Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co vám přines JAHžíšek aneb zkouřenej na Štědrej den
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Killer55555
Stálý Člen

Karma uživatele Killer55555 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

tento rok nic moc, kudla na ozdobu, budik, tamansky hadry, ale na PRISTI rok mam slibenj kompl a pestirnu, WOW at uz ten rok ubehne
to De la Vastierre: jo to neni spatny

Old Post 24-12-2004 v 23:06 PM
Killer55555 je offline   Profil uživatele Killer55555   Find more posts by Killer55555   Foto galerie člena Killer55555   Click here to Send Killer55555 a Private Message   Add Killer55555 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Killer55555! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

telefonek, kterej sem si teda nepřála, ale dobrý přeqápko, knížku, svíčky, náký stříbříčko a trochu penízků ) a užasnej obrázek boba - ručně malovanej, zasazenej do ručně dělanýho rámu - od přítele
to sem fakt mela radost, a pak že co udeláš sám te nepotěší

Old Post 25-12-2004 v 11:26 AM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

mno tak nic moc, jah se letos na me vybodl, heh no taky sem si nic nepral, nevedel sem presne co a kdyz sem vedel tak zas jah mi nechtel vyhovet tak sem si nic nepral a dostal sem ponozky(klasika) spoustu blbosti od sestry tabak tresnovej do sisi a taky naky ty uhliky mno dneska mam narozky takze pekne na picu, hold ja sem nejvic vosmelenej ach jo

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 25-12-2004 v 11:35 AM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

cerwiq: tak to všechno nejlepší

Old Post 25-12-2004 v 11:38 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer55555
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

to cerwiq: jj, vsecko nejnej, moc dobre to znam, ja mam svatek a narozky 2dny po sobe, a taky sem vosulenej, ale tebe teda fakt lituju..

Old Post 25-12-2004 v 12:34 PM
Killer55555 je offline   Profil uživatele Killer55555   Find more posts by Killer55555   Foto galerie člena Killer55555   Click here to Send Killer55555 a Private Message   Add Killer55555 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Killer55555! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Redneck
Nový Člen

Karma uživatele Redneck - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Zdravím a přeju hezký prožítí Vánočních svátků všem na Groweru.
Já jsem letos nic neočekával, takže jsem byl nad míru spokojenej. Dostal jsem nějaký oblečení, peníze na autoškolu, peníze na hory, voňavku a ještě nějaký maličkosti. Největší překvapení a potěšení byl bong od sestry. Máma docela koukala, ale sama skoro uhodla, o co se jedná. Hned na Štědrej večer jsem ho vyzkoušel paráda...

Old Post 25-12-2004 v 13:09 PM
Redneck je offline   Profil uživatele Redneck   Find more posts by Redneck   Foto galerie člena Redneck   Click here to Send Redneck a Private Message   Add Redneck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Darisss
Stálý Člen

Karma uživatele Darisss - 56% PěstitelskáKarma uživatele Darisss - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Siemens SX1,pametovou kartu a nejmilejsi darek:kucharku Varime z konopi od tatinka.Ta potvora asi doufa,ze mu z toho hned neco ukuchtim nebo co!!!Jo,ale mela bych se zacit delit.Minule mi to nestalo za to )
!!!!!!!!!Vsem super Novy rok,at je jeste lepsi nez ten minuly!!!!!!!!!

Jo a pozdravujte Jeziska

Old Post 25-12-2004 v 13:57 PM
Darisss je offline   Profil uživatele Darisss   Find more posts by Darisss   Foto galerie člena Darisss   Click here to Send Darisss a Private Message   Add Darisss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

Sme taky dostali autičko, značka Chicco, mimo volantu má i parádní palubovou desku-s klavírem a kočičkou, co skáče přes švihadlo a malý a se děsně líbí. Jináč knížky, knížky, puzzle, nějaká ta praktická kosmetika, praktický věci do domácnosti, spodní prádlo, fusekle, hadry, botky(já bych za ně ty prachy nikdy nedala), ále to je asi všude stejný

Old Post 25-12-2004 v 16:49 PM
swen
Stálý Člen

Karma uživatele swen - 0% Pěstitelská

dárečky od santy Příspěvek č. 25

zdravím všechny growery,jasem našel pod strmečkem nejaký spodní prádlo,i ty fusakle se hodí jako každej rok,pak něco na holení a od kámošů něco na hulení.a ještě pár věciček do mého mazlíka(atokosmetiku,hlavně novej blatník a podběh),mikinku a hlavně pohodu.pak sem vyrazil na maškarni a tam kalil a hulil do 6 do rána.

Old Post 26-12-2004 v 07:23 AM
swen je offline   Profil uživatele swen   Find more posts by swen   Foto galerie člena swen   Click here to Send swen a Private Message   Add swen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer55555
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

to swen: a vcera celejs den spal a proto to pises az ted, jj to zname

Old Post 26-12-2004 v 08:26 AM
Host
Host

Příspěvek č. 27

tetrin: jo, předminulej rok jsem taky dostal klasickou zrcadlovku - leží mi ve skříňce a na focení používám digitál. Taky jsem si říkal, jaký že budou super fotečky a ticho po pěšině

Old Post 26-12-2004 v 11:06 AM
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

killer, ramon: dik

vosmel je vosmel, hlavne ze je rodina spolu, tkay dobry

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 26-12-2004 v 16:09 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

ramon_dexter: ja mel zase praktiku, ale dneska taky fotim digitalem, pac jedna serie fotek z filmu, to byly tri stovky pryc, polovina fotek nevysla, z kazdy serie tak jedna dve co za neco staly... tak jsem ji v lete prodal a ted mam digital a spokojene fotim...

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 26-12-2004 v 16:30 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Accipiter
Stálý Člen

Karma uživatele Accipiter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

No ja letos nic-nejsem doma-flakam se v Reichu. Ale s rodicema jsem domluvenej uz nekolik let, ze zadny darky nikdo nikomu, kazdej jen sam sobe-je to pohodlnejsi, nez furt shanet nejaky kraviny, ktery stejne neudelaj radost. No a sam jsem si nic nekoupil-je tu vsechno strasne mastny.

Old Post 26-12-2004 v 17:27 PM
Accipiter je offline   Profil uživatele Accipiter   Find more posts by Accipiter   Foto galerie člena Accipiter   Click here to Send Accipiter a Private Message   Add Accipiter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Chris
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Chris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

dostal som fajku.... mam radost. Este som ju neskusil, ale dnes som dostal aj "napln"..... tak skusim, len co sa vratim z prace

Old Post 26-12-2004 v 19:38 PM
Mr.Chris je offline   Profil uživatele Mr.Chris   Find more posts by Mr.Chris   Foto galerie člena Mr.Chris   Click here to Send Mr.Chris a Private Message   Add Mr.Chris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Chris
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Chris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

... som zabudol... aj ne Stedry Vecer sme si s kamosmi dali... joint, par piv.... celkom stylovo

Old Post 26-12-2004 v 19:40 PM
Mr.Chris je offline   Profil uživatele Mr.Chris   Find more posts by Mr.Chris   Foto galerie člena Mr.Chris   Click here to Send Mr.Chris a Private Message   Add Mr.Chris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás