Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hy3nA Radoslav + Dýmy: zkoušeli ste jointa z těch celuloidních papírků, nebo jak se to jmenuje? nejsou skoro cejtit v chuti...
To jsem asi nezkoušel, už jsem špeka dlouho neměl. Stejně si však nedovedu představit, že model ze skříně budu balit do špeka, to bych nedohulil. Jsem také nekuřák cigaret, takže ředit to tabákem je pro mě hnus. V baráku jsem taky jedinej kdo hulí a už takhle to furt poslouchám, že to smrdí a kdybych si dal špeka, tak z papírků který znám (Smoking...), zamořím úplně všechno.
Hy3nA:Ja to zkousel a vubec se mne to nezamlouva,ba naopak vubec mne to nechutna a navic to vypada jak ta folie s cigar....no fuj.Radeji si dam toho brcala z normalnich papirku,jedinecnej Bob Marley-nejlepsi mrkvone a to tudiz musim balit jedine cisty,tabak tam jde cejtit,navic ouhle skrabe,ale kdyz jsou jeste mokry brcka,tak se neda nic delat a musi se tam trosek nasypat.Ale jak rikam jde mi hodne o chut,proto zustanu u skla.
Joint, jedině joint... A když chci ulevit plícím tak vodárna... Co se týče celulozáků, tak já to tam teda taky cejtim. Chutná to hnusně, obvzláště ke konci, vypadá to jak kus igelitu a to jak se to taví se mi teda vůbec nelíbí... Joint se dá umotat skoro kdykoli a kdekoli...
Jj je prauda, že to vypadá dost divně ale v chuti sem to moc necejtil, ale dkyž sme dokouřili, tak to mělo takovej výraznej ocas takže sem se vrátil k obyč ocb, nebo a smokingům...
Tak kdyz se to tak vezme, tak ja jedu vetsinou jointa..pac ne moc casto hulim sam, je to rychly..pohodovy..kdyz ma nekdo zasek tak se muze pockat, proste pohoda...pred spanim neni spatna fajfka ci sklenenka, ale v posledni dobe miluju bongo!!!.....moje laska.....uz vytvarim sve vlastni nove!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
mam hrozdne rad skla, staci jenom nabit nejakym cistym silnym modelam a za pul minuty je clovek high . posledni dobou je ale strasne stracim, takze vecne nemam z ceho hulit, treba pred tejdnem sem si koupil dve obicejny za 10kc a jedno sem ztratil jeste pred tim nez sem si z nej stihnul zahulit a druhy asi po dvou zahulenich
kdyz ale hulim s dalsima lidma tak v 90% motam speka - je to takovi vic spolecensky
Původní příspěvek od Dim posledni dobou je ale strasne stracim, takze vecne nemam z ceho hulit, treba pred tejdnem sem si koupil dve obicejny za 10kc a jedno sem ztratil jeste pred tim nez sem si z nej stihnul zahulit a druhy asi po dvou zahulenich
he,jsem na tom podobně.Koupim 2 skla,jedno ztratim pravidelne jeste pred zazehem,ale druhe vydrzi nekolik mesicu(vetsinou pak spadne)
taky se stydim rict si o sklo ve stanku,kdyz nevim na 100% ze je maji.
Necham si koupit celou krabicku a mam to vychytane na cely zivot :-)
joint?kdykoliv,kdyz ho nekdo ubali.....ale sam pro sebe nee
a hadat se jestli je to lepsi takhle,nebo tak.....mi pripomina ty lulany z jedne komedie......,,SE ŠÍPKOVOU!,, ,, SE ZELIM!,,
ja jsem uz huli z hodne vecí at to bylo bongo nebo plechovka clovek se nakonec vzdy zhulí ... ale za svojí kuřackou karieru jsem dospel k zaveru : SPEK proste si nemuzu pomoct. fajka je fajn jenze kdyz se hulí venky tak me nebaví ji 10x nabijet¨, balení brka je prome jisty rytual ,chvile kdy se na to kuření fakt tesím nemusím se srat pri kazdem prdu se zapalovacem zkratka si dobře zakouřím a toto prece jde nebo ne ?
Cafte, cafte, cafte
Ja osobne hulim uz iba Jointy ( Ubalginy ) z viacerych dovodov a ma to svoje vyhody.
Balenie berem ako ritual, balim vzdy jen speky (...nie sparatka medzi zuby )....Moje hrdlo, pluca..uz nedaju ani prd z bongu ci fajfky
Hold....uz mam cosi odhulene a joint je JOINT
.....Ubalis, zhulis a zahodis...nemusis nic smradlave, niekdy nespratne nosit sebou
:rastaa sa to vychutnavat..tie Ubalginy
Chutovo je to pre mna to najlepsie...spetka tabaku riadne dobreho modelu...filtr..ocb...1min. a prijemnu chut prajem
Zdar, tak pro mně je nejoptimálnější jointík. Zrovna teď jsem si koupil takou kovovou šluknu, ale cítím tam takovou kovovou chuť, já věděl že si mám koupit pyrexovou. Nicméňě do ní budu házet indoory. Takže pro rozzuzlení, jednička jsu jointy.
Hledá se grower z okolí LBC, který by byl ochoten se podělit o místo na pěstění outdoor. . Vím že to je každého starost najít si místo, ale v přírodě mě vždy potkali čórky. No třeba to vyjde