Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A to sme iba zacali, a moje najhorsie sny sa naplnili... je to zatial iba 8 deň na kvete, ale mam obavy, ze to prerastie, pod lampou je miesto este asi 5cm tak budem musiet skracovat, uvydim, ako sa to vyvinie, ale nabudi session nebudem davat kvetinace s objemom 1,5L ale maximalne 0,75, aby sa to moc netahalo...
Ano viem, to tahanie do vysky zapricinil aj slaby svetelny zdroj, pracujem aj na druhej 70W , ktora by mi priestor pekne pokryla, ale tento grow dokoncim pod jednou , to je iste...
Tak tu su photky, konstruktivna kritika, pripomienky, alebo nieco , co by pomohlo rad uvytam
No tak nejako som musel tu vysku zmensit, a kedze som nexcel radikalne vsetko zostrihat, pouzil som mrizku s predchadzajuceho growu.
Prestrihal som dost listy, musel som, a poprepletal vrcholky cez mriezku.
Ako ste si mohli vsimnut, sklo na lampe je uz zasunute (v prispecku č.18 , foto 4 - este nebolo zasunute) , cize rastlinky mozu byt od lampi na vzdialenst az 1cm!
Celkove vzniknute miesto 7-10 cm, a to by uz senoritam mohlo stacit
Cawko, no tak to je jasne, ja som ich chcel nechat vyrast a vykvitnut, ale zbadal som ze to nevyrepujem...a co si nevydel , este iba uvidis a 70ka je slaba, preto vsetko na stred, to je logika, nie? ked ich je tam 6 kusow ...vsak na konci plieska bic
Tak to sem zvědav co z toho vymáčkneš tentokráte.Koukám že se opět snažíš uplatnit mřížku z lednice
Vypadá to moc hezky ale jak řek Yavar tak bych to taky roztahal po celym. U sebe sem to udělal tiež a překvapivě mám ty největší šišky po krajích.Sice bych řek že je to tim že ty prostřední měly pod tou lampou moc horko ale přece.Ty máš sice pod lampou sklo tagže ti tolik teplo nehrozí ale na kvalitě a kvantitě ti to roztahání neveme , ba právěže naopak.
Je to jen rada a řiď se svojí zkušeností a instinktem . GOOD LUCK
Původní příspěvek od mike.mouse Dotaz pre CO2-karov, pomoze nieco, ked tam vypustim po vypnuti svetla bombicku s co2kou na vyrobu sody? dik za radicku, Mike
Po vypnutí je to zbytočné,v tme potrebujú kyslík a nie CO2.Ten potrebujú,keď svieti lampa,na fotosyntézu.A myslím,že jedna bombička je zbytočnosť,ak máš aktívne vetranie.
No, v 23. dni už moc toho nenarozťahuje ,keď to už nerastie.
Mike,aj to tienidlo mi nepripadá veľmi ideálne,takto to svieti fakt len na tú malú plochu.Aj tá 70W by mala osvetliť nejakých 30x30 cm,možno to tienidlo toľko má,neviem.
2 Khook - Tak vobec som tu mriezku neplanoval, ale vies, tie mrsky nemali tolko vypalit do vysky po prepnuti ako predtym...A hlavny dovod, preco som vsetky palicky sustredil do stredu je prosty! Je tam vsetko svetlo, na kraje neostava nic, ked budem fotit, tak ti odfotim tu palicku na kraji, samy list, oproti tej pod lampou To sklo tam je a idem mi hlavne o odskusanie mojho crosu pod lampou, totit zatial bol stale iba Out a na lampu som mal Vanilku, no o tu som prisiel
2 Expiry : To bol len taky napad s tymi bombickami, jasne ze by som ich tam mohol pustit aj viacej ako jednu ale tak ked vravis ze bez ventilacky to nema zmysel...
Dovolte aby som vysvetlil preco vlastne je to tak ako to je...
Povodne som xcel mini bush style, co mi nevyslo, pretoze som nelamal haluzky, co bola chyba, ale skusil som si to Ako je dobre vydiet, ta lampa je iba 70W ktora osvetli 30x30 a preto som stvoril to tienidlo, ktore osvetli plochu efektivnu asi tak 35x37
S toho vypliva ze som to hlavne preto nexcel roztahovat po celom, hadam ma niekto chape
Toto je posledny grow s tymto tienidlom, nadchadza projekt vlastny plech
Vyrobil som po domacky tienidlo pre 2x70 W a pojde tam 8 1L crepnickov, a zase FRIDGE SCROG (ma to svoje caro)
Tak sa zatial majte, a dik za rady, mam jasno v co2ke o nieco viacej (samo thanx za Kcka )
Tak co sa vlastne stalo
holky pocas tohto obdobia dostali jednu zalievku GS, aj poslednu Rastlinky uz nerastu, za com im boh dakuj, lebo uz by som to nezvladol s vyskou.(!) Stale naberaju na objeme, o mnoho viacej ako by som bol predpokladal a preto kupujte znackove hnojky To by bolo asi vsetko , a posledna foto, delikatesa
2mike...prdni tam aspon stopadinu stejne se casem doberes k tomu ze ty slaby wataze jsou k prdu a zvysis, takhle si usetris skok a kdyz uz budes skakat tak di rovnou do 250W uvidis o kolik se ti zvysi kvalita ai vynos
Cawte!
2 deth. : ja viem ze s tou vacsou vatazou by to bolo fajne ale rozmery tej skrine su 80x60x30 /vyskaxsirkaxhrubka/ preto ani ta 150 by pekne svetlo nerozlozila, tak som sa rozhodol pre 2x70 W na dalsi grow uvidime ako to pojde.
2 yavar : My personal hell!
Je to cross, ktory sme spravili pred par rokmi u frienda vo foliaku, zacalo to s WW samicou a DP samcom, cize WWxDP ale strasne dlho to kvitlo pod lampou (aspon pre mna je 80 dni moc :p
Tak dalsie leto tato odroda bola este crosnuta s PPP, preco, lebo bola iba ta po ruke a vznikol s toho DOMINO ale genetika je to dost nestala, tak isto ako vanilka. S 3 indoor 1.kvitol 45 dni, 2.kvitol 55 dni a 3.kvitol 60...takze je to na mne, aby som to microskopom odhadol