Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja budu sazet doma kolem 20dubna a pak tak za tri tydny to dam ven(samozřejme to budu mit doma na parapete venku kvuli stonkum at jim dam zaklad maximalne pri velke bouři je schovam za okno dovnitr preju hodne zdaru
Dnes jsem dal naklicene do,no nevim jak tomu zde rikaji,ale az to dam ven,tak se to rozpadne a jede to vlastne bez presazovani,mozna jsem mel jeste pockat...tady v horach nekdy napadne snih i 20 kvetna...
Původní příspěvek od alpine Dnes jsem dal naklicene do,no nevim jak tomu zde rikaji,ale az to dam ven,tak se to rozpadne a jede to vlastne bez presazovani,mozna jsem mel jeste pockat...tady v horach nekdy napadne snih i 20 kvetna...
Asi mas na mysli raselinovy kvetnik. Dobra vec.
Jinak ja mam v planu dat tak do tejdne do desitu dnu ven jeden rez Shiva shanti a jedno AK48. Uz jsou docela velky, tak doufam ze budou v pohode.
Jinak jak dlouho by jste mi doporucili nechat predpestit lowrydera ? Normalni kytku bych nechal tak 3-4 patra. Mel bych ho nechat trochu min ? At jde ven co nejdriv ?
Pokuď by jsi měl doma lampu, tak ho předpěsti pod ní, ale jelikož je to autoflovering odrůda, tak bude růst jenom chvíli(teďka nevim přesně, asi 2týdny) a potom přechází na květ. Takže se neorientuj podle pater, ale podle dní a jak je venku.
Nezasazoval bych ho nyní, čekal bych na sluncem zalité dny(počkat alespoň měsíc)
ps.najdi si o lw informace, abych tě zbytečně nemystifikoval
už rostou nektery 3. patro nektery 2. no letos se mi zda ze vse hladce vychazi tak good luck,
holky moje - (femky) **Ice cream**white berry**white jack** (nefem.) **purple widow**
no a taky mi jeste dosli PP ;-P
2 mašták:lowryder ozaj nepredpestuvaj.ako pise krast pockat na slnecne dni a potom sadit.Akurat ich idem indoor a po dvoch tyznoch ti zacnu dozrievat takze je isto lepsie pockat na dake lepsie slniecko nech to stoji za to.Podla mna najlepsi out lowryder bude sadeny niekedy zaciatkom jula.Cez tie vypeky to bude velmi fajne hulenicko...
cely den od skoreho rana som bol v kratkom tricku a zima mi nebola / rano trosku ) tym som chcel povedat ze konecne sa leto blizi...este viac ako na minisukne sa tesim na svoje rastlinky...na tento rok som si vybrat odrodu early girl 12 seeds...2 uz vyklicili a ostatne dam asi o 1-2 tyzdne (podla pocasia )
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
ja idem dnes sadiť na balkon pred 3-ma dnami som si dal kličiť a vizera to slubne daky noname ale vykličilo mi 90% seed tento rok bude hadam good GROWU zdar priatelia
zdravim
ja us mam tyden kytky venku
rikam si jedno co je nezabije, to je posily
tak zatím cuss Hydrant
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
No, teraz od stredy (prázdniny) budem mať dosť času na všetku prípravu políčka už na nahodenie rastliniek Tak do týždňa a pol už chcem mať rastlinky von zo zeme
seminka pudou pristi tyden do vaty rezy dorazej za 14 dni sazet ven budu tak kolem poloviny kvetna..jednu kytu mam na balkone uz ted a docela se ji dari
Ja jsem na konci března jsem dal pod 2x 20w zařivek asi 20 kytiček a jakmile mely zhruba 5 cm a listecky mely velký tak jsem je mrskl za okno ... mam dobre nasmerovane okno jelikoz mi tam sviti zruba od 9 - 18 nepřetržitě takže nejvic parada a po týdnu zjišťuju že mohu dát na okna aji ostatní protože se jim daří výborně.. Let´s growe !
30.3 som zasadil 2 semiacka a dari sa im dobre...
02.4 som zasadil 5 a stale nic nevyslo / nechapem
a dnes idem dat zvysnich 5...spolieham sa ze uz velka zima nebude.../dufam ze sa nezmylim/
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Já jsem si už zasadil 16 matek a krásně si rostou ve skleníku.
Hul co ti plíce stačí!
Měj rád přírodu a ona bude mít ráda tebe.
Kytka je krásné stvoření a proto legalizuj!
Nečórujte kytky! Jaké by vám bylo kdyby si někdo odnesl vaše kytky?
co udelas az prijdou ranni mrazy? nemyslim si, ze bude uz porad teplo..
Cuss
Kdys mas v poho sklenik,tak se ti tam nedostane ani -5°C(tedy aspon me a to není nejak vymazlený.Znam týpky co mají vytápený skleník)
Take us mam nejakou tu kytku ve skleník
Cuss Hydrant
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
Původní příspěvek od DooMer sklenik je uz tedka v poho taky se chystam uz sazet do skleniku nakej ten rizecek. D.
cuss
na rizky do slkeniku je podle me jeste pbrzo..
no spis zalezi jak velke si to muzes dovolit mit ve finale..
ale do skleniku zacatek června a je to ok.
ja tam mam ted jen zasenice
tak zatim cuss ta se ti dari Hydrant
noo ja mam rastlinky asi uz tak 2 tyzdne v nutri a teraz som im spravil vonku maly foliovnik a von som sa este nerozhodol kedy pojdu ale myslim ze tak za 2 ,3 tyzdne
zdravim dnes jsem sel sadit kitku do zeme ma uz 3 patro ale kdys sem ju zasadil pak sem si dal cigo dokurim podivu se nani a ona mi uplne zvadla myslite ze se jeste zbrcha????
Inak okolo 20. aprila by malo prist ochladenie ( SHMU, CHMI ).
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
to:piky:no je sice teplo ale neriskoval by som to este sa moze ochladit a co prizemne mrazy nad tym si nerozmyslal??vymrznu ti rastliny a mas urodu v prdeli....ja idem sadit koncom aprila zaciatkom maja zalezi na pocasi...radsej si pockat nez prist o rastliny
kdyby jste nekdo mel poblyz nejakou skalu muzu jen doporucit dat primo k ni prez den se nahreje a prez noc pekne topi odzkouseno a je to fakt good..vyrostli tam u toho omg mazce
Původní příspěvek od shrek666 kdyby jste nekdo mel poblyz nejakou skalu muzu jen doporucit dat primo k ni prez den se nahreje a prez noc pekne topi odzkouseno a je to fakt good..vyrostli tam u toho omg mazce
Dobrej postřeh, akorát najít skálu která je mimo lidi a svítí na ni Co takhle zkusit paneláky? Na ně taky svítí a krásně od nich sálá teplo, což lze dobře pozorovat v zimě u auta kdy máte polovinu skel blíž k paneláku nezamrzlou :]