Host
Host
|
citace: |
Původní příspěvek od m©¤
Omylem jsem smazal předchozí příspěvek. Abych to zde dlouho nerozmazával, v zákoně je 32 předpisů, 71 paragrafů vztahující se k omamným a psychotropním látkám. Psylocibin a psylocin je uveden v příloze č. 4, vyhláška č. 62/1989 Sb jako generetikum. Proto jeho nedovolená výroba a distribuce je řešena dle § 187a, ale pouze pokud jej vyrobíte chemickou cestou nebo jej budete extrahovat. Jediné omezení flóry v zákonu má mák, koka a konopí. Ale přesto Vás nikdo nezavře za makovice na zahrádce, dokud Vám neprokážou distribuci, nebo výrobu opia. Takže doma pěstované psylocibinové houby, meskalinové kaktusy a další (například Povijnice obsahuje amid kyseliny lysergové a roste na mnoha zahradách v ČR, přesto nikdo nejde do vězení i když dle zákona jde o rostlinu s obsahem látky, která spadá do psychotropních látek a u LSD25 a jejích derivátů je stanoveno větší než malé množství). Asi jen je třeba ošetřit kolik je ono větší než malé množství, ale opět v Závazném předpisu policejního prezidenta č. 38, psylocibin chybí.
Ono je něco jiného napsat, Nesmysl, Nesir bludy. Ale já přijímám pouze logická fakta, co je psáno je dáno. Pokud mi přinesete ze zákona omezení pěstování psylocibinových hub, rád se poučím. Pokud jste právník nebo máte znalosti práva, proč nejsou zatýkáni "sběrači" na listopadových loukách? A věřte mi, že Policie by jistě nenechala tak lehké plusy statistiky sbírat psylocibinové houby, kdyby zde bylo zákoné omezení, bohužel zde by pravděpodobně ani nesebrali pokutu za přestupek držení. |
mnel bych dotaz k povijnici, jak je tedy mozne ze se bezne prodava kuprikladu v OBI? Takze obi je obrovsky dealer? dost by mne to zajimalo
|