Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pls... mam model super skunk outdor indor.. pekne kytky ale fakt ani chloupek... co mam delat poradte nekdo... rad bych mel jeste peknou sklizen.. ale kdyz nekvetou...
2Vladbur: zdá se mi, že sklízíš poněkud brzy. Vím, že to záleží na modelu a dalších okolnostech, ale i tak se mi to zdá brzy. K tomu hnojení: bohatě ti bude stačit Wuxal na růst a OBM na květ, dá se to sehnat všude a stojí to pár korun. Není to zrovna přírodní, ale svůj účel to splní. Jinak, teď jsem ochutnal něco z ulomenejch větví od prasat a rozhodl jsem se, že už hnojit nebudu a to chci sklízet nejdřív začátkem října. Na chuť to je dost znát, tak se na to už vykašlu a tobě bych taky radil už tam nic necpat ať nemáš při hulení pocit, že čucháš slepici k prdeli
2 2not: tyhle modely je potřeba mít možnost schovávat a tím jim uměle začít zkracovat den jinak velmi těžko ve zdejších podmínkách dozrajou
Foto: Moje zahrádka na jezedáckým poli . Detajlnější fotky se mi podařilo při komprimaci totálně zrušit, tak snad příště
Kolom&n: možný to je. nevím proč spousta lidí venku pěstují indoor modely. Pokud to nemají doma a nemají možnost to zatmívat (každodenní starost), tak to dle mě nemá moc smysl, ale to jen tak naokraj.
To že nekvete je dle mě tím, že tyhle odrůdy potřebují sluneční periodu bližší 12/12. V současné době je to takhle:
Východ a západ Slunce a Měsíce pro středu 13.09.2006 :
Slunce: východ: 06.32 západ: 19.19 (http://www.chmu.cz/)
Takže by teoreticky mohl za nějakej čas začíst kvést. Nicméně západ slunce neznamená tmu, že jo. Řekni kámošovi, ať si příští rok zasadí raději něco, co zvládne bez problému dopěstovat.
Jestli můžu teda vyrobit OT.. většina lidí pěstuje indoor modely u nás venku (samozřejmě včetně mě) jelikož to, že seedbanka udá že je to indoor model, neznamená to že by u nás nedoqetl. Přece jen to jejich in/out určujou tak "globálně" a ne speciálně pro naše podmínky (pásmo). A všiměte si že u každýho indoor modelu udávají datum i outdoorové sklizně (na to zase tak hledět nemůžete ale jisté vodítko to je, viz. dutch passion)
Podívejte se, tady na groweru, co se dá všechno dojet ! (power plant, white widow, nebula, orange bud, blueberry, mazar, afghani, bubble gum, northern light, hindu kush, AK-47,.. a mnoho dalších (vybírám jen pár z těch nejznámějších)) Holt něco začne pozdě qíst ale stíhají to (jak co že haze asi ne ) když dáte ven čistej outdor model tak ho sklidíte sice brzo (a to někdy ani ne, viz. nirvana seeds a pod.) ale kolikrát se ochudíte o ty orošený, nadupaný paliczky indoor modelů, který u nás doqetou... radši bych zasadil 10 indoor modelů než 10 outdoor Nehrajeme přece na qantitu (že Déčka ) ale na qalitu.
btw: Když už víte že je to čistej indoor model, skuste zasadit do kýblů, začnou qést tak o týden +/- dřív
btw2: záleží taky v jaké části ČR se nacházíte... je přece jen rozdíl jižní morava a severní čechy
nekamenujte mě, jen tlumočím co si myslím.. (a stojím si za tím)
jo, ale vysvětli mi, proč tam ti kokoti píšou, že sklizeň je v září, když mi to v září ještě ani nezačalo kvést. A pásmem to asi nebude, protože Holandsko je ještě trošku víc na sever než ČR. Podle mě je to obchodní trik. Prostě chtějí prodat.
..možná je to jen moje přehnaná obava, nic méně nedá mi to spát. mám kytky ve skleníku je to originál Afghani Hindu Kush osobně sem si ho dovezl z Vídně takže to vím na sto. Už mi to kvete asitak měsíc, paličky jsou krásně bílý a trošku orosený velikost přesně jako článek ukazováčku. problém je ten, že vůbec NEVONÍ jako kvalitní "skunk" ale spíš jako obyčejná "tráva". možná je to tím že sou paličky ještě malé, ale nevim nevim... když byla ta kytka menší tak voněla krásně jako kávový bonbón ale teď se to nějak vytratilo. hnojím to Plagron Alga bLoom a Phit Amin, takže tohle je taky v pořádku... sem z toho fakt zdrancovanej. udělal sem si kontrolní záštipek a uvidim jak se mi to bude zdát... nevíte čim by to mohlo bejt? vám už voněj?
2Symbio: Mám Skunk1, ktorý je tak v strednej fázy kvetu, tiež je ocukrovaný a má o niečo väčšie paličky ako tvoj Kush. Napriek tomu, že je to S1, tak nevonia skoro vôbec.
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood