Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hehe no asi nejlepší je u cirkulačních systémů se řídit podle hodnoty EC..
když stoupá, tak ubrat hnojky, když klesá, přidat... easy...
imho když se u aera držíš do 1,4 tak je to pořád v rychtyku (s osmózovanou vodou by možná stačilo do těch 1)
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
moc to nechapu. pisete, ze kdyz stoupa ec tak pridavat hnojky?
takze naleju roztok ec 1 do druhyho dne kytky vypijou vodu, ec stoupne na 1.3 a ja pridam hnojky a mam treba 1.5?
to mi pripada trochu divny. ja kdyz mi stoupne ec tak dolejvam vodu, abych se dostal na puvodni hodnotu ec. ale jsem totalni zacatecnik, tak jen zjistuju jak to je...
samozřejmě je to jak říkáš mrskine, když EC stoupá (kytky pijou víc vody než hnojiv, takže se kocentrace zvyšuje) tak je potřeba dolejt vodu, když klesá, tak hnojky..
ještě jednou sorry za mystifikaci...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
to pačmák: libi se mi tvuj pristup, delas a ne furt meles jako vetsina (kvuli rozhodovani jestli si daj do boxu cerny nebo stribrtny aluflex stratej mesic casu apod.)
zvlast se mi libi ten tvuj pokus s temi aero-prepravkami vzorovanymi na Kwjetoň production. Sam premyslim nad tim ze srandy taky par techto boxu skusit.
- Zajimalo by mne, proc sis pridelaval praci a vedl si privod vody k tryskam spodem (jakoze se to musi napajet apod.)?
- tu plast-pajku sem este nikdy nezkousel a bojim se aby to treba casem nebo lehkou namahou neprasklo nebo tak, nerad bych pouzil cerpadlo na odcerpavani sklepa
- jaky rozmery maj ty boxy?
dik za odpovedi
a kvetu zdar
výška kytek : 38 - 49cm
vlhkost : cca 60%
teplota při tmě : 20,5 - 22 C
teplota při svícení : 28,5 - 29,5 C
teplota roztoku : 22 C
EC 1,75
PH 5,3 - 5,6
Fotky se moc nepovedly. Stále se mi rosila čočka.
P.S. Svářečka na plasty je super. Dělá se s ní jednoduše a spoje jsou bezvadné a trvalé.
Původní příspěvek od Kwjetoň tak ty boxy jsou ze www.stratus-bohemia.cz OMEGA a rozměry maj 60x40x40
bedny jsou sice pekne a prakticke, ale s vikem 669,- bez DPH a dopravy neni uplne malo. ja na to zkusim pouzit zednickou vanicku na maltu prikrytou nejakou lakovanou drevenou deskou. tak se doufam dostanu na petikilo za dva kusy (rezervoar budu resit jinak, treti vanicka, kterou uz mam z dripu, pod polici...). mozna by to mohlo i dalsi zajemce inspirovat kazdopadne panove klobouk dolu, skvele vymysleny amazon po domacku
ahoj můžu se zeptat jak jsi na tom s kolísáním ECčka? stoupá/klesá?
ty listy jsou žlutý dost, nemůžou bejt kytí přehnojený?.. teď jsem si znova ověřil, že v aeru a podobnejch systémech kytkám fakt stačí malá koncentrace hnojiv.. imho do 1,4 bohatě.. :
Zdarec. No dnes jsem to měřil a bylo tam zhruba EC 1,47. Asi před týdnem to stouplo skoro na 1.9 a tak jsem dolíval celý týden jen vodu bez hnojek ( pouze s upraveným PH na 5,5 ).Zkusím to tedy ještě snížit na 1,2 a uvidíme jestli se to zlepší.