Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fakt se bavím
To takhle jedno ve stanu na čundru , sem dostal megachuť na něco sladkýho hmatám , hmatám a najednou nahmatám zlatou celofánovou kostku s něčím měkkým uvnitř .. bylo mě divný kde by se tam vzala dobrota z bomboniery , ale to moje přivřená víčka moc nepobírala...
No abych to zkrátil byl to masox větší humus sem nezažil
No když tak nad tím přemýšlím... taky dělám fakt zhulenosti z lenosti
Mám bezdrátovou myšku na baterky, baterky mám suprový 2500mAh...
Takže se mi můžete divit, že denně nabíjím baterky, ale vždy jen do té doby než mi někdo napíše na FB nebo tak... prostě jak potřebuju něco udělat na PC... baterky jdou ze super chargeru.. a vydrží další den i když jsem je nabíjel třeba minutu... no přez noc je nikdy nabíjet nedám? proč? protože na to nemám čas ??? )
Občas se stane zázrak, že je nechám nabíjet když jdu koukat na film to mám pak měsíc klid...
dneska si je fakt nabiju...
Jinak co se týče hledání itemů ve stavu ´´khoma´´ tak
když něco hledám nějakým způsobem jdu vždycky na jisto je to prostě takovej instinkt ( obyčejná pamět?) ... Rozhlédnu se kolem sebe ovladač, nikde ... za postelí? sáhnu tam a mám ho, zapalovač má být někde tady??? sáhnu tam a mám ho pěkně já no ne? najít něco v takovym bodelu to chce určitě nějaký schopnosti
Naštěstí se mi tedy nestává tak často, že bych si nevybavil kde jsem daný předmět potřeboval naposledy.
ked som zhúlený a som odhodlaný pracovať vzdy si najprv v hlave pripravím zoznam vecí (náradia) ktoré pri práci potrebujem.. a ešte si robím aj plán ze pre ktoré náradie mám isť skôr aby som sa zbytočne nenachodil ... takze prídem do garáze pre niečo potrebné tam sa zadívam a všimnem si ze nejakú vec, ktorá ma viac zaujíma ako práca ktorú idem robiť... potom sa uvedomím tak ze : však idem robiť niečo iné tak idem na to a idem preč, bez toho aby som rozbral to potrebné náradie... tako pozabúdam viac vecí a nachodím sa viac ako by som chcel .. takto sa veci majú s pravidelným hulením
Původní příspěvek od dokktor k tomu kouření nezapálených cigaret: to je kamošovo osobitý styyl (btw je to nejzdravější způsob jak kouřit cigára): vytáhne a tak vprůměru deset minut kouří nezapálenou, pak mu to negdo řekne, případně si toho po 15-20 minutách všimne sám, zapálí, dvakrát čitřikrát potáhne, odloží do popelníku a nechá ji tam shořet (aniž by o tom věděl samozřejmě)
tak tohle se mi stává vcelku pokaždé a známým když sedíme u pivka,tak mě furt kérujou,at si vemu tu cigaretu nebo at tu dýmovnicu típnu..prostě nevím,zapálím cígo,chcu se napít pivka,tak si odložím cígo na popelník a pak na to cígo nějak zapomenu
No s tím clišé trochu přiostřím, když jsme se s mojí drahou polovicí před milováním trošku víc povzbudili jointem a pak jsme druhej den marně vzpomínali jestli si moje milá před aktem lásky vyjmula tampón nebo ne. Samo že ne, a tampón .. ten o sobě dal až po týdnu vědět. Naštěstí se nám to stalo zatím jen jednou a doufám, že z toho nebude naše milovnické zhulené clišé..
Jestli je to moc eklhaft tak smáznu.....
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Jednou jsem se po ránu zhulil než jsem jel do školy ( vlakem asi 30km)...přijdu do hodiny a že vytáhnu sešit... Podívám se do báglu a tam kopačky a věci na trenál, spetl jsem si batoh. Tak jsem to zrovna zabalil a jel sem zase domů. JO a ještě jsme jednou hulili s kkámošema venku a já nemoohl najít mobil, celý jsem se prohledal i křoví okolo nás...mobil nikde. Začal sem schýzovat a tak kámoš, že mě prozvoní. Mobil mi začal vybrovat v rukávu od mikiny. Fakt nechápu jak se tam dostal, ale měli jsme z toho docela výřez
měse jednou satlo že jsem se zhulil a cígo si zapálil obvráceně ale to ete šlo po druhý jsem se fakt zkašil a ćígo si položil dop popelníku an sakl od trávy a pěkně si potáhl saklu přiškvařenýho na cígu nepřeju ám to zažít piocit bo schýza že se mi na plíce lepí igelit skoro sem nemohl dýchat a málem jsem se poblil
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
U babčy se občas zdejchnu když du na procházku se psem ale jednou jsem ho zapoměl uvázanýho u splavu když sem modal brčko a pak sem na něj vzpoměl až když sem zvonil doma na zvonek :P bábinka nechápala
tak mne sa zasa stáva ked zmotám brčko sedím pri growery rozhodnem sa ze idem spat citim ze uz spim a zrazu sa pristihnem ako čumím stale na grower. Alebo s tým cigom zapalim a kým sa spametam už ho môžem zahasiť rovno
...mam jednoho francouzskyho kamarada / jako spravny francouz dela denne tri litry kafe, sedesat cigaret a tri gramy hasise.../ - pred lety bydlel na sidlisti v Brandyse a jednou mi volal ze at prijedu, ze z Parize privezl peknou hroudu hase...takze jsme stravili prijemne odpoledne pokurovanim hasise a pitim kafe a vecer ze pujdeme vyvencit jeho psa... kecame a vencime asi 20 minut kdyz francouz povida tou svoji debilni cestinou : ty voleeee kde peeees..? pes samozrejme v prdeli - cekovali jsme to hnusny nocni sidliste vic jak hodinu a nic... takze pujdem zpatky k nemu domu, dame brk a budeme dal hledat...prijdem k nemu a psisko bylo doma - my jsme ho vubec nevzali s sebou...
siel som si kupit rano cigi pri venceni psa a nechal som ho len tak nezamknuteho pred obchodom, samozrejme ze som ho potom asi pol hodinu hladal ...nakoniec bol pred mojou branou triasol sa a knucal