Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
když jsem v říjnu začínal přemýšlet co a jak, natěšený jak děcko na vánice, říkal jsem si že těch pár měsíců do jara nepřežiju..... no a už je to tady :: osazenstvo
:: 10× noname "N" (na první fotce, klíčeno 11 semínek, jedno dezertovalo, zbytek vyklíčil) - obyčejná česká venkovka, příjmná vůně, mírně lepivá
:: 1× noname "H" - z šesti semínek z drťky, údajně z "páté generace holandu" , ale šly do hlíny a jedna nakonec vylezla... už na prvních lístcích je vidět rozdíl v genetice
+
:: 2× GWS, PoG, AK47, + kytka X - všechno potomci první generace skvělých kytek, kytičky jsou zatím pod úsporkama a vypadají celkem mizerně, ale postupně je přesazujem do lepší hlíny tak se snad rozjedou + to be continued, dyť sezóna teprve začíná, další kytky budou nejspíš Safari mix [Mandala seeds] :: growing - hnojky a metody
:: hnojky - chci používat co nejvíc přírodní, jednak kvuli možnosti přehnojení, komplexnosti výživy a finančních možností, takže kopřivy, králičí hovna, slepičáky, doplněno trochou té chemie (wuxal např)
:: substrát - pro každou kytku určenou pro dokvetení bude vykopána díra a zaplněna zahradnickým substrátem (agro CS "B" a podobné") :: kde? jak?
něco v křovinách, něco v kukuřici nebo jiném porostu, a možná na balkoně nebo dvorku v kýblu... chci praktikovat SuperCropping který se mi strašně líbí, hlavně v polním porostu se bude mrtě hodit (more about : Lahvan's skleník 2006+ neco venek)
toť zatím vše, přidávám pár foteček nonamů co rostou jako z vody
#1 :: klíčení
#2 :: kytičky
#3 :: vlevo "N", vpravo "H"
#4 :: kytičky znovu, o pár dní později
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Naposledy upravil FlickerBird 06-05-2006 v 15:59 PM
Zatial to vypada pekne.Som zvedavy hlavne na ten kalašnikov v akci.
Inak do Growu wela štastia,slnka.
Nech sa dari a nech to rastie.Zdar ! K+ 4 U,too !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
zdravíčko. koukám, další ohýbač.
na kolika jim chceš ohnout hlavy k zemi? já jsem se pevně rozhodl cca na devadesáti centimetrech, délku si vynahradím axiálními větvemi, které dají zivot nejedné paličce. K je samozdřejmé, pokusy vpřed!
edit: moje posádka má nějakých 10 centimetů a už o sobě dává vědet nádhernou vůní.
optieX: co vím tak prý jde sadit až do červa, kytky jsou potom maličké ale dokvetou
lahvan: no záleží na místu, chci to hlavně z důvodu utajení, takže aby kytka nepřerostla... ale těch 90-100 bude optimální. letos chci hlavně zkoušet, takže víc kytek, každou opečovávat jinak a sledovat jak se jim bude dařit
# SpudGuns # OUT07?? #
"H" dostává K+ za nejhežčí kytku, přecejenom z ní možná něco bude
na semínka nejsou finance takže zůstávám u nonamů, které budu co nejlíp krmit (Kristalon start, vermikompost, kopřivy a další bazmeky)
# SpudGuns # OUT07?? #
dneska nasazeno hnojení, Kristalon start + Vermesfluid, zatím v polovičních dávkách.. kytičky už začínají vonět
27. den růstu, počítáno od prvního pátý
další posádka úspěšně klíčí zítra půjdou do hlíny
#3 :: noname "H"
#4 :: noname "N"
#5 :: výroba hnojky - kopřivy a vojtěška
# SpudGuns # OUT07?? #
Naposledy upravil FlickerBird 06-05-2006 v 15:01 PM
kytky se lehce zasekly v růstu díky přelívání (je sice pěkné že mi je děda zalíval ale bylo to na ně moc) a následné vyschnutí tomu taky nepomohlo, viz ostřihané pousychané listy
ale otřepaly se a jede se dál
#1 :: "H" se sedmičetnými listy (nejhezčí kytka co do vrůstu a tvaru listů)
#2 :: "N#8" a pokus o FIM s tupými nůžkami fotka se bohužel rozostřila
#3 :: "N#2" aka mrcek má jenom trojčetné listy
#4 :: dalších pět modelů, výsev 22. 4. '06
# SpudGuns # OUT07?? #
Naposledy upravil FlickerBird 06-05-2006 v 15:12 PM
flicker bird: při výrobě výluhu z kopřivy to má být zavřené ne? nebo já teda nevim, ale psali to tu, i slepičáky se vykvašujou...ty to máš v otevřenejch sklenicích, taky to tak smrdí? protože jestli jo, tak by efekt mohl být stejný a uzavření nádoby by nebylo potřeba a pak by to tak neboptnalo a nevytékalo (?) to mě dost vadí, vždycky, když vyrábim hnojku z kopřivy
no když jsem tenhle hnus vyráběl poprvé tak mě nenapadlo nic lepšího než to zavřít do petflašek za čtrnáct dní to nebyly flašky ale nafouklé zelené knedle, tak že upustím ať to nevybuchne... nikdy více, smrděl jsem celý ten večer
ještě stejným postupem dělám hnojku z králičích bobků které by měly být vubec nejlepším hnojivem z exkrementů
# SpudGuns # OUT07?? #
#1 :: "T#2" a trojlístky v prvním patře... žeby následek vermikompostu + genetiky?
#2 :: "H" a její pokroky za dva dny jestli to bude samec tak se poseru
a slibovaná elita:
#3 :: GWSx
#4 :: kyti ze semínka vylouplého z šištičky, model nevím ale jestli bude aspoň trochu jako matka tak to bude stát za to
#5 :: AK-47x
#6 :: PoGx... stonek i řapíky jsou nafialovělé přes to že je kytka dobře krmená, může to být genetikou?
# SpudGuns # OUT07?? #
Naposledy upravil FlickerBird 08-05-2006 v 22:36 PM
všechno na outdoorovou satbu je připravené, takže už se čeká jenom než kyti ukážou co jsou zač... některé už něco jako preflowers mají, akorát v tom chumáči lístků nahoře to nejde poznat
u kolikátého patra se vám preflowers objevují? záleží to i na odrůdě a stáří rostliny?
++ fotoupdate ::
#1 :: (zleva) N, H, LOTRIK's crazy noname
#2 :: výsev z 22. 4., každá kytka je jiná
#3 :: exoti + ty "okurky" za nima jsou cukrové melouny které jsem rozsazoval a chytly se všechny
#4 :: "že prej FIM...."
#5 :: zatím jediný potvrzený samec... PoG je kluk jako buk
# SpudGuns # OUT07?? #
Naposledy upravil FlickerBird 18-05-2006 v 22:23 PM