Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mít mrdání rád není to samý, jako nechat za sebe rozhodovat hormony.V 18 letech už by se měl člověk umět trochu ovládat..otázka zní: je ti vůbec tolik? Nezdá se mi
ganja akože fakt neviem že čo si za človeka ale skus sa z nezávislleho hladiska pozrieť znova na svoje prispevky,,, zdá sa mi že robiš take skutky ake by si nerad pocitil na sebe...
Hele zato,že jsi zakomplexovanej,tady nikdo nemuže(a už vůbec ne kopřiva,její názor se mi líbil). Prostě jsme ti tady řekli svůj názor a nikdo ti ho nenutí. Akorat to prostě nechapu,asi tě ma za jinyho člověka než ve skutečnosti jsi. Neber to prosííím,jako že do tebe ryju,nebo tě pomlouvám.
Když jste spolu tak dlouho tak bych jí to učitě řekl, navíc jestli to ví že už pěstuješ tak si aspoň chvílema myslí, že hulíš takže to nejspíš vezme dobře..
Původní příspěvek od Ganja joe pro me sou holky proste jen mrdani nic vic nic min...nikdy se uz nechci zamilovat ...to povazuju za pekne hnusnou nemoc... jo este k tomu bordelu to fakt nemam zapotreby nepycham zadny devky...mam spys rad nevinoucky... ale kdo vi treba se tam nekdy zajedu podivat....muahahhah
citace:
Původní příspěvek od Ganja joe Hanulkááá : to mas pravdu ma me za uplne jinyho cloveka...myslis si ze ze pred holkama ktery chci se projevuju jako takovejdle zmrd...muahahah to fakt nee.... umim bejt tak milouckej a hodnej ze bys neverila....
Na tohle ti nemůžu říct nic jinýho než:"Primitive!"
Pan ker: naprostej souhlas. Taky nejsem svatej,ale tohle bych těmhle křehkym a kolikrat až moc citlivym holkám neudělal. No a co jsem četl stím,že ji bolí břicho a on by si chtěl jen zapíchat,hnus,trapny a nechutny,ty nejsi chlap,ale chudák. Sorry neznám tě,ale podle nazorů to tak vidim.
A mě jsi celou dobu tvril,že jsi svatej,ity sňatkový podvodníku jeden. A Kubíííííku nebud na něj zlej,on zato nemůže(taky jsi byl takovej v 21 letech,promin,vím,že nebyl),taky vidím jak se ten můj dívá po každé krátké sukni,ale má k jeho smůle vedle něj mě a to já si ho vždycky pohlídám a dám mu najevo,že mě to štve(ikdyž už vim,že je to zbytečny),ale to jsou prostě chlapy a ja mu to nemam za zly. Uffff par panaku a jak jsem se rozepsala.Dobrou.
Doporučoval bych ti styl neplavce vhozeného do vody= dojdi za ní na nějaké v poho akcičce s napchanou faječkou a se zapáleným ohněm.
Uvidíš, třeba bude v takovém šoku, že si přeci jenom dá
Mír zde s Vámi
Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich