Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozežhnul sem v malé spíži 90x70 cm nějaké světlo pro holky. Jedná se o výbojku 400W OSRAM NAV T SUPER 4Y.
Holky jsou Power Plant od jednoho člověka odsud (zdravím)
Jsou v květníkách o objemu 6l, v čistým kokosovým substrátu s agroperlitem, dvě holky (ty hezčí a zelenější) jsou v hlíně s agroperlitem. Holkám je zatím 14 dní, jsou na 18/6 hodin. Prvních deset dní jsem nehnojil, teď o víkendu okusily dopolední masáž Phytaminu, večerní osprchování Cropmaxem od Plagronu (mimochodem, jaký kdo s ním máte zkušenosti?) a teď pravidelný papání od B'CUZZ A+B pro kokos. Zálivku dávám 2x denně 2l pro všechny holky. Do odstáte vody namíchám z každé lahve hnojiva 2ml. Cropmax a Phytamin stříkám jednou týdně. Za tři dny přepnu na 12/12, holky už maj přes 20-25 cm. Místnost má malé okénko ven, takže tam mám píchnutej odtah ventilátor. Ventilátor je přidělanej do kartonu, kterej zakrývá i část unikajícího světla pro zvědavý oči... Teplota se pohybuje okolo 25°C při svícení, okolo 20°C ve tmě. Toť vše, další report za týden.
ahoj, no vypadá to moc nadějně, budu tě sledovat, taky valim pwp, ale nemyslíš že kytky zbytečně moc zalíváš? Já zalíval tak jednou za dva dny (v květu budu zalívat čímdáltím míň) a bohatě to stačilo. Pozor aby ti třeba nezačali hnít kořeny. I když kýtí vypadají zdravě, moc často se taková zálivka nevidí. Jakou máš výšku pěstírny? bacha na ten pwp, roste jak blázen! jo jasný, spíš, sem slepej, to bude stačit
K+, pěkná pěstírna, jen tak dál!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Díky pánové,
s tou zálivkou to taky nebudu tolik hrotit, mě jen příjde, že to je dost vysušený vždycky... Zatím pro začátek ať se trochu nacucaj.
Výška pěstírny je dostatečná, tak 3 m... Jinak je to sativa, takže si nedělám iluze o nějakým indika keříku, spíš co kytka, tak to bude jeden tlustej doutník ve finále Díky za podporu, holkám budu podstrojovat, jak umím nejlépe
Cropmax se mi osvědčil, používám ho teď na matky.Jsou vitálnější díky rychle se vyvíjejícímu kořenovému systému (a na to cropmax je) a tím pádem se rychleji vyvíjí i nadzemní část...výhonky letí jako blesk a kytky košatí.Neboj se míchat ho s phyťákem a kytindy tím tak dvakrát týdně přímo prolejt (prostříkat)...hlavně zespodu listů.
zdar,urcite zalejvej mine nechavej to proschnout,pro kytky je to lepsi...
Mash to silene vytahly... dej si niz vybojku...
A nak sem z fotek nepostreh tvoje stinitko....
Kolik mash vlhkosti ve skrini??
Zalévám dvěma litry všechny rostliny, tzn. že každá dostane při zálivce průměrně necelou decku zálivky, tzn. asi 1,5 dcl zálivky na den, pokud zalévám 2x denně - to snad není tolik... Výbojku dát níž moc nechci, bojím se, že holky se upečou, výbojnice hřeje fest....
to Big: OK, se zálivkou to omezím, v tom není problém - ale drip přece taky zalévá třikrát až pětkrát denně malé dávky zálivky i na malé řízky...
K výbojce - málo growerů tady má výbojky dvě, většina lidí to tady odjede na sodíku celej průbeh, jak vegetaci, tak květ. Taky bych rád na těch 14-20 dní dal metalhalogenovou výbojku, ale zrovna není $cash$ na to, abych si ji koupil. Myslím, že to bude i tak dobrý, snad
Vlhkost se pohybuje okolo 70 %, zvlhčovačem to stříkam, co to jde....
Jinak díky všem za připomínky a káčka....
Já myslel, že ta výbojka má stejný spektrum jako třeba obyčejná OSRAM NAV-T 400 W. Je pravda, že do grafů se spektrem sem nekoukal, ale oproti obyčejné sodíkovce se nemůže přece tolik lišit... Je pravda, že sem jí kupoval hlavně kvůli zmiňovanejm 55 000 lm, ale že by měla jen červený spektrum? Třeba ekvivalent Philips Son-T Pia plus má taky tak červený spektrum nebo nemá tak velkou svítivost? Já už stejně zítra přepínám, tak je to jedno, ale příští várku koupim i metal.... Mám zkušenosti, že kytky sem měl 15 dní na 18/6 s OSRAM NAV-T 400 W, pak přepnuto a ve finále byly kytizz good.... Uvidíme.....
Posílám včerejší fotky, holky trochu povyrostly a zmohutněly, jsou devátý den na květu, přepínal sem 20.10. Celkově je mám pod světlem od 4.10., takže jim je 27 dní. Moc se toho nezměnilo, zkoušel sem méně zalévat, ale hodně rychle to vysychalo a dvě kytky to málem nerozdejchaly, takže dávám raději zálivky víc než míň. Hnojky se nezměnili, stále AB od B'CUZZ, Phytamin a Cropmax postřik jednou týdně... Čekám na PK13/14 a Atazyme od B'CUZZ, tento týden by mělo dojít - začnu dodávat další živiny. Když zbydou money, koupím i Bloei (květový stimulátor)...
Zdarec drtikolec,
Snad to nevyroste tak vysoko, ale mýmu kámošovi, kterej má to samé řezivo, (ale je o tři týdny napřed - s tím samým vybavením co já), tak už má metr kytky, co se pěkně nafukujou a vypadá to monstrózně, zkusím to sem postnout. Dík za káčko, cením si toho....