Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to sem tedy nečetl ale nevylučuji to sice když si přečtěš nějaký jiný diskuce tak by borci aji zaříkavali aby se kytká nic nestalo. uvidíš co ti vyroste a na samce to nevidím podle mě je brzo... inak kdyba náhodou tak můžeš ho nechat a jak začne tentovat pyl tak opiluj jednu palicu na samici a dostaneš nového kříence a semínka je to daleko a na tobě...
Znáte něco lepšího než se zhulit?já jo sakra dobře se zhulit
Zákon vyplívající ze života: Život je řada průserů po sobě nepravidelně jdoucích ...
osvedcilo se mi ze zacatku svitit hodne zblizka a zalivat mene(trochu potrapit zizni)ted mam svetlo asi 20 cm nad vrcholky a zalivam hodne.Kyti ted roste 1-2 cm denne.Ale mam podezreni,ze to budou samci.
predpokladam ze switis do osmi do rana cili od dwou odpoledne do osmi do rana to je pokud se nemylim wosumnact hodin kytka ti urcite newyqete plus este sest hodin slunecniho swetla je cyklus 24/0 ne 18/6 tagze asi takto swetlo furt neni idealni kytky potrebujou i tmu muze se stat ze se ti z kytek udelaji hermousi zkus tu lampicku i s kytkou dat treba do kartonowe krabice ta je si mysim i dost dostupna
tak napis jak je kytka stara,velka,popis prostor ve kterem ji mas.
Nez ta bodovka uz by asi byla lepsi usporka.
Kazdopadne pod bodovkou by ti nemelo nic vyrust a i kdyby,cim na to budes svitit v kvetu?
no jak koukam vys,tak to asi mas jen nekde za oknem,chtelo by to skrinku,cau
zdravicko, potrebuju poradit. Mam matkarnu- zatim jen jednu kyticku- svitim 1x18 W, je to bili neutralni, 1350lm, odvetravam a teplotu mam sotva 20 stupnu. Myslite, ze kdyz tam soupnu jeste jednu 18W, ze to bude lepsi? Akorat nevim jakou barvu bych mel zvolit k ty neutralni. jestli coolwhite nebo warmwhite?Ps.:sem zacatecnik tak predem diky za rady.