Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
caute. pojdem AF NL od growshopu. chcem to vyskusat co to da a preto potrebujem poradit. svietit budem cely cas 20/4. ale kolko dni priblizne svietit MHckom a potom prepnut na HPS.
keneth48> co se tyce me skusenosti AF svitim jim 14 hodin denne a myslim si ze vic je i zbytecne (muj nazor)
thuglife> z mé zkušenosti na indoor 2L květináče na out bych jim dal aspon ty 4L
Čau, trošku se možná červenam protože tušim výsledek, ale jeden technickej, stručnej dotaz..
..AF ve skleníku v 7 dni květu, spodní větev je tam dlouhá a zbytečná .. když jí fiknu a necham zakořenit, budu z toho mít řízek, nebo jenom blbej pocit že jsem jí ublížil?
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od MaaaYaaa Čau, trošku se možná červenam protože tušim výsledek, ale jeden technickej, stručnej dotaz..
..AF ve skleníku v 7 dni květu, spodní větev je tam dlouhá a zbytečná .. když jí fiknu a necham zakořenit, budu z toho mít řízek, nebo jenom blbej pocit že jsem jí ublížil?
B je spravne ,kvet nezastaviš a jak je znamo kvitnuce odrezky zakorenuju len velmi tazko, pokial vobec. vo vysledku z toho bude bambulka cca 0,1 g
Zdravím
Mám dotaz,nevím jestli to tady už není úplně celý sem to nečetl tak se když tak omluvuju.
Jak je to u AF se zastříháváním,zastříhávat nebo ne??díky
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Měl bych dotaz.
Stihnu sklidit AF v kukuřici, když do ní vysadím za týden malé miminka?
Dejme tomu, že kukuřici budou sklízet na konci září.
Konkrétně se jedná o: Royal Critical automatic, Auto Blueberry, Haze Autoflowering, Red Dwarf + jejich krosy.
Cream Mandarine Auto 5ks kličivost 1/5 -> jeden mrzák
Big Devil 2 Auto kličivost 3/5 jeden je krypl
Sweet Special Auto klíčivost 3/5 + opět jeden krypl
je to z 5semen.cz, sweet seeds, jinak semena malinky, světlounký.Kytky zatím nic moc maj 1patro a cca 5-11cm Veliká zklamanost... Uvidime jak to dopadne, v září nějakej report
u AF je dáno geneticky kdy začne kvést, je to podle odrůdy ale roste oko 25-35 dní , takže když jí zaštípneš spomalíš jí růst, to znamená že bude menčí než by měla být ale já jsem měla jednu ve skříni normálně jsem jí zaštipovala a myslím že jsem jí nijak zvlášt nespomalila viz 1. indoor v podpisu
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.