Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Novy upgrade problém zůstává
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Dr.Bobby
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Bobby - 3% Pěstitelská

Novy upgrade problém zůstává Příspěvek č. 1

Ahoj chtěl bych se zeptat jak poskládat v roomu komponenty, už jsem fakt bezradnej. Koupil jsem novej vetrak a pachách zvetsil box a stejne je tepolota kolem 29 -30°C ... v boxu se pohybuje kolem 27-28°C.
Pritah z boku roomu je z mistnosti 21-26°C a 1x aktivni z venku

Můj set-up:
DarkRoom 120
Ufo PK 160 s termostatem 820m3
Pach filtr 780m3 160mm
waveflektor XL
400w GiB LFS Xtreme
NTS digi 400w předřadník
1x ofuk davo vk6
2x přítah 120mm pv vetrak 90m/h

VIz foto po dnesim předkládání. Je teplota o cca 0.9 vice
Lampu mam do vrsku cca 50cm jak dam bliz teplota kolem 29 -30. Jeste zkusim poridit dalsi klipsnak a dokoupim pc vetrak na ofuk lampy nic jineho me nenapada.
Vsem dekuji za cenne rady.
At se to zeleni

Old Post 23-06-2013 v 18:07 PM
Dr.Bobby je offline   Profil uživatele Dr.Bobby   Find more posts by Dr.Bobby   Foto galerie člena Dr.Bobby   Click here to Send Dr.Bobby a Private Message   Add Dr.Bobby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Bobby
Stálý Člen

Obecné 1 Příspěvek č. 2

1

Old Post 23-06-2013 v 18:08 PM
Dr.Bobby je offline   Profil uživatele Dr.Bobby   Find more posts by Dr.Bobby   Foto galerie člena Dr.Bobby   Click here to Send Dr.Bobby a Private Message   Add Dr.Bobby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Šlo by to optimalizovat aspoň tak, že se zbavíš těch zatáček na flexách a možná pootevřít ty postranní průduchy..

30 stupňů není optimum, ale kytky to snesou. S přidaným ofukem bez problému.

A ještě koukám na ten předřadník! Elektronickej sice tolik nepeče, ale hřeje taky

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 23-06-2013 v 19:51 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Bobby
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Ahoj Děkuji, zkoušel jsem pácháč napojit přímo na ufo a rovně 1,6m sono do zdi. Boky otevřený mám. Když to zapojim a primo bez zatáček, tak se dostanu na cca 25-26°C ale pod lampou 30cm pořád 28-30°C.
Teď po brku mě napadlo dát na lampu odtah tt125 280m2 a stáhnout na konec odtahu ven dát pácháč, což by vyřešilo problém hluku z flexa 125mm a teplo od lampy by šlo hezky pryč. Tt a pácháč mám 3dny použity.

Předřadník vím
0. Lenost!
1. Vlhkost
2. Teplo po cca 5h svícení má tělo 55°C

Zeptám se k vlhkosti při květu mám 45-51% ok?

Old Post 23-06-2013 v 20:42 PM
Mr.Sordo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

citace:
Původní příspěvek od Dr.Bobby
Zeptám se k vlhkosti při květu mám 45-51% ok?

Zdravim,tady info:
https://grower.cz/pestovani/navody/o...tirny/3.html#22

Old Post 23-06-2013 v 21:13 PM
Mr.Sordo je offline   Profil uživatele Mr.Sordo   Find more posts by Mr.Sordo   Foto galerie člena Mr.Sordo   Click here to Send Mr.Sordo a Private Message   Add Mr.Sordo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Pokud není ten model náchylnej na plíseň, tak 50-60 % v květu je OK. Mám vyzkoušeno, kdyby chtěl někdo rejpat

Samozřejmě doporučuje se míň, ale jak na to koukám, asi se těžko dostaneš na ideální hodnoty.

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 24-06-2013 v 11:23 AM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Bobby
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Ahoj, tak jsem včera dal holkám 24h tmu a přeskládal ventilaci a přidal tt125 280m2 s pachovým filtrem a teplota pod lampou cca 20cm je snad ok.

Old Post 26-06-2013 v 16:16 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás