Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny growery,
jelikož na mě byl činěn ze strany admistrativy :-), přidávám i svou
trochu do mlýna.
Osazenstvo činí 5x:AK-48 a další členové jsou 4x:Skunk1 .
Rostliny jsou pořízeny z řízků,za které vděčím company Nirvana.
Kytí je zaseto přímo do skříně ,takže objem hlíny je při výšce 30 cm nějakých 300 l zeminy.
Skřín: Je vyrobena z dýhy na zakázku, rozměry 100x100x200 s již vyřezanými otvory,uzamykatelná,rozebiratelná.Na stěnách bílá fólie od firmy Klečka.
Substrát : zahradní subtrát s perlitem ve správném poměru.
Slunce : Nad hlavami jim svítí 400 W Philips Son - T.O ostatním příslušenství je myslím zbytečné se zmiňovat.
Větrání : Zajišťuje větrák Sunon s parametrem 180m3/h - odtah,přívod vzduchu obstarává stolní větrák.Počítal jsem výměnu vzduch a jaktaž to vyšlo.
Vlkost : Snažil jsem se udržet : růst 60 %, květ 40 %
Tak zatím vypadá že je všechno v pohodě.
1) Dodej pls fotku skříně když má otevřený dveře ať si to můžem taky představit jak to tam vypadá
2) Máš je daný jen v hlíně která je jen daná do skříně ? jak máš vyřešenej odtok vody z hlíny aby se nepřelila?
3) Zastřihoval jsi ? podlě poslední fotky by jim malý prostřižení dole nevadilo.
Tak hodně zdaru a připoj report az budes kosit, nebo lépe tak tejden pred
Jinak vlhkost je dobrá,tak se snaž je trochu pofoukat,plíseň palic je mrcha Nemáš problém s tím že ti bude skřín od vlhký zeminy plesnivět? to by taky nebylo vlbec dobrý.