Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Ceník potreb na indoor.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Balci
Nový Člen

Karma uživatele Balci - 23% Pěstitelská

Obecné Cenik na indoor..."vybojka" 250W jen za 335,- Kc Příspěvek č. 1

Nasel jsem levnej obchod na "vybojky". Jen se zasroubuji do klasicke zarovkove patice a sviti, bez tlumivky a dalsiho vybaveni. Watt: 250 W, cena 335,- s DPH. Maj tam i jine potreby za rozumne ceny: tlumivky, ruzne zarivky, halogeny ( cena kolem 350,- s DPH za 250 W, taktez lze zasroubovat do patice pro klasickou zarovku ),.... Ulice LIDICKA ( Praha-Smichov ), hned u zastavky tramvaje, obchod se jmenuje EPA.

Zadna chemie... s te, zle mi je !

Old Post 14-02-2002 v 11:25 AM
Balci je offline   Profil uživatele Balci   Find more posts by Balci   Foto galerie člena Balci   Click here to Send Balci a Private Message   Add Balci to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danielf
Stálý Člen

Karma uživatele danielf - 45% PěstitelskáKarma uživatele danielf - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

jo, tak tam nekdy nakupuju, ty lidi se me i dokonce ptali jak to roste-je jim to jasny.Ale.Nechapu, jak by to mohlo bez tlumivky a starteru fachcit...Nevosmelili te?

Old Post 14-02-2002 v 18:26 PM
danielf je offline   Profil uživatele danielf   Find more posts by danielf   Foto galerie člena danielf   Click here to Send danielf a Private Message   Add danielf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Podle mě je to kravina protože bez tlumivky a startéru? A ještě já mam 250 a objímka na ní je docela dost velká takže by ta žárovka nešla zašroubovat do normální objímky .Chápete co myslim ne?

Toť můj názor.

Old Post 14-02-2002 v 18:31 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

a neni to nahodou obycejna 250w zarovka? je to fakt SODIKova vybojka?

Old Post 15-02-2002 v 07:32 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

No já bych řek že to bude rtuťová výbojka se zabudovaným elektronickým předřadníkem.

Haman - Flying smokers

Old Post 15-02-2002 v 12:39 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miky
Stálý Člen

Karma uživatele miky - 33% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 6

Neni to sodik ale smesova vibojkaa ale mela by plnit stejnej ucel,nedavno sem na ni koukal

miky

Old Post 15-02-2002 v 12:45 PM
miky je offline   Profil uživatele miky   Find more posts by miky   Foto galerie člena miky   Click here to Send miky a Private Message   Add miky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Nazdar - pred rokem jsem mel takovou 'vybojku' v ruce a nedalo mi to - koukl jsem dovnitr.... misto tlumivky je k omezeni proudu pouzito normal wolfram vlakno jako v zarovce, seriove spojene s vybojkou. Pocitam, ze zhave vlakno emituje zareni s vlnovou delkou i v IR oblasti a tim bude podporovat masivni rust stonku a qeteni. Svetelny vykon je nizsi nez u standardni vybojky. Sice to nemam vyzkouseny, ale muj nazor je, ze na rust bude vhodnejsi nez halogen ci jine zarofky, ale nic vic.....

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 15-02-2002 v 13:36 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Balci
Nový Člen

Karma uživatele Balci - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Jo presne tak, je to smesova vybojka, urcite ji zkusim, ta cena je vazne skvjela )

Old Post 16-02-2002 v 13:51 PM
Balci je offline   Profil uživatele Balci   Find more posts by Balci   Foto galerie člena Balci   Click here to Send Balci a Private Message   Add Balci to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

nevim jestli ja ta cena kosher. zapojit to do site taky neco stoji a jakej z toho bude vynos tot otazka jsem sice konzervativni ale HPS je HPS.

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 31-03-2005 v 06:28 AM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koko g.
Nový Člen

Karma uživatele koko g. - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Je to cool, ale daleko, nevite o něčem v Brne?

Old Post 31-03-2005 v 11:56 AM
koko g. je offline   Profil uživatele koko g.   Find more posts by koko g.   Foto galerie člena koko g.   Click here to Send koko g. a Private Message   Add koko g. to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koko g.! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás