Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Děkuju za odpovědi a pochvalu. (I když ten plakát není na 100%).
Pro Crapa: Chápu že můžeš mít v téhle společnosti nihilistický pohled na věc (sama a tím taky občas koketuju), ale možná že by si i ty byl spokojenější kdybys ve své kritice ubral agrese a snažil se nezraňovat lidi.
pro Tomyho: Jistě, u nás nikdo za hulení nesedí, ale de Jure je to pořád nelegální. Mě nešlo o vysvobození někoho z vězení, ale o poukázání na některé chby v zákoně (podle mě to jsou chyby ).
Já si myslim že ten plakát je hustej a stylově napsanej, že to určitě dost zapůsobí, jestli se to někdy zveřejní. Takže, s. L., nic si z takovejch nepochopitelnejch crapů a jemu podobnejch nedělej, je to dobrý !! K4Y...
Ahoj všichni. Mě na tom nejvíce vadí, že bychom vlastně dělali reklamu cizím, zčásti dost rozporuplným osůbkám veřejného života. Jinak jsem přesvědčen, že kritiků je za korunu kornout a skutky jsou vzácné. Každý pokus naším směrem se hodnotí.
Původní příspěvek od crap A kdo legalizoval ty co to ilegalizovali? Zvolili sme je, ale kdo se nás ptal, jestli je vůbec chcem volit? A kdo určoval způsob voleb?
Cože?
Co to má společnýho se snahou o legalizaci/dekriminalizaci?
2 crap
nevim o co di jde asi si nejchytrjsi SL se jenom snazila neco nevrhnout/udelat a ty se chovas jak magor. Jako ze s Livem ve spuste veci nesouhlasim ted ma moji plnou podporu
...nebo aspoň legalizace v tom pojetí, jak to vidí majklovec. Vy si asi myslíte, že překecáte lidi, aby chtěli legalizovat trávu a je to tim vyřešený, jenže jaksi vám uniká, že ta vaše legalizace má jenom cenu peněz, kerý střelíme do papalášů. Když benga chytnou někoho s trávou, tak ho obvykle nezabásnou, ale šlohnou mu tu travku a třeba ho i zmlátěj. A to je nelegální a stejně ti na to každej nasere. Zvykový právo bylo vždycky silnější než psaný.
Padl tu návrh s plakátkem a všichni hned říkali že je to super nápad. Já měl jinej názor a to o co mi jde je buďto ho změnit tím, že mě někdo přesvědčí o opaku a nebo si ten názor obhájït. tj.prostě se jen účastním diskuze a diskutuju.
Tady ti nikdo nebere, jakej máš názor, ale zřejmě bys měl trochu popřemejšlet jak se vyjadřuješ, protože právě tim svym psaním od této myšlenky často dost lidí odradíš a možná i někomu bezdůvodně ublížíš... zkus příště víc přemejšlet jak to napíšeš, aby to vyznělo opravdu tak, jak to myslíš...
zajímalo by mě podle čeho sL vybírala ty tváře?a proč tři?
a jak aktivovat statisíce?a co dál?
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
tváře..... ........podle toho o kom jsem věděla že se veřejně přiznal že kouřil.
tři..... ...... docela hezký číso.
a aktivovat statisíce? ....bylo by to hezký, ale já jen řekla že statisíce už kouřili (nic novýho)
jak dál? ..... ve středu jsem se dívala na "Klub Netopýr" a diskutovaly prognostici kteří se snažili předpovědět vývoj ve společnosti na příštích 15 let. Schodli se, že v téhle "rychlé" době se skoro nic nedá předpovědět ani na 3 roky. A ani já se neodvažuju předpovědět, co by se stalo, kromě alespoň minimálního zlepšení povědomí, po té kdyby nějaké plakáty byli v ulicích. Zatím jsem se jen snažila přispět k výše zmíněné debatě o legalizaci.
plakaty na ulicich sme tu jednou resili viz https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1174 a naslo se dost odpurcu a dost propagatoru, jenze pak muj zamestnavatel usoudil ze aktivni hulic je nebezpecnej pro firmu a vyrazil me, proto ta odmlka, uz mam novou praci a je to tu v pohode.
Co sem ale chtel napsat hlavne. Ja sem si uz lecos zazil, v osmnacti sem odesel od rodicu a tedko je mi skoro 24 a za tu dobu jsem toho hodne naucil. Nema cenu vyckavat, protoze pak se nic neudela. Clovek ma veci delat kdyz ma na ne chut a ne kdyz se to ostatnim hodi do kramu, protoze jinak se neudela nic. Chci rict, ze ja jsem pro rychlou akci, propagaci v mediich a hlavne pro vyvyjeni trvaleho tlaku na okoli. Jinak se nezbavime severovcu kteri by jenom chteli zakazovat. Jedina cesta je presvedcit lidi, ze tu nejde vo huleni ale vo svobodu. V mim pripade to tak skutecne je. S tim nemusime cekat az kdosi cosi, muzeme zacit hned. Ty plakaty bych udelal rozhodne, s par ruznejma sloganama, ale ne se sahodlouhym textem, to nikdo necte, a hazel bych to klidne lidem do schranek a lepil na plochach. Musime to masirovat porad.
Já teda nejsem proti kampaním, ale chce to předtím promyslet ze všech stran. Kdybych byl přesvědčenej, že hulit JE zločin, tak by mě tenhle plakátek přesvědčil jenom o tom, že ty tři ksichti jsou taky zločinci.
Spíš bych apeloval na to, že hulení je společensky míň nebezpečný než alkohol. To by mohlo lidi oslovit, protože chlastá skoro každej. Zvlášť v česku.
Crap: jenze to zas naseres vsechny co chlastaj!!! Ja tenhle argument pouzil (srovnani kultury, vyroby & piti vina versus vyroba, koureni & kultura travy) a ihned jsem vytocil sefredaktora. Ten je milovnik vin a cetl clanek jako prvni - jeho reakce byly, ze preci on je na tom lepe s alkoholem nez ja s travou. Pustil se do mne aniz by si precetl vsechny clanky, ktere jsem mu naserviroval (studie WHO, vyjadreni FBI a podobne...)