Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sport a hulení.... no u mě to funguje na jedničku
i když záleží co kouřím a co za sport zrovna dělám
nejčastěji chodím do posilovny pořádně bušit a to je super kouřit, i před i po :-) na bušení je mariánka fakt dobrá pořádně roztáhne cévy a to se pak buší , ale člověk při tom musí být opatrnej mě se nikdy nic nestalo ale kamošum už párkrás spadla činka nebo tak, člověk si naloží pak chytne tropa spadne to na něj a je to
u většiny sportů když jsem zkouřenej tak jsem víc akční a taky ty záseky se mi moc nestávají, spíš naopak, někdy mám pocit že my to i líp pálí
jediny u čeho nehulim tak je airsoft, přeci jen když střílíte po někom a držíte v ruce to co mám já je vždy lepší mít čistou mysl
jo a konečně to tloustnutí, za dobu co hulim sem zhubl asi 15 kg (nejsem anorektik teď mám 75kg ) a sem za to rád
Ahoj , podle mě NEJHORŠÍ v mým případě je hulit když jezdím na prkně, a nebo na biku, proč? protože jezdím už njákou dobu , a nejvíc mě baví freeride, a nebylo by příjemný kdybych se sekal pří sjezdu z kopce kterej má 55° (jako dnes sjíždění Dopadu pro skokany na lyžích :-D ) NEJLEPŠÍ je hulit při sportech který mi nejdou , protože mě nesere že mi to nejde.... takže třeba bruslení toť můj názor... (jo párkrát sem hulil na sjezdovce ale pak sem se za svoje lamení fakt styděl :-D )
A to me na prkne na svahu zrovna bavilo nejvic Byli jsme s kamosema, asi tri roky zpet, na takovy mensi sjezdovce v Pasekach myslim. Po jointech na svahu jsme jen tak blbli na bednach a malejch skocich, byla to sranda.
Jinak samozrejme chapu, ze po tom clovek je takovej nepozornejsi, takze na neco narocnejsio to moc neni
jen v zimě občas na svah a k tomu se to hodí podle mě náramně pěkně prdíka na lanovce vždycky tak jednou za 2 jízdy jen tak pěkně do nálady a pak je to paráda
jinak spíš takový to blbnutí .... no třeba v létě na koupališti je to taky paráda.. ale nenazýval bych to sportem
u me jdou tyhle dve veci urcite dohromady THC+FOTBAl=dobrej fotbal! zalezi teda jak kdo, ale my kdyz se s kamosema odpalime tak chce kazdej vyhrat takze pak se teda odehravaj tvrdy zapasy,a hlavne me napadaj ruzny klicky a tak, ktery bych normalne asi neskusil.
Airsoft => jedine speka, mazec, strasnej vybuch adrenalinu, kdyz po vas jdou kolegove se zbranema s ustovkou 130m/s :-D au au... jednou sem se vypalil az za hranici unosnosti a lital sem po celym lese jak hadr ve vetru a nijkdo me za celej hraci den nesundal, naopak ja mel zarezu jak Rambo :-D
fotbal => bez speka, rozhodne ma prednost fotbal pred travou, rad si zahraju strizliv, protoze mi to bere fyzicke zasoby a prehled, at si kdo chce co chce rika, pokud hraju o prestiz a vyhru, tak proste speka necham na pak
PS. pri florbale jsem ale zase na kupe, protoze to hraju jen pro prdel :-)
Mne sa zhuleny sportuje vyborne ovela lepsie ako cisty, aj ked zhuleny sa zas skoro unavim...A ked mi uz dochadza stav tak bud sa musim znovu zhulit alebo ist domov oddychovat lebo nevykryvam D
Inak najviac hram hekis,potom ten bike ked sa chodim starat o rastlinky A buducu sezonu sa ideme prihlasit asi do hokejbalovej ligy tak to bude huste Este by som sa cel venovat nejakemu bojovemu sportu,ale to asi radsej nezhulenej,lebo bit sa zhuleny moc neviem
4x do týdne: 90x kliků, 300 činkou - biceps (hodně lehký činky), 90x leh sed.. a další kondiční cviky. No a zítra si chci dát 5 km lesem... každopádně na běh to nechce podcenit obuv, ale to je ostatně jako se vším.
Výlety do přírody když drandim na vlak do města za kámošema z díry nejdírovatější v kerý bydlim 5km od nejbližší civilizace, nebo klasickej všem známej nejvíc s marihuanou spojovanej sport => hakis v parku, pak příležitostný štreky na vyhlídky, srandafotbal když někdo donese balon, fotbálek (neni sport,ale co - dá se hrát i v noci )..když na to příde dost lidí, tak i nohejbal, když se najde plácek tak lítající talíř.. za všechno tohle sportování může zčásti právě ganja tak ať mi nikdo v bíly plášti netvrdí z pokusu na vopicích že "snižuje vůli k různým aktivitám, člověk ztrácí zájem o všední věci"
OT: www.marihuana.cz .."nestranní" ""odborníci""
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..