Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Prosim o radu na aoutomaticky spinac vetraku pri teplote vyssi nez 30
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Janiki
Stálý Člen

Karma uživatele Janiki - 33% Pěstitelská

Hydroponie Prosim o radu na aoutomaticky spinac vetraku pri teplote vyssi nez 30 Příspěvek č. 1

Ahoj
At hledam jak hledam, nikde asi nic konkretniho neni.
Blizi se leto a s nim problemy s teplotou v pestirne.
Ja jsem slysel ze nekdo si udelal nejaky automaticky spinac druheho vetraku, pokud teplota v pestirne presahne napr 30 stupnu.
Nevite jak na to pls?
Diky za radu

Sometimes I am too lazy to exist....

Old Post 10-06-2004 v 11:51 AM
Janiki je offline   Profil uživatele Janiki   Find more posts by Janiki   Foto galerie člena Janiki   Click here to Send Janiki a Private Message   Add Janiki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Pořiď si termostat a zapoj do něj větrák. Ani to není moc složitý. Bál jsem se toho jak čert kříže a nakonec jsem to zmáknul sám... Pokud máš ten větrák s kablíkem do sítě, tak to nejjednodušejc uděláš tak, že vezmeš obyčejnou prodlužku, někde ji nařízneš, vytáhneš hnědej káblík (fáze, né jinej hnědej káblík) , šmikneš ho na 2 půle a zapojíš podle schématu na termostatu... Když to náhodou zapojíš blbě (jako se povedlo mně), tak to pak jen přehodíš... No a prodlužku zapojíš jednoduše do sítě, druhej konec spojíš s káblem od větráku a je to... Prakticky při tomhle neuděláš nic ani termostatu, ani větráku, akorát to wodnese prodlužka...

To je podle mě jedno z těch jednodušších řešení.

Old Post 10-06-2004 v 13:04 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

bud si postav neco z www.belza.cz, nebo - protoze patrne elektrice prilis nehovis (to by ses neptal ) - zkus vytvorit spinac treba z bimetaloveho odpojovace trafa, ktere se pouzivalo napriklad u detskych elektrickych vlacku: je tam jen bimetal s kontaktem a sroubove stelovani. Bimetal je treba odpilovat (nyty) a prinytovat/prisroubovat opacne, aby se zmenila logika spinani. Mel jsem to v lampe asi rok na spinani interniho vetraku a osvedcilo se - je to jednoduchy a nepotrebuje napajeni.
Nebo jeden termostat je na https://grower.cz/forum/showthread.php?&threadid=854

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Naposledy upravil viridis 10-06-2004 v 13:54 PM

Old Post 10-06-2004 v 13:05 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

to viridis: ty stránky jsou fajnový!

PS: k čemu může bejt takovej "Generátor pseudonáhodné posloupnosti", název je to hustej

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 10-06-2004 v 13:32 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janiki
Stálý Člen

Karma uživatele Janiki - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

To Udl: zni to dobre. jake termostat mas namysli? kolik tak stoji?a kde ho pripadne koupit v Praze?
Jinak elektrice fakt nehovim
Ale diky a jdu studovat elektroniku

Sometimes I am too lazy to exist....

Old Post 10-06-2004 v 17:06 PM
Janiki je offline   Profil uživatele Janiki   Find more posts by Janiki   Foto galerie člena Janiki   Click here to Send Janiki a Private Message   Add Janiki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Příspěvek č. 6

Termostat stojí kolem tisícovky, ale možná seženeš i levnější. Ani nevím, jakej mám typ, sháněl mi to kámoš. Prostě digitál - jako do bytu - jsou tam konektory jak pro spínání větrání tak pro spínání vytápění (to se Ti určitě bude hodit ).Poptej se v elektru, oni něco určitě nabídnou. Zapojení naštěstí masakroidní není.

Taky moc elektrice nehovím, ale tohle se dá v klidu zvládnout...

Old Post 11-06-2004 v 07:16 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StoneBud
Stálý Člen

Karma uživatele StoneBud - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Hmmm a neda se sehnat jednoduchej nakej termostat...levnejsi....nebo teplomer s hygro a termostatem...???

Old Post 28-06-2004 v 15:56 PM
StoneBud je offline   Profil uživatele StoneBud   Find more posts by StoneBud   Foto galerie člena StoneBud   Click here to Send StoneBud a Private Message   Add StoneBud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

no já mám v práci v rackové skříni s aktivními prvky počítačové sítě takovou krabičku 2*2*5cm která je připojená k ventilátorům a na které je potenciometr, na kterém si nastavím telotu a při nastavené teplotě se spustí ventilátory (na 220v). tahle hračka stojí kolem 700,-.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 29-06-2004 v 07:15 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

termostat s kapilárou vyjde na 200-250 Kč a relátko na prohození chodu asi 150,- . termostat s rozsahem 20-120°C spíná, až když teplota klesne pod nastavenou hodnotu a my potřebujeme opak, proto to relátko. V tvým případě na 220V Zajdi do elektrovelkoobchodu, řekni jim, že potřebuješ odvětrávat terárko a woni Ti určitě poraděj, jak zapojit kontakty.(jsou očíslovaný) Fakt na tom nic není, je to jako si přidělat zvonek na barák....

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 30-06-2004 v 12:50 PM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Příspěvek č. 10

Přesně, jak radí psilos. Když to zmastíš a zapojíš to blbě - což poznáš hned (zkusíš zahřát sondu a mělo by to sepnout větrák), tak dalších možností zapojení na výběr už není...

Old Post 30-06-2004 v 19:20 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás