Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to ja jenom enkdy kdyz jedem zmasteny s kamosema vzdycky cumime v metru na jednoho cloveka, a vono ho to strasne sere :-) a my porad cumime :-) to je fakt husty
jo, to se mi taky stalo. byl u me kamos, dali jsme brcko a chteli jit na pivko. jdem po meste a najednou checkujem plagose na uzasnakovi, tak jsme na to sli. mrda jak svin, jen si z toho filmu skoro nic nepamatuju )
lulu: tady nejde o nějaký machrování v tramvaji (MHD) - tohle odráží stav naší společnosti. Všichni hrajou jenom za sebe a nějaký ohledy na ostatní, koho to zajímá, ty jsou mi ukradený. Tě nenapadlo, že se v tramvajích nekouří kvůli ohledu na nekuřáky?
A pálit špeky v tramvaji(MHD)? Proč to děláš? Cítíš se tvrdší, nebo větší frajer. Je to přesně naopak, jak už tady někdo psal - lidi si o nás udělají spíš špatněj obrázek.
No dobre tak prominte jestli sem vas tim nas.al...celkem mi ta ganja leze na mozek a pak delam takove veci...vim ze se to spouste lidi nelibi a budu se nad tim muset fest zamyslet..a asi se i polepsim protoze mate asi fakt pravdu....jo a nekteri z vas nemusite mi hned nadavat ani kdyz me neznate tohle fakt nenavidim...
no ja jednou nezachapal, jedu si v saline, posloucham radiohead, malo lidi, pohoda, najednou se salina zacne nejak divne naklanet a zvedat a strasnej zvuk... kdyz nas pak vyhodili, tak sem videl ze salina vykolejila a prostredek byl tak tricet cisel nad zemi uplne vmacklej v sobe... pak se v diskmanovi vybily baterky a bylo to na hovno.
nebo je nejvetsi sada kdyz nastoupi nejakej bezdomovec nebo nekdo kdo se nemeje a zacne strasne smrdet... zajimavy hlavne kvuli tomu divat se na lidi jak je to sere, ale nikdo s tim nic nenadela..
nebo zazitek - nejdriv paranoia, pak dost dobra zabava. nejaci koreni naliti tak kolem triceti jeli v saline a par jich bylo v klidu, ale jeden furt neco kecal do druhyho, chteli se mlatit, no proste naliti hlucni blbci kolem triceti.. az pak nejaka starsi zena cosi rekla, a on se s ni zacal bavit a pak to skoncilo tim ze ji div nebrecel na rameni, ze ho zadna zenska nechce a jak to vsechno stoji za hovno...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
mhd je halda největší když si sednem dva na zadní sedačky a před náma si sednou další dva na tu čtyřku proti nám.....a za chvíli si tam sednou naky lidi a my na ty kámoše děláme nehorázný ksichty a fakt je nářez pozorovat, jak se snaží nevybuchnout před těma lidma aby si nemysleli, že se smějou jim hahaha
Jednou nastoupila babka ktera si zacala rozbalovat chleba se syreckama..blee taky smrad jaky pohltil tu tramvajku sem jeste nezral..nejdrsnejsi byly ty grimasy lidi pobliz..pak to nejaky typek nevydrzel vytrhl babce chleba a vyhodil ho z okna..ovsem sklidil za to vdek vetsiny cestujicich
v jednom buse: babka vytahne jogurt zira na neho nekolik zastavek a pak ho schova. druha se stihla behem jedne zastavku prezout do bot co si donesla. a posledni byl koren co se na me furt cumel a pak najednou vstal a vysrelil z busu jak kdyby horelo.... a ja zhulenej sem si myslel ze za to muzu ja... celkem psychobus ale aspon sem se nenudil....
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Možná budu nařčen z bezbožnictví (či naopak) , ale zkuste si někdy zkouření dohranata zajít do kostela , nejlépe prázného (V průběhu půlnoční to fakt není ono) .....
Tyjo jsem fakt hrozne rad ze jsem tuhle debatu nasel. Mel jsem asi tak pred rokem jednu prihodu, ktera ze me proste musi ven. Jel jsem tenkrat na cerno vlakem z Prahy do Budejc a mel jsem vymyslenej takovej figl aby to proslo-jenze pruvodci nejak dlouho nesla(docela buchta) a tak jsem si ubalil brko a vyhulil ho na hajzliku-no a to byl mazec. Otevrel jsem dvere a zjistil ze nevim ani jak se jmenuju. Jak jsem tam tak cekal na tu pruvoci, tak jsem ten figl porad promejslel az jsem ho uplne zmotal, no a kdyz konecne prisla, tak jsem se tak brutalne zakoktal a zacal placat uplny picoviny, ze bych si jeste dneska dal nejradsi pres drzku. Ona se na me chvilku divala a pak rekla at si na dalsi zastavce vystoupim. Ja jsem to tam v tom useku zrovna neznal a ke vsemu byla tma a za mnou se prihrnula nejaka babka, takze kdyz vlak zastavil okamzite jsem vyskocil a ... Zustal jsem cumet do tmy, nikde zadny nadrazi jen tma. Ta babka uz se hrnula ven za mnou a ja se lek ze se vlak rozjede a ja tam zustanu. Tak jsem ji nechal vylezt a hned jsem skocil zpet do vlaku. Ona hned za mnou a jen tam skocila, tak tesne kolem naseho vlaku projel rychlik uplne na tesnotu, ze kdyby jsme stali venku, byli by jsme oba asi na sracku. Ten nas vlak tam na nej cekal a pak se znovu rozjel. No fakt drsnota. Jiste si me dovede predstavit, zhuleneho do pekel, v tehle situaci. No opravdu zajimavej zazitek.
Tohle je fakt husta vec. Malem jsem se z tech vasich prispevku pochcal smichy. Zacina to drinker hulicem a konci virgillem. Takhle jsem se uz dlouho nezasmal-sedim v jednej pocitacovej ucebne jeste s nekolika lidma a po kazdym clanku jsem vyprskl smichy a na chvili se odebral na zachod. Ted ty lidi po me nejak divne cumi.