Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jaký jsem když zahulím?...
...Tak jsou věci, které se nemění, ať už hulím cokoli. Třeba to, že mám žravku, stihu z lidí okolo, když hulím venku a podobně.
Ale většina věcí, které souvisí s tím, jaký jsem když zahulím, je různá a závisí na modelu co hulím.
Jednou jsem třeba s kamarádem hulil model po kterém jsem mu začal vysvětlovat, jak se vyrábějí cigarety. A schválně jsem si vymýšlel různý ptákoviny, jako třeba že je balí ruče vietnamky a ať si teda představí jak namáhavý to musí být, nabalit takový karton...No prostě šílený blbosti a těm jsme se pak smáli tak nahlas, že to rušilo i sousedy
Také jsem hulil model, po kterém jsem se začal brutálně smát a smál jsem se pořád a pořád asi tak půl hodiny. Pak jsem si myslel, že už jsem se vysmál, ale najednou někdo něco řekl a já se začal smát znova.
Taky jsem hulil model po kterém jsem chtěl pořád něco dělat.
Jindy jsem zas zahulil model po kterém jsem taky chtěl něco dělat, ale jakmile jsem s tím začal, přestalo mě to bavit
Taky jsem měl modely, po kterých jen tak sedíte a čumíte...Vypadá to skoro jako že přemýšlíte, ale ono ani ne. Prostě jen tak sedíte a vyžíráte si ten stav.
Jednou jsem také hulil model po kterém jsem dostal strašnou chuť na sex...Dobrá věc, když jste s nějakou kočkou, ale když tenhle model zahulíte sami, je to pěkný opruz.
Taky jsem jednou kouřil model, po kterém jsem dostal strašnou chuť na pivo. A to je zajímavý, páč většinou se na hulení nedá moc chlastat a taky ani ta chuť na alkohol moc není.
No a po jednom modelu jsem zas kamarádovi vysvětloval nějakou filozoficko vědeckou teorii a asi po hodině, když jsem mu to dokonale vysvětlil mě napadlo, že je to totální blbost
Takže opravdu hodně záleží na tom, co zahulím. Protože jak jsem zjistil, po každém modelu se chovám trochu jinak
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
Mě potěšila sobota, to jsem byl na jedný outdoor akci, dal jsem prda asi po 6-7pivech a 2 panákách a nebyl jsem kupodivu v pí*i. V hlavě se mi furt přehrávali Chemical Brothers a já si frčel, komunikoval, seznamoval...faktor mého humoru 10/10, až teda na konec akce, ten znám jen z vyprávění...
Záleží od vzorku jaký zahulím a hlavne s kím zahulím nekedy sú to tažké filozofické rozpravy no vječinu tažké sračky ve smíchoch a nekonečné boje u fotbalku
Původní příspěvek od james cuz, tak já jsem měl ještě nedávno dobrý high,vysmátej,ale teď je to nějaký špatný, když si zahulim tak na mě vleze neco jako depka a je to stav na *****.... snad bude lip
Mě se tohle stava když to míchám s pitim. Je to dost na pi*u, nejsem vubec schopnej komunikovat a jen sedim a cumim...
Původní příspěvek od james cuz, tak já jsem měl ještě nedávno dobrý high,vysmátej,ale teď je to nějaký špatný, když si zahulim tak na mě vleze neco jako depka a je to stav na *****.... snad bude lip
No poslední dobou už nic moc, spíš se zhulenej cejtim blbě, mám divný výčitky, připadám si bezcennej, jsem línej a nechce se mi komunikovat. Proto poslední dobou moc nehulím, jedině sám, to je dobrej relax ale ve společnosti mi to kazí charakter...
Volakedy pri zaciatkoch som sa smial ako zmyslovzbaveny.Teraz som v pohode ale aj teraz sa obcas zasmejem ale nie moc..som v pohode len tie suchoty.Je to tak kto dlhsie ten viac vydrzi napr. pred dvoma dnami som bol z jednym ktory v zivote nemal dobru ganju a teraz som sa aj ja brutal z hulil ale aj on a on ledva chodil.
4 Claune:No poslední dobou už nic moc, spíš se zhulenej cejtim blbě, mám divný výčitky, připadám si bezcennej, jsem línej a nechce se mi komunikovat. Proto poslední dobou moc nehulím, jedině sám, to je dobrej relax ale ve společnosti mi to kazí charakter...
jj to znám, kvůli tomu jsem tak nějak přestal a bylo to v poho, ale teď se mi tyhle sračky vracej a to nemusim kouřit...Shit
Zase teď jsem si párkrát po letech zakouřit a i se stalo, že mě to bavilo, ale to je vyjímka.
Původní příspěvek od Claune No poslední dobou už nic moc, spíš se zhulenej cejtim blbě, mám divný výčitky, připadám si bezcennej, jsem línej a nechce se mi komunikovat. Proto poslední dobou moc nehulím, jedině sám, to je dobrej relax ale ve společnosti mi to kazí charakter...
To je přesně důvod, proč už dýl jak rok nehulim(plus jsem měl i zdravotní problémy-nízkej tlak apod.). Navíc, jak píše bassgooch, se mi tyhle stavy od tý doby neustále vracej i ve střízlivym stavu. Nato jak jsem byl dřív vyrovnanej se ze mě stal vcelku labilní člověk. Ono je to spůsobený jednak tim, že člověk hulí moc často, dále mixováním s jinejma drogama či chlastem a v neposlední řadě i vnějšíma vlivama...
hej chlapy je to sice hnusný, ale musim říct, že jsem rád, že tyhle sračky nezažívám sám. Chvílema jsem si myslel, že mam schizofrenii nebo nějakej jinej duševní bordel a tak jsem byl u psychiatričky. Čekal jsem od toho strašně moc jako jak mě dá do kupy a tak. No a hehe zjistil jsem, že to je taky jen člověk a co víc, že o těhle stavech nemá ani páru a vlastně, když jsem jí popisoval moje zkušenosti s drogama tam na mě pak spíš koukala přes prsty...Napsala mi nejaký tabletky, ktarý stejně nežeru páč si myslim, že jsem ještě mladej na to, abych od teď do konce života lupal deně nějakej bordel do brucha :-)
Jo a pointa toho je, že s timhle bordýlkem v headce nám nikdo nepomůže a je to jen na nás... Jinak souhlas s Pan Kerem nejni to jen fetem, ale dalšíma vlivama kolem člověka a v neposlední řadě se člověk se sklonama k duševním chorobám narodí, no a fet či chlast to umí parádně rozjet.
Minulý týden jsem si dal po půl roce 2 šluky a měl jsem zase ty hnusný stavy jako dřív (ty co popisujete), takže se Bassgoochi neboj, sám opravdu nejsi.
Jsem velmi rád,že konopí má na mě po duševní (a někdy i zdravotní) stránce blahodárný vliv. Pokud nepočítám totální předávkování po několika ganjoráčkách uplně nacucanýma THC sádlem,tak jsem nikdy neměl ani trošku negativní stav. Pokaždé si to užívám a nechávám se "vést" tíms stavem....prostě lahoda.