sklínku outu na kole dom (za 1000), jindy od kámoše krabici (za 500)...tak 50g to bylo určitě....
ad anketa: taky myslím, že je to poddimenzované...30g max??? podívej se kolik někteří sklízejí...max bych dal spíš 10 kg a to už nevěřím, že někdo přebije...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Nejvíc jsem měl u sebe doma minulej rok 6,5Kg sušenýho outdooru,to byla kopa,dostal jsem to od kamaráda,kterej je tak vyhulenej,že když zasadil tak nepřemejšlel,co s tim udělá když to vyroste,a když to vyrostlo,tak nevěděl co s tim,tak mi to dal zadarmiko,takže bylo hulení na celou zimu a podzim,za tu kopu hulení mi nabízel známej 70 000Kč,ale já se na prodej vysral,kdo ví kdy zas uvidim takovej kopec,musel jsem si to pořádně užít,celej půlrok mi doma vonělo hulení,a vomělo všechno po hulení.Indoor model jsem u sebe měl nejvíc 34g.