Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » NEJhorší zážitek s hulením
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
loom365
Stálý Člen

Karma uživatele loom365 - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

tak to my jsme jednou meli takovou mensi akci v praci po praci, prisli i kamosi co u nas nedelaj a byla to fakt pohodicka, hudba, brcka atd. najednou se jeden kamos zvednul, ze jde na zachod. vstal a sel ke dverim, kterejma ale neprosel, protze trefil hlavou futro a lehnul na zem a nehejbal se. vsichni sme vyskocili a dost vydeseny sme ho bezeli sbirat. odvlekli sme ho na zidli a pak prislo teprve to pravy maso - zezelenal a potom zacal sedivet, nedejchal a mel zapadnutej jazyk a celisti v kreci zkousnuty. pacili sme mu je vareckou, ale neslo to, fakt schiza, no a asi po minute (ktera nam prisla jako hodina) se proste sam od sebe normalne probral. dali sme ho spat a kontrolovali az do rana na stridacku po peti minutach. nic horsiho sem nezazil, protoze my sme byli taky pekne na kasi.

rano povidal ze mu bylo moc fajn a slysel nas z dalky a sebe videl jak sedi na zidli ze shora, ze stropu - ze by astralni cestovani ?!

Old Post 03-03-2005 v 20:19 PM
loom365 je offline   Profil uživatele loom365   Find more posts by loom365   Foto galerie člena loom365   Click here to Send loom365 a Private Message   Add loom365 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Schinus
Stálý Člen

Karma uživatele Schinus - 86% PěstitelskáKarma uživatele Schinus - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

loom365: to nebylo astralni cestovani to byli mimotelni zazitky...to mivaj lidi kteri treba prozijou klinickou smrt a dostanou se velmi blizko smrti to mu muzes pogratulovat

Oni na nás nezapoměli, oni se na nás VYSRALI!

Košťálek 70W
Košťálek 70W II.

zavlahovy sytem

Old Post 04-03-2005 v 08:29 AM
Schinus je offline   Profil uživatele Schinus   Find more posts by Schinus   Foto galerie člena Schinus   Click here to Send Schinus a Private Message   Add Schinus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

Jsme jednou s kámošem večer jezdili nějak autem a hululi špeky, byla už po půlnoci a že pojedeme na takovej vysokej posed a vylezeme tam, tak tam jedeme ale najednou začal neuvěřitelnej vítr a déšť, na autě nějak blbě chodili stěrače tak jsem se na to vykašlali....
Druhej den jsem četl v novinách že se na tom posedu někdo v noci oběsil a ráno ho nějakej myslivec našel. Fuj, doteď mám z toho husí kůži, protože kdybych ho tam v noci zhulenej našel tak bych z toho měl asi fakt nějaký následky....

Old Post 06-03-2005 v 15:01 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Accipiter
Stálý Člen

Karma uživatele Accipiter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Jsme si s kamosem zaplatili banje z Bechynskyho mostu-nez na nas prisla rada, dali jsme si jedno male-byl jsem tak normalne na kasi a jak jsem tam pak nastoupil na ten odraz, tak jsem jsem se mrknul dolu a udelalo se mi zle-a ten typek co me k tomu kurtoval me najdnou strcil dolu-dodnes se divim ze mi srdce nevyskocilo z hrudi.

Old Post 06-03-2005 v 22:07 PM
Accipiter je offline   Profil uživatele Accipiter   Find more posts by Accipiter   Foto galerie člena Accipiter   Click here to Send Accipiter a Private Message   Add Accipiter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mac272
Nový Člen

Karma uživatele mac272 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Pure Adrenalin Power ;-)

Old Post 07-03-2005 v 07:52 AM
mac272 je offline   Profil uživatele mac272   Find more posts by mac272   Foto galerie člena mac272   Click here to Send mac272 a Private Message   Add mac272 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Byl takhle normalni patek a my hulili jednoho speka za druhym a na samem zaveru vecera jsem se jeste dorazil sklenenkou. Potom si tak sedim u baru a citim ze je mi zle, nemuzu dychat a toci se mi v hlave. Seskocim ze zidle ze pujdu ven a v tu chvili 100x horsi tak jsem popadl bundu, podivam se ke dverim a ty v tu chvili byly 3x dal nez normalne. Tak si rikam marne, musim na vzduch a vysel jsem. Prvnich par kroku vklidu, ale pak se mi zacla tocit hlava jeste vic, zaclo se mi zatmivat pred ocima a najednou zjistuji ze nic necitim ani nevidim jen slysim kamose jak rika: Hanyz, jsi v pohode? Pak uz jenom velka rana do hlavy a citim ze me nekdo vynasi ven. Rekli mi ze pry jsem s ocima v sloup prisel ke dverim, tam jsem doslova skocil na kolena a prastil hlavou o dvere. Od te doby mi rikaji Hanyz Skacel

Old Post 07-03-2005 v 09:02 AM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bukaJ
Nový Člen

Karma uživatele bukaJ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Hustý, tak to už radši nehulte močky, mě se teda nic takového nestalo. Když nepočítam jedno výstavní zblití, rozseklou hlavu vo patník a pár mimotělních halotropů, plechovej zvuk je taky fajn. Nic neobvyklého. Kolikrát se to stane a pak už nezbyde než si to ochočit a dávat si lepčí level. Ne vždy je to možné, to je jasný. Ale nejlepčí byl mléčnej stav asi ze dvou deci. 8 hodin nájezdového rachotu to jsem opravdu myslel dost negativně, po 2-3 hoďkách jsem se znovu narodil a od té doby jsem si to neuvěřitelně dával. Hotovej bobřík vnitřní psycho odvahy. Doporučuju skérko do mléka.

Old Post 07-03-2005 v 10:31 AM
bukaJ je offline   Profil uživatele bukaJ   Find more posts by bukaJ   Foto galerie člena bukaJ   Click here to Send bukaJ a Private Message   Add bukaJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vodnikova_dcera
Nový Člen

Karma uživatele vodnikova_dcera - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

ty kravo.. Hanyz.. fakt narez
muj nejhorsi zazitek bylo kdyz sem se spalila jednim kvalitnim prazskym skunkem.. jeud metrem a prislo mi, ze to metro jelo silene rychle a nemelo zadnou sanci aby to zastavilo.. jelo rychlejc a rychlejc a ja se hrozne bala. Kolem krku sem mela salu a zacinala sem se dusit.. do toho jeste ty zavrate z rychle jizdy... bylo to sileny. Musela sem na vzduch kde sem se asi hodinu vzpamatovavala

Old Post 07-03-2005 v 10:39 AM
vodnikova_dcera je offline   Profil uživatele vodnikova_dcera   Find more posts by vodnikova_dcera   Foto galerie člena vodnikova_dcera   Click here to Send vodnikova_dcera a Private Message   Add vodnikova_dcera to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fermer
Stálý Člen

Karma uživatele Fermer - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Tenhle pribeh neni az tak sokujici jako komickej...Jednou sme s kamosem hulili pred cajovnou pred ¨jednou lavickou a von si potah,a jak to drzel zak najednou nahodil takovej nepritomnej pohled a skacel se na tu lavicku a z ni pak na hlavu na zem...Ja na nej jenom zhulenej cumel a vubec ho nestihal.Pak jenom vstal a vubec si to nepamatoval.BLáZEN...

PEACE AND SMOKE FOR ALL

Old Post 11-03-2005 v 10:14 AM
Fermer je offline   Profil uživatele Fermer   Find more posts by Fermer   Foto galerie člena Fermer   Click here to Send Fermer a Private Message   Add Fermer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fermer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loweNature
Stálý Člen

Karma uživatele loweNature - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

mne sa stalo asi pred 4rokmi toto-hulim sam na povale vodarko,pohoda a ked som si dal posledneho prda tlačil som do hlavy a vstal.Odpadol som na ktovie ako dlho a ked som sa pomaly začal preberať moje telo a všetko naokolo strašne brnelo no a ked som sa dostal akotak ku zmyslom zistil som že rukav bundy na ktorom som mal hlavu je hodne zakrvaveny no a vtom momente PANYKA že čo preboha sa mi stalo.Uplne dezorientovany som utekal do kupelne pred zrkadlo že čo mam s mojim xichtom-zistil som že mi tiekla krv z nosa-predpokladam že zo silneho nekontrolovaneho padu držkou na beton a taktiež rana na brade a v spodnej gambe som mal do mesa otlačok po hornej čelusti.Po rekonštrukciji pripadu som dospel k takymto vysledkom-s praskom v plucach som vstal,nasledne odpadol-totalne volnym padom som padol priamo na bradu a papulu(čo sposobilo otlačok hornej čeluste v spodnej gambe((,a ktomu som si rozbil aj nos.Nasledky-doje*any deň,rana v hube a rozbity nos.Odvtedy si davam bacha a podobne radovanky sa neopakovali

Old Post 11-03-2005 v 12:28 PM
loweNature je offline   Profil uživatele loweNature   Find more posts by loweNature   Foto galerie člena loweNature   Click here to Send loweNature a Private Message   Add loweNature to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
goldenboy
Nový Člen

Karma uživatele goldenboy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

ked som ja zacinal hulit som sedel pri ohnicku bolo fajn dali sme speka mal som mimotelovy stavy proste som tam len tak sedel a cumel do ohna a v tom som sa na seba dival s boku no proste za vec a vedel som to ovladat. proste do tela s tela tam a spet ako som len chcel ale iba na vzdialenost cca 1m proste FAKT VeC
s houbami si mal fukt bad trip som nasiel par peknych kuskov po hromade tak som ich hned zozrel bol uz vecer sa stmievalo a som siel domov tak som si lahol v najazde tripov bolo cool ale za hodku prote fukt trip WolE som zaspaval a ked som mal odkvecnut tak ma miklo a som bol zase hore toto sa mi opakovalo 3 hod proste totalne psycho totalne vycerpanie totalny bad trip som myslel ze zosaliem som sa stale miesil v posteli ale som zaspal az o 02:00 rano som bol zniceny ako pezz

Old Post 11-03-2005 v 13:13 PM
goldenboy je offline   Profil uživatele goldenboy   Find more posts by goldenboy   Foto galerie člena goldenboy   Click here to Send goldenboy a Private Message   Add goldenboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iboy
Stálý Člen

Karma uživatele iboy - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

hmm mě se toto stalo minulý týden. šli jsme po fotbale do hospy, dali jsme brčko a dem. 3 kámoši šli přede mnou a najednou slyšim takovou horu masa jak řve. Se kouknu na kámoše nic nevidim , najednou se kluci rozestoupily a přímo na mě běžel americkej pittbull bez vobojku, bez náhubku.... V tu chvíli sem nevěděl co dělat jenom sem na něj koukal jak na mě běží, skáče na mě zakousává se mi do prsou a pak jak ho majitel strhává dolů a řeže ho... Zeptal se jestli sme v pohodě. říkáme že jo, zajdem do hospy a najednou sem si to uvědomil co se vlastně stalo a celej večer sem byl úplně mimo. Furt sem přemejšlel o otázce života a smrti jak malej most mezi nima vlastně je...

Nekousej do ruky, která tě chce pohladit.

...poletíme na Jamajku, chci mít Holandsko po levý straně... ( Homer Simpson, 30 minut v Tokiu )

Old Post 11-03-2005 v 15:14 PM
iboy je offline   Profil uživatele iboy   Find more posts by iboy   Foto galerie člena iboy   Click here to Send iboy a Private Message   Add iboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stene
Nový Člen

Karma uživatele stene - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

to w@ter
odkial si chlape? ja mam tiez podobnú príhodu dokonca s rovnakým menom. nie si z TS???

Old Post 13-03-2005 v 15:29 PM
stene je offline   Profil uživatele stene   Find more posts by stene   Foto galerie člena stene   Click here to Send stene a Private Message   Add stene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepan
Stálý Člen

Karma uživatele Pepan - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

To se mi stalo jednou v pátek, jedu z ubytovny spálenej domu busem-je to 2,5 hodiny cesty.Neměl jsem místenku takže na stojáka. Najednou hrozný horko byl jsem ůplně mokrej i se mi špatně dychalo,zamotala se mi šiška a za chvilku jenom záře do očí a asi 10 min. jsem nic neviděl. Myslel jsem že umřu. To je pak člověk štastnej že to přežil. Už se mi to nikdy nestalo a doufam že ani nestane. Pís

PEPE

Old Post 15-03-2005 v 14:19 PM
Pepan je offline   Profil uživatele Pepan   Find more posts by Pepan   Foto galerie člena Pepan   Click here to Send Pepan a Private Message   Add Pepan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

ja mel taky peknou prihodu tak 3 roky zpatky.moc jsem v ty dobe nehulil.byli jsme s kamosema v hospe a docela dost jsme se nachlastali.v tom stavu jsme si rekli ze zajdem na nejakou dyzu zasmat se gelousum.no a kdyz tam prichazime potkam bratranka s nejakym typem a ze maj kurivo jestli zakourime tak jsme sli na odlehli misto umotala blunta.dokourili,typek ubalil dalsiho.kolem prochazeli kamos kterej se zastavil a taky smotnul,takze jsem dali 3 jointy tak za 15 minut.najednou koukam nikde nikdo.sel jsem pomalu ulici dolu zacalo se mi delat hrizne soufl a cerno pred ocima.a jeste se mi chtelo srat.zalez sem nekam do krovi,tam jsem to pustil....vylez sem a prask mrsknul sem sebou na silnici,tam sem zustal lezet a usnul....zbudilo me auto jak na me sviti a troubi,lezel uprostred silnice...tak jsem se zved a sel na dyzu...tam na me vsichni cumeli jako svine nesel jsem kamose ty kdyz me videli nabehli z vodou v pulliru celej sem ho vyzah chvili pohoda a jak sem drzel ten pullitr nablil sem to zpatky....vubec si nepamatuju jak a kdy jsem se dotal domu....nevyplaci se kombinovat

Old Post 17-03-2005 v 08:05 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

Muhahaha, to je hlína, to je hlína.
Ale abych přispěl, taky něco napíšu. Nestalo se to mně, ale kámošovi (Zdravím Yáru).
Seděli sme v parku a dali pár bluntů, celkem pohodička. Najednu Yára zezelenal, zmodral a pak zbělel, vytřeštěný oči. Paxe zvednul a mumlal "Musim se napít, musim se napít." Sice sme na něj volali, že máme pití, ale on odešel pryč. Šel k lavičce, na kterou sme viděli a snažil se na ní sednout, což se mu moc nedařilo, protože tápal rukama asi metr od ní. Paxi na ní sednul a chvíli čuměl do země, následně se zvednul a šel k takový dětský prolejzačce, která vypadá jako velká hlava. Tý se chytil, chvíli s ní cloumal, paxe rukama odrazil a seknul sebou na zem. Chvíli tam ležel, paxe zvednul a my už měli trochu strach, protože šel k ulici. Radši sme za ním šli a on seděl na schodech a vydejchával se. Celkem haluz

Old Post 17-03-2005 v 08:15 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:29 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás