Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1). Myslím si, že negativní karmu by si neměl dávat protože se ti nelíbí cizí názor. - Já s ním z většiny taky nesouhlasím, ale myslím si, že úplně stačí, jak se na našeho aktivistu všichni vrhli jako psi.
2). Zato Seňorita Lamparez si zaslouží pozitivní karmu, protože než něco vypustí - tak o tom nejdřív přemýšlí. A de vidět, že (musim přiznat, že podle pár dalších příspěvků není úplně sama) si původní příspěvek důkladně přečetla a zamyslela se - no a po tom zjistila asi to samí co já: Že ten človíček úplně zbytečně prudí do Indoor pěstování jen proto, že je nasranej na tenhle zkurvenej svět, na konzumujicí hromady lidiček, co fungujou jako jeden velkej celosvětovej software, na to, že vyvražďujeme přírodu, že za třicet let nebude uhlí a ani nafta - jestli se tu do tý doby všichni nerozsekaj a že on chce bejt jinej, chce proti tomu něco dělat (schválně dramatizuji, abych lépe přiblížil situaci (-: ale fakt i já se takhle až příliš často cejtim)
No jo, ale v tom případě mu radím aby zaměřil svoji nadbytečnou energii správným směrem a do všeho neprudil- já už sem dávnou zjistil, že nejde jenom kecat vo tom jak mě to sere. Já sem sice pochopil, co chce říct a s většinou souhlasím, ale na druhou stranu chápu, že kritika Indoor-pěstování je tu prostě tabu. Nehledě na to, že i pěstování doma a zájem o kytičky nás přibližuje přírodě, ať už to zní jakkoliv divně.
Takže, prosím lidičky, nezabíjejte ho protože si myslí něco jinýho, ať už to podává jakkoliv blbě.
A ty chlapíku, nebuď takovej negativista a snaž se tydle věci vysvětlit lidem, co to potřebujou spíš slyšet (můžeš začit třeba u svejch rodičů) a nebo vysvětlit tak, aby tě někdo pochopil a neměl pocit, že do něho jenom kéruješ blbejma kecama. A dyž už tě bude všechno srát tak, že to nebudeš moct vydržet, tak se na to vyser taky o vodjeď třeba do Brazílie pomoct indošum bojovat proti kácení tropickejch pralesů - pak v mejch vočích budeš fakt frajer (-:.
Pane Dirda, větší nesmysl jsem ještě naslyšel... tohle fórum určitě nevzniklo kvůli tomu, aby do něj lidi psali každou kravinu, která je napadne...
P.S. nesnaž se bejt za každou cenu zajímavej...
Rozhodně bych nemohl napsat, ža s původním příspěvkem souhlasím, to určitě ne! Taky sice zápasím se zprofanovanovaným "trvale udržitelným rozvojem" a nevidím pro lidstvo (za stávajícího stavu) v podstatě žádné východisko, ale takhle bych to prostě nenapsal.
Ale kde je alespoň náznak tolerance vás, na tento příspěvek reagujících !!! A proč nadávky a vulgarita ??
A vyhrožování negativní karmou ?? Proč si to nenecháš pro sebe, klikni negativ a basta, ne ??
A ve vašich reakcích postrádám to hlavní: jasný a stručný vysvětlení autorovi, že ne každý má na outdoor!
Prostě něco schází-třeba zahrada, balkon, les, pole a nebo naopak něco přebývá-třeba sousedi, policajti, zloději,...
Jo a abych nezapoměl- negativní černá kráva pro všechny, co nezvládli svý emoce....
Máš na výběr...
sou v podstatě tři možnosti, jak "přijít" ke konopí:
outside, inside a koupit..
outdoor je použitelný asi jen pro lidi s barákem a zahradou, když máš byt v paneláku, těžko; jedině někam schovat a tam ti to zas někdo načóruje; a taky tam nemůžeš pěstovat high-tech modely
a když si máš vybrat mezi kupovánim a indoorem: ber na vědomí, že ty sr&%$ co to prodávaj ve velkym to taky pěstujou indoor, ale ne pod 150,250,400... ale třeba 2000W, namastěj si na tobě kapsu a plejtvaj eletrikou asi 10x víc, ale vzhledem k jejich příjmům je jim to jedno..
Tak tady nepruď do skromnejch pěstitelů, kteří ji jen získávaj hulení cestou nejmenšího zla a s trochou zábavy a zájmu o přírodu
Všichni se tady jako jeden shodujete,že outdoor je neskutečně obtížnej,hlavně pro ty,co bydlí v paneláku a nemají zahrádku.To je ale jenom obyčejná výmluva!Kdo nevypěstuje outdoor,je u mě za a)línej ,za b)měl smůlu a měl by si najít lepšího fleka(a od toho ho opět odradí jeho lenost).Letos mi nejlepší flek rozsekal traktor a druhej nejlepší mi vykradli.To ale neznamená,že se na to vykašlu a vybavím si skříň!To je prostě riziko podnikání,mám dalších 5 fleků na který nikdo nepřišel a pořád hledám další.A vy co jste z města-podle mě máte naopak výhodu!Na vesnici nenajdu nikdy tolik opuštěných továren,skleníkových komplexů(ve stotisícovým městě vím o dvou) a dalších zarostlých ploch,kde se dá v poho pěstovat a vypěstovat.Nechodí tam myslivci,děcka kolem 10 let,co na vesnici prošmejdí každej kout,aby si tam udělali bunkr,sedí doma u počítače(TV,videa) nebo se poflakují po sídlišti.Neříkejte,že je to tak složitý. Když přijíždím k Praze,tak tam vidím desítky potenciálních fleků.
2 Aaron:za toho bělocha se omlouvám-"Chovej se jako průměrnej běloch!"je normální hláška(=vtipná poznámka)-tobě asi vtipná nepřipadá-á propos,zajímalo by mě,kolik je tady na growru barevnejch-pokud se někdo najde,zvu ho na špeka(bohužel je to jen obyč.KC33,WW nebo Skunk X,žádnej high-tech model nevlastním)
2 Jonatan:Víš,že s tou ledničkou máš pravdu?Není to ale tím,že bych novou nechtěl,ale prostě nemám na to každý 2 roky obměňovat el.vybavení domácnosti
Tak tohle už má hlavu a patu !
Ale v tý skříni (to se mi zdá hrozně směšný, my doma tam máme hadry na sebe...), je to asi určitě o dost pohodlnější ...
Fuckt se vám všem musím omluvit protože po tom co jsem včera zažil se mi mění náhled na věc.Jedu si sklidit poslední flek a potkám tam typany s károu Š120.Říkám:"Co tady jako děláte?"A oni:"My jsme archeologové a tady na tom poli jsou častý nálezy-Keltové,Slovani a tak."Tak si říkám,jo,to je rozumný,to by žádnej čórkař nezplodil.Chlapíci odjeli,já dojdu na flek,a co nevidím-nic.Jenom díry po kořenech,pěkně čerstvý.
Nebudu proto pěstit indoor,na krádeže jsem si zvykl,ale takovou drzost je třeba trestat a dusit,a to pokud možno ručně a stručně.
To mě teda mrzí. Nejseš náhodou z Brna? Právě včera se ke mě doneslo, že jeden známej škodil, ale nevím komu, a ti Keltové a Slovani by se k němu hodili. Souhlasila by aji ta Š120.
Jestli seš z Brna, zkus mě napsat do PM lokalitu kde jsi měl kytky (část Brna, nic dopodrobna) a jestli se to bude shodovat, tak vím kdo ti to udělal. Dám ti na něj kontakt.
To je sviňárna kterou nemůžu tolerovat ani u kamarádů!
Původní příspěvek od Roman Dirda Neříkejte,že je to tak složitý. Když přijíždím k Praze,tak tam vidím desítky potenciálních fleků.
Mám pocit, že existuje termín "ekologická stopa".. Což si vysvětluju jako poměr mejch "ekonákladů" a "ekoprodukce" na život.. No a ja mám pocit, že 250w tu mojí btw. pražskou ekologickou stopu pšíliš nezatíží..
A navíc zkušenost indooru je jedinečná.. :až nevím, jakého smajla bych dal:
jo že si někdo jede 250W doma v klidu tak to je špatný ale lednička, Pc, mražák, sporák, a další tohle "bílí" zboží a točí to hodinama to je v pořádku, tak místo toho aby tady nějakej "hrdina" psal o tom že živit sodík je špatný, tak ať vypne svůj počítač a taky ušetčí na el.