Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Špeky s tabákem VS čistá travka , vadí vám tabák v jointech ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Vadím vám tabák v jointech?
Ano
Ne
Špeky s tabákem jsou humus a znesvědcení Ganji
Jedině s tabákem
Jak kdy a jak kterou trávu
Ředím něčím jiným/ne-cigaretovým tabákem
Jedině čistý
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

citace:
Původní příspěvek od Pantagruel
Co to je "nezadechnutelné"? To jsem teda ještě neslyšel takový výraz. Píšeš, že jsi nekuřák, ale nemůžeš vystát lidi, co si myslí, že bez tabáku se to ani nedá hulit? Tak na co se teda ptáš? Vůbec, ale vůbec ti nerozumím.

PS: Příště až něco vygeneruješ, tak si to nejmíň desetkrát přečti a pokud možno nezhulenej!

Je to pravda trochu kuriozní slovo, ale myslím to tak že lidi co kouří obojí (víc vykouří asi cigár než ganji) si dávaj tabák do špeků. protože je to prej tak moc nekope.
Respektive jsou na něj asi zvykleší, ale já jsem zvyklej jen na jedno a tak se mě naopak hůř šlukuje když mi někdo pošle tu směsku. Už chápeš?
Ps: ještě jsem dnes nehulil, šetřím dech na večer...

Naposledy upravil H.U.L. 20-04-2010 v 18:12 PM

Old Post 20-04-2010 v 17:54 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

špeky výhradně čistý.nesnášim ty 16 letý bejskaře(rovný kšilty)Co daj do brka 10%trávy a 90%hnusný vysypaný stratky.Když už brcko z tabákem tak jedině maličko kvalitního nejlépe žlutého javaanse jongens.V poměru 1:15 s trávou.Ale to jedině u supersilných modelů.

Old Post 20-04-2010 v 17:55 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

Líbí se mi tvoje upřímnost a úcta ke ganji čtveroo.

Old Post 20-04-2010 v 17:58 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 148

citace:
Původní příspěvek od H.U.L.

Je to pravda trochu kuriozní slovo, ale myslím to tak že lidi co kouří obojí (víc vykouří asi cigár než ganji) si dávaj tabák do špeků. protože je to prej tak moc nekope.
Respektive jsou na něj asi zvykleší, ale já jsem zvklej jen na jedno a tak se mě naopak hůř šlukuje když mi někdo pošle tu směsku. Už chápeš?
Ps: ještě jsem dnes nehulil, šetřím dech na večer...

Za 1, založil jsi duplicitu btw za 2, hraješ si na jazykobrusiče či co? ... po dlouhý době se zase bavím na mém oblíbeném webu

Old Post 20-04-2010 v 18:02 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Čtveroo
Nový Člen

Karma uživatele Čtveroo - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

to H.U.L.

Pantagruel to trošku nepochopil, asi budu někoho zabíjet kvůli tabáku ve špeku, hehe. Asi je zrovna zhulený on, když píše takové nesmysly.

Komu se nelení, tomu se

Old Post 20-04-2010 v 18:02 PM
Čtveroo je offline   Profil uživatele Čtveroo   Find more posts by Čtveroo   Foto galerie člena Čtveroo   Click here to Send Čtveroo a Private Message   Add Čtveroo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 150

citace:
Původní příspěvek od Čtveroo
to H.U.L.

Pantagruel to trošku nepochopil, asi budu někoho zabíjet kvůli tabáku ve špeku, hehe. Asi je zrovna zhulený on, když píše takové nesmysly.

Jo ta rána sekerou do hlavy, to měl bejt kanadskej žertík, tak tos mě fakt rozesmál

Old Post 20-04-2010 v 18:05 PM
Čtveroo
Nový Člen

Příspěvek č. 151

to Pantagruel:

Už jsi naučený nebo máte zítra prázdniny?

Komu se nelení, tomu se

Old Post 20-04-2010 v 18:08 PM
Čtveroo je offline   Profil uživatele Čtveroo   Find more posts by Čtveroo   Foto galerie člena Čtveroo   Click here to Send Čtveroo a Private Message   Add Čtveroo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 152

citace:
Původní příspěvek od Čtveroo
to Pantagruel:

Už jsi naučený nebo máte zítra prázdniny?

Uvádíš to do osobní roviny, což vypovídá o tom, že nemáš argumenty a že další debata s tebou nemá cenu a je to jen ztráta času

Jinak to tlačítko vedle edit, jmenuje se "quote", nauč se ho používat

Old Post 20-04-2010 v 18:10 PM
Flop
Stálý Člen

Karma uživatele Flop - 71% PěstitelskáKarma uživatele Flop - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

Preferuju bez tabáku, jinak cíga nekouřím tak nevim proč bych si měl tabákem ředit ganju. A kámošům který mi furt dokola cpou že to bez tabáku přece nehoří a hnusně chutná se akorát směju.
Ale jinak každému podle jeho gusta, dokuď mi to ostatní nenutěj tak ať si to klidně míchaj třeba s chlebem ...

CFL 125W poprvé, 2X Skunk Passion - sklizeno

Old Post 20-04-2010 v 18:19 PM
Flop je offline   Profil uživatele Flop   Find more posts by Flop   Foto galerie člena Flop   Click here to Send Flop a Private Message   Add Flop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Čtveroo
Nový Člen

Příspěvek č. 154

to Pantagruel:

Všechny argumenty už tady byly zmíněny. Ano, debatovat tady s Tebou už nemá smysl a vlastně není ani o čem. Řekl jsem svůj názor, tys ho poněkud zvláštně okomentoval, tak se nediv mé reakci. A když Tě budu chtít citovat, tak to udělám a nepotřebuju k tomu tvůj podnět. Zdar

Komu se nelení, tomu se

Old Post 20-04-2010 v 18:30 PM
H.U.L.
Stálý Člen

Příspěvek č. 155

citace:
Původní příspěvek od Flop
Preferuju bez tabáku, jinak cíga nekouřím tak nevim proč bych si měl tabákem ředit ganju. A kámošům který mi furt dokola cpou že to bez tabáku přece nehoří a hnusně chutná se akorát směju.
Ale jinak každému podle jeho gusta, dokuď mi to ostatní nenutěj tak ať si to klidně míchaj třeba s chlebem ...

Tak to je sranda, to že to nehoří je už pro mě známá písnička, (ani neví, jak má vypadat vysušená/vyškolená tráva) ale že si tam dávaj tabouška, aby jim to víc chutnalo, sem ještě neslyšel. Řekl bych jim ať si daj jen cígo a je to...
Ale co, když někdo nemá vůbec žádný tendence zkulturnit si konopí tak je nechme.
PS: To není na lidi co hlasovali pro - "jedině s tabákem", ale pro ty co říkají, že jinak je to hnusný apod.

Old Post 20-04-2010 v 18:44 PM
@jdam
Stálý Člen

Karma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% PěstitelskáKarma uživatele @jdam - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

kazdej at si huli jak uzna za vhodne...... jdu brko poradny gramovy.... a pekne s tabackem peace

Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace

Old Post 20-04-2010 v 19:03 PM
@jdam je offline   Profil uživatele @jdam   Find more posts by @jdam   Foto galerie člena @jdam   Click here to Send @jdam a Private Message   Add @jdam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele @jdam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

záleží na každém jestli si to dá s tabákem nebo bez něj..já osobně podnikám oboji "S" i "BEZ"...

Old Post 20-04-2010 v 19:22 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
radeczek
Nový Člen

Karma uživatele radeczek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

Svoje huleni co vypestim si dam i bez tabaku. Obcas kourim i ciga, ne moc. Je ta jak kdy, obcas ani nemam cigo, a tak ho kourim cisty bez mysleni. btw..to Pantagruel.. takovy arogantni blbecky jao bych strilel na pockani, prominte mi ten vyraz

Old Post 20-04-2010 v 19:42 PM
radeczek je offline   Profil uživatele radeczek   Find more posts by radeczek   Foto galerie člena radeczek   Click here to Send radeczek a Private Message   Add radeczek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Příspěvek č. 159

Však jasný, peace. Tohle je jen můj průzkum kolik lidí co preferuje...
To ať si hulí každej jak che je jasná zpráva...

Old Post 20-04-2010 v 19:42 PM
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

Zdravim vsechny masery velikych eg :-D

klidne si dam speksone s tabakem ale kdyz uz tak nejaky kvalitni (nejlepsi je stejnak Drum)

peace

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 20-04-2010 v 20:17 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás