Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
keksik
Stálý Člen

Karma uživatele keksik - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

cim si to hnojil?neprepiskl si to,moje vypadaly podobne kdyz jsem to prehnojil

začátečník

Old Post 07-06-2007 v 17:09 PM
keksik je offline   Profil uživatele keksik   Find more posts by keksik   Foto galerie člena keksik   Click here to Send keksik a Private Message   Add keksik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
van blade
Stálý Člen

Karma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

zdarec!
no nemyslim, že je to přehnojený.. 3ml bcuzz není příliš na tak velkou kytku.. spíš bych se obával návratu svilušek - zvlast podle tech ohnutych listu posledni foto př.2..radsi to prohlidni popř. stříkni..
kytis pěkný, tak ať se daří!

blade

Old Post 08-06-2007 v 15:05 PM
van blade je offline   Profil uživatele van blade   Find more posts by van blade   Foto galerie člena van blade   Click here to Send van blade a Private Message   Add van blade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toxikoman_169
Stálý Člen

Karma uživatele Toxikoman_169 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Toxikoman_169 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Toxikoman_169 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Toxikoman_169 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

Mam tu nějaké fotoss ze včerejška.. Dnes když sem ji měřil tak má 77cm, ale bohužel vypadá čím dál tím hůř To na těch foto vypadá lépe než ve skutečnosti.. Po sviluškách sem koukal ale ani jednu jsem neobjevil..

First indoor - 150w

250W Scrog - Sweet tooth 3

Papaya by Tox 07

Old Post 08-06-2007 v 19:49 PM
Toxikoman_169 je offline   Profil uživatele Toxikoman_169   Find more posts by Toxikoman_169   Foto galerie člena Toxikoman_169   Click here to Send Toxikoman_169 a Private Message   Add Toxikoman_169 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LahvyBuds
Nový Člen

Karma uživatele LahvyBuds - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

Stříkal jsem to celkem tak 4x...co 3 dny zhruba, ale stejne tam pořád něco je...třeba jen pár černých teček na jednom listu...nebo jen pár takových "vyžraných" světlých míst...ale pořád to tam je...nemužu se toho zbavit...
na 60cm kytku vystříkám většinou 200 ml roztoku (2g/l) . Dneska sem poprvé stříknul skoro 400 ml....Myslíte že sem to tam valil málo??

Lahvyho Balkón + Venek 2007

Old Post 11-06-2007 v 20:43 PM
LahvyBuds je offline   Profil uživatele LahvyBuds   Find more posts by LahvyBuds   Foto galerie člena LahvyBuds   Click here to Send LahvyBuds a Private Message   Add LahvyBuds to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmallDudeZombie
Stálý Člen

Karma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

zdarec nevíte někdo v čem je chyba pls ?

2005; 1.st IN. 150w; Mazar, mendocino madness, U-Scrog ;
2008; Balcón. 1GWS ;
Ovlivnuje charakter pěstitele vysledný produkt a účinky cannabisu ? ;
2009; Hashberry, Honeybee, Purpurea ;

Legalizace.cz
Prožitek akutní intoxikace kanabis

мы в неба, в неба, в неба в небаaaa !!!

Old Post 18-06-2007 v 10:08 AM
SmallDudeZombie je offline   Profil uživatele SmallDudeZombie   Find more posts by SmallDudeZombie   Foto galerie člena SmallDudeZombie   Click here to Send SmallDudeZombie a Private Message   Add SmallDudeZombie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

SmallDudeZombie: a v jakých pomínkách žíjí?

Chronic 600w sklizeno

° NFT ° kokos ° KING SIZE GROW ° sklizeno

Co si člověk neudělá sám, to nemá. A lidi by se měli naučit chovat... páč takhle to dál nejde

Old Post 18-06-2007 v 10:13 AM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

citace:
Původní příspěvek od PETREF
Teď jsem týden bojoval s potvůrkama(sviluškama).6 dní jsem aplikoval tabákovej vývar(nenechal jsem ho louhovat,ale jen tři minuty vyvařil).Stříkal jsem ho 3krát denně a populace značně prořídla,ale pár potvůrek tam ještě zůstalo.Včera jsem se rozhodl pro stmrtící chemický útok.Po půl hodině přebírání se mezi chemií v globusu vyhrála asi nej chemka:TALSTAR.Dnes proběhla proběhla aplikace,po dvouch hodinách pohřebiště,nikde žádný pohyb.Za 5 dní pro jistotu zopakuji.

jenom si dej pozor na 30-denní ochrannou lhůtu, ať se to pak dá konzumovat

Old Post 18-06-2007 v 23:22 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beer-Drinker
Stálý Člen

Karma uživatele Beer-Drinker - 75% Pěstitelská

Zdraví tmave fleky a svilusky Příspěvek č. 168

ahooj....mam taky problem s flekatenim listu...nevim co a cim to je....Hnojim je normalne MPK 7-4-5 a pred tydnem se mi objevili ty fleky...nevim cim to je a co to je...ale chtel bych se tomu vyvarovat...
frog: no a aby toho nebylo malo,tak se mi k tomu pridali svilusky....cetl sem tady par veci k nim,ale nenasel sem radikalni reseni problemu....
dekuji za pomoc....zatim se mejte....

Old Post 19-06-2007 v 08:16 AM
Beer-Drinker je offline   Profil uživatele Beer-Drinker   Find more posts by Beer-Drinker   Foto galerie člena Beer-Drinker   Click here to Send Beer-Drinker a Private Message   Add Beer-Drinker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
keksik
Stálý Člen

Karma uživatele keksik - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

jak se proti tomu bojuje?

začátečník

Old Post 20-06-2007 v 18:51 PM
keksik je offline   Profil uživatele keksik   Find more posts by keksik   Foto galerie člena keksik   Click here to Send keksik a Private Message   Add keksik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

imho.
https://grower.cz/forum/showthread....6422#post366422
co treba vapnik? nebo
https://grower.cz/forum/showthread....9712#post369712
nebo bór
imho. některý modely můžou být náchylnější na živiny než ostatní
btw. dej foto-vědět jak to dopadlo....

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 20-06-2007 v 19:32 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walkingdark
Nový Člen

Karma uživatele Walkingdark - 0% Pěstitelská

Maly hnedy bazmeci na listech Příspěvek č. 171

Po listech se mi producirujou takovy maly hnedy bazmeci o velikosti asi tak 2-3 mm, okem vypadaji jako mrnavy svetle hnedy carky. Nechavaji po sobe vyzrany listy, ze kterejch pak vznikaji hnedy tecky. Prohledavam uz nekolik dni forum a nejbliz co jsem objevil je tenhle prispevek od TheKeptna, kterej je presne to co trapi me avsak nema reseni
https://grower.cz/forum/showthread....4320#post244320

Old Post 25-06-2007 v 17:31 PM
Walkingdark je offline   Profil uživatele Walkingdark   Find more posts by Walkingdark   Foto galerie člena Walkingdark   Click here to Send Walkingdark a Private Message   Add Walkingdark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Coud
Stálý Člen

Karma uživatele Coud - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1520
Podivej se sem myslim ze je to tvuj pripad! :-)

Old Post 26-06-2007 v 21:15 PM
Coud je offline   Profil uživatele Coud   Find more posts by Coud   Foto galerie člena Coud   Click here to Send Coud a Private Message   Add Coud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SmallDudeZombie
Stálý Člen

Karma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% PěstitelskáKarma uživatele SmallDudeZombie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

Kaspars: zdarec tak peru nato 150w sodíkem značku neznám teplota při světle je mezi 25-29 stupňů, za tmy kolem 20cky, ph mám z kohoutku něco mezi 5,8 - 6,3 takže neupravuju jinak zalívám Start up od plagronu 1ml/l a stříkám phy-tamin 2ml/0,5l ale asi to byla chyba pač sem nato prášil za světla. To jsem přestal dělat, ostříhal postižené lístečky a je po problému. Už jsem si pokojně přepnul na kqět ale díky za snahu pomoct ;-).

2005; 1.st IN. 150w; Mazar, mendocino madness, U-Scrog ;
2008; Balcón. 1GWS ;
Ovlivnuje charakter pěstitele vysledný produkt a účinky cannabisu ? ;
2009; Hashberry, Honeybee, Purpurea ;

Legalizace.cz
Prožitek akutní intoxikace kanabis

мы в неба, в неба, в неба в небаaaa !!!

Old Post 27-06-2007 v 16:23 PM
SmallDudeZombie je offline   Profil uživatele SmallDudeZombie   Find more posts by SmallDudeZombie   Foto galerie člena SmallDudeZombie   Click here to Send SmallDudeZombie a Private Message   Add SmallDudeZombie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
noxhydroponics
Nový Člen

Karma uživatele noxhydroponics - 0% Pěstitelská

Dotaz Moc prosím o radu/kytky umírají Příspěvek č. 174

Moc zdravím.

Jsem vcelku nováček,co se týká pěstění a proto prosím o radu.

Kytky mi najednou z ničeho nic začly chřadnout před očima. Od semínka byly zdravé,krásné a nic nenasvědčovalo něčemu špatnému.

Prošel jsem téměř celé fórum a zdá se mi,že mám snad kombinaci všech možných nemocí,které tady sjou řešeny...

Nejdřívě se začaly na spodních lístcích objevovat bílé skvrny, poté lístí začalo na konečcích hnědnout, na spodních stranách listí se objevily malinkaté černé tečky (později i na vechních) a pak listí začalo vadnout.

Z rad na fóru jsme vydedukoval že jde o svilušky (černé tečky), koupil tedy omni 30W a dle návodu aplikoval. Černé tečky se již neobjevují na dalších lístcích,ale kytky jdou dle mého nenávratně pryč. Usychají, kroutí se a vadnou...

Pěstuji ve skříni, odraz prozatím Al, světlo 1x 100W WarmWhite + 1x 70W CoolWhite, ventilátor na přívod vzduchu dole, nad kytím vent pro pohyb vzduchu, pěstuji v RW kostkách zasypaných keramzitem, hnojivo General Hydroponics Europe konkrétně Flora Micro,Gro,Bloom vše v 0,5ml/l, momentálně 18/6 a slečny (snad) jsou staré měsíc., teplota noc 20-22C a den 26-30C
Ventilátory jsou spínaný v časových intrvalech 15 minut klid a 30minut provoz
Voda je destilka+odstátá H20 a samozřj. sleduji PH (sice ne digital,ale zatím stačí)

Jsem samozřejmě za správné odhalení problému a jeho vyřešení ochoten poskytnout dárček....

Foto přiloženo

Old Post 01-07-2007 v 20:11 PM
noxhydroponics je offline   Profil uživatele noxhydroponics   Find more posts by noxhydroponics   Foto galerie člena noxhydroponics   Click here to Send noxhydroponics a Private Message   Add noxhydroponics to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukas04
Stálý Člen

Karma uživatele lukas04 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Neprelievaš to?

Old Post 02-07-2007 v 02:40 AM
lukas04 je offline   Profil uživatele lukas04   Find more posts by lukas04   Foto galerie člena lukas04   Click here to Send lukas04 a Private Message   Add lukas04 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sillium
Stálý Člen

Karma uživatele sillium - 0% Pěstitelská

Help me Příspěvek č. 176

Mám problém začalo mě na kytce žloutnout listy od spodu.Prelité to není dodržuji pravidelně mokry a suchý týden a hnojky nedávám vůbec.Je to v kýblu kytka má cca 160 cm a nevím co stím u ostatních mi to nedělá.Prosím o radu já už fakt nevím čím to může být.

Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety

Old Post 02-07-2007 v 10:30 AM
sillium je offline   Profil uživatele sillium   Find more posts by sillium   Foto galerie člena sillium   Click here to Send sillium a Private Message   Add sillium to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás