Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » !!!Návrh skříně |250w, BUBLER|!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Deyna1
Stálý Člen

Karma uživatele Deyna1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Deyna1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Deyna1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Deyna1 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ahoj Bobíku, jedna poznámka.to sklo nemůže bejt 5mm. moc filtruje spektrum. maximálně 2. sklo nepraskne mám vozkoušeno.akorát ho nesmíš ochladit když je rozehřáté.

Chlast je slast, na hubu mast

150w skříňka se žraločkem
CoolCube za pár kaček
Konec zapachu (u me)
BIG BUD porodnice NurtureLite blue 125w

Old Post 19-08-2004 v 18:23 PM
Deyna1 je offline   Profil uživatele Deyna1   Find more posts by Deyna1   Foto galerie člena Deyna1   Click here to Send Deyna1 a Private Message   Add Deyna1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aryan
Stálý Člen

Karma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

no tak 250W na ten prostor ye opravdu moc ... dal bych 150 to jde celkem dobre uchladit jinak scrog bo sog to uz zalezi na tobe. Kdyz pouzijes nizky truhliky tak ti to veme tak 10cm takze bys pak mohl mit tak 20cm vysoky kyti ....
a samo poradny vetrani to je zaklad. jak uz psal bubik privod vzduchu dey dolu a poradney vetrak na odtah .... udelal bych cooltubu tim usetris taky neco mista
hodne zdaru no

a ten 16. prispevek ....

kdo jsi bez miny, hoď kamenem

Naposledy upravil Aryan 19-08-2004 v 19:39 PM

Old Post 19-08-2004 v 19:28 PM
Aryan je offline   Profil uživatele Aryan   Find more posts by Aryan   Foto galerie člena Aryan   Click here to Send Aryan a Private Message   Add Aryan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ibuprofen
Stálý Člen

Karma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

bubik a bobík - to je dvojka
Já myslim že na hydro je to nízký - mám 100W a je to 30cm bublák - 20L a 40cm scrog. Hlína je nahovno že to jede pomalu a zbytečně protopíš. A bubiku - i pod 100W se dá - koukni na mojí galerku.

--==@@ Welcome to reality @@==--

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 19-08-2004 v 20:32 PM
Ibuprofen je offline   Profil uživatele Ibuprofen   Find more posts by Ibuprofen   Foto galerie člena Ibuprofen   Click here to Send Ibuprofen a Private Message   Add Ibuprofen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobík
Stálý Člen

Karma uživatele Bobík - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jo fakt v poho, ted sem naky naspeedovany tak jdu dělat návrh a frknu ho sem a chci se omluvit za tu 16-tku a taky bubikovi, sorry ale byl jsem na nakých dojezdech a to jsem vždycky tak nějak podráždený

Old Post 19-08-2004 v 23:10 PM
Bobík je offline   Profil uživatele Bobík   Find more posts by Bobík   Foto galerie člena Bobík   Click here to Send Bobík a Private Message   Add Bobík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobík
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

tak takhle to bude a konec, žádný cooltube, možná později, a ještě bych chtěl vědět jak dát další větráky ??

Old Post 20-08-2004 v 01:11 AM
Bobík je offline   Profil uživatele Bobík   Find more posts by Bobík   Foto galerie člena Bobík   Click here to Send Bobík a Private Message   Add Bobík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobík
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

hihi, ten článek mi dal pořádně zabrat , no určitě to zkusím, jo, aspon naberu nake zkušenosti,potom si udělám velkou skřín a všechno co koupím do té malé tam pak dám, takže tohle je experiment a dík za rady

Old Post 20-08-2004 v 10:31 AM
fernetman
Stálý Člen

Karma uživatele fernetman - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

to Hrotik:nevim cim myslis ty pc vetraky, ale ja mam v kompu vetrak, ktery zvlada 180m3/h, takze muj pc vetrak ma tenhle vykon, rict ze pc vetraky jsou slaby, je celkem blbost, kdyz vezmez v potaz ze pc vetraku mas neprebernou spoustu. A ten vetrak stal 250 a je na 12V

..:: Neuč se, život tě naučí ::..

Old Post 20-08-2004 v 10:48 AM
fernetman je offline   Profil uživatele fernetman   Find more posts by fernetman   Foto galerie člena fernetman   Click here to Send fernetman a Private Message   Add fernetman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobík
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

staré foto mojí skříne, ono 65 cm není zas tak málo

Old Post 20-08-2004 v 10:50 AM
Bobík
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

začali se mi dělat bílé tečky na listech, což je plísen, šel jsem to ukazat do G shopu a reki mi ze je to špatným větráním skříně, takže větrat,větrat,větrat

Old Post 21-08-2004 v 08:01 AM
Ami
Nový Člen

Karma uživatele Ami - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Prosim o radu idem za skrynov postavit z hrubeho kartona malu akoby skrinku v tvare trojuholnika vysky150CM a steny asi40-50cm potreboval by som poradit co tam potrebujem dat a ako to spravit.Bobik prosimta tu mas obrazok tej skrine a urob mi nakres co by som mal kde dat.A este sa chcem opytat ci mi bde stacit na dve rasliny sodikova vybojka 70watova alebo radsej 150watova a vnutro v tom strojuholniku mam vplane vylepit alobalom

Old Post 25-08-2004 v 19:29 PM
Ami je offline   Profil uživatele Ami   Find more posts by Ami   Foto galerie člena Ami   Click here to Send Ami a Private Message   Add Ami to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ami
Nový Člen

Příspěvek č. 27

Prosim o radu idem za skrynov postavit z hrubeho kartona malu akoby skrinku v tvare trojuholnika vysky150CM a steny asi40-50cm potreboval by som poradit co tam potrebujem dat a ako to spravit.Bobik prosimta tu mas obrazok tej skrine a urob mi nakres co by som mal kde dat.A este sa chcem opytat ci mi bde stacit na dve rasliny sodikova vybojka 70watova alebo radsej 150watova a vnutro v tom strojuholniku mam vplane vylepit alobalom

Old Post 25-08-2004 v 20:31 PM
Ami je offline   Profil uživatele Ami   Find more posts by Ami   Foto galerie člena Ami   Click here to Send Ami a Private Message   Add Ami to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ami
Nový Člen

Příspěvek č. 28

Este som sa chcel spytat ze naco sa pouziva to sklo??

Old Post 25-08-2004 v 22:23 PM
Ami
Nový Člen

Příspěvek č. 29

Chcem tam mat 2 ratliny a budu v kvetinacoch zzz zemov

Old Post 25-08-2004 v 23:55 PM
Ami
Nový Člen

Příspěvek č. 30

kto to tak spravil

Old Post 27-08-2004 v 18:50 PM
Bobík
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

dej tam 150w a natři to bílou barvou a alobal si nech na bong, ty chces abych ti nakreslil obrazek???? nebo jak ??

Old Post 28-08-2004 v 08:04 AM
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Ventilator na odtah od vybojky nedavat k vybojce, ale na opacny konec hadice, tedy do mista kde opousti skrin. Primo u vybojky by se rychle upekl.

Old Post 28-08-2004 v 09:20 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:28 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás