Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hulit pred spanim? To nejlepsi, na to se tesim vzdycky celej den, kdyz uz ma clovek vsechno hotovo, lehnout si a dat si brko. Hlavne ale neklepat do perin )
Kdxž jdu spát zkouřenej tak si sny většinou nepamatuju a když jo tak to fakt stojí za to... Většinou se mi zdají strašně reálný sny ve kterejch se prolínají skutečný věci co se mi stali Kolikrát ráno přemejšlím co z toho je vlastně pravda a co ne.
Kuwa, posledni dny je to divocina... Napr. dnes v noci jsem jsem kdesi behal po louce, trhal kvetiny a pripadal si hrozne zamilovane a potom nasledoval sen, ve kterem jsem vyvazel popelnice s popelarema... Tak nevim... Je tohle normalni?
Ja teda sny po huleni nemivam nebo si je nepamatuju. Zato kdyz nehulim, tak prvni noc je fakt husta, probouzecky, poceni, vrteni, depky proste to moc spat nejde. Pokud po takovymhle zazitku vydrzim a pokracuju v nehuleni, tak nastanou ty spravny sny. ) Nejspis se mi vraci ty zhuleny co si nepamatuju
Jednou se mi zdalo ze mi segra dala 20g hashe a 15g skera nebo tak nejak ja jsem z toho hulil az tak ze ¨jsem usnul takze kdyz jsem se rano probouzel myslel jsem ze to mam hned v baglu.tak tam hrabnu a nic pak az jsem pochopil ze se mi to zdalo.
Jednou se mi zdál neprosto reálný sen (tzv lucidní) no a v tom snu jsem se probudil normálně v posteli a zanedlouho vtrhla do pokoje zásahová jednotka....no ještě, že to byl sen
No já když usínám zhulenej tak sny protě nemám nebo si je nepamatuju.. je to divný ale už tak několik let se mi to takhle děje. Kámoši do mě valí jaký na tom maj psycho sny a já nevím..normálně sny mám ale po pálu prostě ne..
no ja teda na snech celkem hrube ulitavam (to asi ale kazdej, kdo si naky pamatuje) a castokrat ve dne radej spim a ukrejvam se do jiny reality at uz teda zkourenej nebo ne... bavi me to.
jeden ze vcerejska : byl sem v dome, takovej ten barak anglickyho stylu, v obyvacim pokoji s jednou kamaradkou a tak nejak sme si uzivali spolu volnej cas (normalne sme ale striktni kamaradi - predtim me nikdy nenapadla ona v nejakym intimnim kontextu) a najednou zvenku slysim nejakej povyk a tak se octnu na zaprazi a venku lezi mrtvola a kolem ni hloucek lidi a mezi nima jeden indian, ale ne zadny peri a tomahawk, proste akorat sou na nem videt ti predci a podiva se na me. vtom stoji prede mnou, dlani mi tiske hlavu a ja citim, ze me bud zabiji nejakou energii, nebo vysava.. tezko popsat, bylo to naprosto skutecny, ale ne fyzicka bolest, spis psychycka a kdybyste videli ty jeho oci... no...
hledal sem na netu neco o tomhle "vysavani" ale ani nevim jak to popsat, kazdopadne by sem si neco takovyho rad precet... verim, ze to existuje. jestli nekdo mate nakej tip - sem s nim
to ja kdyz jdu spat zhulený tak se mi sice zdají sny ale ráno si prd pamatuju.a ten tvůj zážitek s tim vlněnim pokoje se mi stal uz vickrat.a moje teorie je ze to je proste jenom umele/tj. konopím/vyvolaná VĚDOMÁ astrální cesta/ ty nevědomé míváme každou noc./astralní cestováni jest vystoupení vědomí z hmotného těla
No tak já si sny nepamatuji ani normální, natož zhulenej....
Ale musím se přiznat, že teď když se učím na tu maturu tak občas sežeru nějakej Piracetam a musím říct, že po tomhle prášku jsou teda sny!!!
To opravdu funguje!...jinak po hulení nevim nevim, já mám problém zhulenej usnout, po těch práškách se taky blbě usíná, tak to nesmíš žrát před spaním
No já si svoje sny pamatuju moc dobře(i druhej den) a jsou prímový, ale když si zahulím tak se mně nic nezdá (a nebo si to nepamatuju). Ale spíš se mně nic nezdá,
Mam nejlepší sny vždycky))
nejvíc se mi líbil jak chodim po světě a mam mrtě velikej bágdl plnej semínek a ten bágl je bezednej prostě nekonečno semínek))) těch nejlépších modelů.... a chodim a vždycky někde zaseju a pak sem se dostal na veliký pole kde nic nebylo tak sem tam všude chdil a sázel... no sypal sem to z báglu na zem a pořát)). Pak ta vyrostlo a já v tej džungli chodil ani jeden samec a mělo to tak 4,5 meru ta nejmenší stonky byli tlustý jak moje nohy... Ta vůně co tam byla jako na živo... pak sem za šel za kámošem s měl sem sebou asi 7Kg kouře a říkal sem mu dokud to neskouříme tak spát nepudem... a kámoš že hnej jo sem tam přišel a uš tam čekala nabitá vodárna do jednoho kotle se vešlo asi 10G a všech no sme tam hulili)) No krásnej sen a ty kače sem cejtil jako bych tam byl ráno sem mu zavolal a on mi říkal že měl sen jak byl na nějakej akci kde seděli týpci dokola hráli na bubínky a troubily na dyžorydy... a furt tam chodili špeky))