Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je na tý zářivce nějaká další specifikace (lumeny atd..) Zdá se mi nějak podezřele levná... Taky sem koupil doma na svícení úsporky ve výprodeji a nevydržely ani náhodou udávanejch 10 000 hodin (odhadnul bych že mi vydržely tak 2000h a pak rána a konec)
No ta kytka vypadá slušně, na to že málem chcípla, ale myslel sem si že bude košatější. Kolik pater si uříznul na ten řízek? Těch 40W tam necháš nastálo a jakou tam teď máš teplotu?
Zdar nosi :
no ako pozeram, tak sa ti vsetko rozbieha strasne fajn, taka otazka, daval si sacok dole aj s toho riezku, ci si ho tam proste nexal celych 9 dni a nic si nerobil? Dik
nOsi a akú varietu tých kubániek?A odkiaľ?
Ináč,grow si rozjel parádne a vidno,že Ťa to baví.Uvidíš,s hubkami je to tiež super a hlavne,výsledky sa dajú dosiahnuť rýchlo(teda výsledný produkt)
Naposledy som sa na konci tripu dost nahulil a poviem Ti......vynikajúce,strašná eufória
No,podľa mojich skúseností(samozrejme som nemal všetky) a podľa toho,čo vidím na shroomeri,ako sa chalanom darí,tak všetky kubánky sú vhodné aj pre začiatočníka.Potom si môžeš založiť thread na shroomeri,tu je to síce tolerované,ale tam je to vlastne len o hubkách.Ale aby nedošlo k omylu,nikoho odtiaľto neťahám,však aj ja som tu stále,ale tu to nechajme o tej našej milovanej trafke a hubky riešiť inde