Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nato ze to pestujes pod usporkami je to dost dobre ... inac myslim ze obycajna usporka alebo aspon nejaka philipska trebars 22w ma asi cez tisic lumenov mozno aj 1300 ak sa nemylim .... ja vedsinou pod usporkami zakorenujem odrezky alebo ju pouzivam zo zaciatku rastu a potom to davam vonku alebo na okno ale tak drzim palce ak to chces skusit do konca ... no som zvedavy ....cav
Nemíliš sa má okolo tých 1300 lm. Ja rozmýšlam že si tam spravím taký panel z 60 LED 20 modrých a 40 červených
Chcem sa spýtať či mám ganiu hnojiť aj ked ju budem chcieť už vyšklbnúť, alebo ju mám zaliavať potom už iba z vodou?
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
smrt treba naplanovat, ak ju uz ides zabit tak sa robi flushing, tj. niekolko dni pred koncom sa rastlina tzv. precistuje aby sa odstranila chut hnojiv, cize napr. 10 dni ju budes zalievat iba cistou vodou http://pestujem.jinak.cz/index.php/Pestovani/Flushing
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
Daka za radu
V tomto krpatom priestore je skoro nemožné pestovať, už začínam mať s toho nervy, pridal som k rastline večší ventík aby ju poriadne prefúkalo, účelom prefúkania chcem dosiahnuť šišatejšiu rastlinu )
Pozrite ako to tam mám všetko narvané
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
máš to celkom dobre vymyslené, aj ja som rozmyšlal že by som si niečo take vyrobil ale nemam premyslené že kde by som "skriňu" skril. Fotrovci mi určte pestovať nedovolia ale čo už......už sa teším na tvoj výsledok
Tak si do neakého kútiku nazbieraj neaký bordel, alebo si to sprav v pivnici, alebo také niečo, ja som strašne túžil mať indoor, tak ho aj mám, najprv som sa bál že čo ked mi to fotrovci nájdu? Ale teraz mi je to jedno, proste sa rád starám o krásne, ušlachtené rastliny
legalized marihuana!!!!
Hy3nA Ale pozor na to že ak to chceš mať v takom malom boxe nieje to zdaleká takéjednoduché ako to pestovať v neakej normálnej skrini, ja tam mám proste brutálne málo priestoru, ale ako vidíš darí sa mi aj tak a musím to ohýbať a zistil som že ked budem mať rastlinu nabudúce velkú asi 12cm prepnem na kvet a už skôr začnem ohýbať aby som mal s toho presne to čo s toho mať chcem
Držím palce
legalized marihuana!!!!
Tak svieti mi tam jedna 11W žiarivka na ktorej mám tienidlo, teplotu som meral, ale zabudol som, ešte dnes to sem napíšem, hnojím to každých 5 dní, ano mám tam tie repráky stále dané, sú úzke takže to nezavadzia
legalized marihuana!!!!