Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jsem stejného názoru, že to časem začnu omezovat (nezávisle na tom jestli chci nebo ne) až do stavu nehulení, ale je mi pětadvacet a již se neskutečně strašně těšim, až si dám tu svoji letošní mařenku. Mimochodem doufám, že třeba v 50-ti nebudu chlastat.
to já se spíše těším až si dám se svými dětmi nebo vnuky a budeme vzpomínat nejen na společné zážitky apd. -> prostě taková ta rodinná pohodička a klídek
panove musim vam zdelit ze se mi dela spatne z nekterych mych kamosu (se kteryma jsem stravil mladi) prave kvuli huleni.oni jsou totiz zavisli nejen psychicky sami to sobe tvrdi.z hlasek typu:"sakra uz se mi poti ruce ja jsem rikal ze vic jak den bez puca nevydrzim";"potrebuju se zkourit at muzu usnout nebo budu do noci zase cumet na TV " nebo "ja kdyz nehulim nemam chut k jidlu " se mi dela spatne.az vam (byvaly?) nejlepsi kamos rekne:"ja vim ze jsme se domluvili dneska na pivo ale ja nikam nejdu jsem zhuleny a nechce se mi"... co to je? z aktivnich lidi(tj. pred par lety kdyz nehulili) se stali vypatlanci co deli den na pred a po zhuleni a pak se bavi:A)hranim karet B)sledovanim TV C)sledovanim videa D)postavanim u baraku.ale vsimavy clovek mi da za pravdu ze takovy pohled nenajdu jen u nas staci kdyz se kazdy trochu rozhlidne...omlouvam se tem kteri dopadli stejne jako mi kamosi a tenhle prispevek se jich dotkl
musím říct že na THC může a nemusí být závislost...jestli chci to dělat a dělám to v soužití s kámoši tak je to něco jínýho než když si dám sám doma sklo, dvě....já osobně si myslým, že závislost na THC nejní..já ju nepocituju....když je dobrá parta a je co hulit a je sobota tak je to optimální.....jinak je chlast hnusná věc co je akorát dobře zdanitelná proto se u nás tak dobře drží!!!
ne asi sklizeno hafo dobrejch modylku paradni high tak proc prestavat kazdopadne ja jsem schopnej nehulit treba kdyz mam zkouskove obdobi tak dva mesice a pak s chuti zase zpatky k teto bozske rostline a po tech 2 mesicich je to ten nejvetsi rachot
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by La Grand
potvrzuji, když mám zkouškové, tak na pár týdnů vysazuju. ale je to spíše stresem a tím, že na to není nálada. teď mám ještě pár zkoušek a párkrát za týden si dám a to proto, že teď mám pohodové zkoušky. příští měsíc mám poslední dvě masakrozní, takže budu flushovat i já
je to možná zvláštní, ale takováhle věc zatim v mojí hlavě má jasno, hulim, když je a když neni, tak sem schopnej radši nehulit, než abych někomu vehementně říkal vo špeka, ale co ti budu povídat Lg, dyť to přeci víš sám Ale zatim bych to nějak nestresoval, přeci jen sme dost mladý na to, abysme takovýhle přemejšlení nechali na jinejch ne? takže až přijedeš, tak za tenhle thread dostaneš pořádnýho špeka do huby peace
Co znamena pracovat s laskou? Znamena to zasévat sémě s něhou a sklízet úrodu s radostí, jako kdyby plody mela vyhulit milovana bytost ... luv2smoke
Ne nejde to a teď po sklizni to už vůbec nejde tak dva dny víc asi ne ale až nebude tak co mě zbude než nehulit no ale někdy je potřeba radši alspoň tejden bez docela to pak vymatlává
nooo.nemyslela jsem si,ze to jde.doma by me to ani ve snu...ale kdyz jsme tady down under dohulili zasoby a kupovat nechcem,tak nic jineho nezbyva.cekame na urodicku,ktera bude dost mala,takze mame toto obdobi i brzy na to zase tady.teda to jsou vyhlidky,sakra.