Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Určitě je tu dost návodů na pěstování In door,co mi tu chybí je použití našeho kořeníčka,hulení je dost fádní a známé,uvítal bych tu nějakou kuchařku,jak na různé masti,tak jídla,určitě by to obohatilo tyhle jinak výborné stránky,sám bych přispěl trochou do mlína.
Původní příspěvek od juppup Určitě je tu dost návodů na pěstování In door,co mi tu chybí je použití našeho kořeníčka,hulení je dost fádní a známé,uvítal bych tu nějakou kuchařku,jak na různé masti,tak jídla,určitě by to obohatilo tyhle jinak výborné stránky,sám bych přispěl trochou do mlína.
smajliky sa mi zdaju dost osuchane,
ale to je len moj nazor.
implementoval by som moznost mikro obrazkoveho bannera (userbar) pre signature, ako napr. http://knx.host.sk/42369.jpg
Co tokhle nějáká nová "sekce" o pěstování nekonopných rostlin? Viděl jsem tady toho všude možně docela dost: šalvěj, lysohlávky, nějáký katus, čajovník atd...