Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Maminka mi říká, abych to nehulil, ale já ji stejnak nikdy neposlouchal, tak proč bych jí měl poslouchat zrovna teď?
---
Lidé mi nevěří, že dokážu vypěstit dobré rostlinky pod hodně slabým světlem z hafo zrcadly... Šak já jim ukážu!!!
Původní příspěvek od matko291 Diamantom dostanes ho v kazdom obchode s naradim...
Díkes...
Maminka mi říká, abych to nehulil, ale já ji stejnak nikdy neposlouchal, tak proč bych jí měl poslouchat zrovna teď?
---
Lidé mi nevěří, že dokážu vypěstit dobré rostlinky pod hodně slabým světlem z hafo zrcadly... Šak já jim ukážu!!!
pohltí 60% světla.. Jo jinak diamant, není tak lehko k sehnání jak se říká... Nejspíš se ti povede sehnat takovou násadku s kolečkem s tvrdokovu, ta je k sehnání daleko víc...
staci i diamantovej vrtak (s tvrzenou tzv "diamantovou" spici) udelat caru. podel lomu podlozit treba prknem nebo hranou druheho zrdcadla a opratne zlomit v care. zalezi na delce lomu od 50 cm vys bych to nechal na sklenarovi ale poduk jses sikovnej mohl bys to zvladnout.
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Hawke: Už bylo realizováno minulej rok. 13W úsporka a zbytek skříně zrcadla. Krásný kytičky... ) Letos dělám new pěstírničku a nemám udělané ty zrcadla. Minulou sezónu jsem je měl na zakázku, ale teď na to nejsou prachy.
To all: Takže stačí, když se budu ptát po něčem na řezání skla?
---
No nechci ti nijak kazit plany,ale jak se Krupieer a varan uz zminily tak zrcadlo pohlcuje svetlo a to je 100% pravda!Takze si radsi sezen mylar a bud v poho.peace
Mno tak na rezani se prodava bud diamant ale ten je dost drahej a nebo kolecko.Prakticky to mas jedno cim rezes ale tim diamantem to je obtiznejsi a rozhodne neni pro zacatecniky.Jinak se na to kolecko nebo diamant netlaci.Musi to vydavat takovej strouhavej zvuk pri tom rezu.Jinak velice dulezita vec-kup si petrolej a ten rez predtim nez ho riznes namazni tim petrolejem jo a to kolecko do nej namoc taky-Jde to pak hladce a hlavne se sklo lip lame.Sklo ani lamat pres hranu stolu nemusis.Lepsi to jde tak kdyz ho jen na jedny strane (potom co ho riznes)porad nad stolem prizvednes,do mista rezu das trebas tuzku a to sklo na ni polozis.Pak jen s citem zatlacis na obe casti toho skla a uvidis jak snadno praskne.Jinak zrcadlo pohlcuje 40 procent svetla a je to to nejhorsi co muzes do pestirny dat......Jo a tim vrtakem to neuriznes ani nahodou to ti zarucuju.
Jo slo by to teoreticky i soustruznickym nozem z SK atd.Ovsem to clovek musi umet a neni to rez ale prasecina..Ono ten diamant je brousenej do urcityho uhlu a to kolecko jakbysmet.Proc by se pak delil diamant na sklo do 6mm a silnejsi?Je to prave kvuli tomu uhlu.Ja rezal skla 10 i vic mm tak vim o cem to je.Slo to jak po masle ale clovek musi mit na to ty spravny veci.
jo doplnim to zrkadlo bylo tak 2- 2.5mm a vrtak byl asi tak 3mm tlustim to neslo mel prilis praseckou spicku. ale jak rika jahudka je lepsi mit na kazdkou robotu spravnej nastroj
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Původní příspěvek od ToxicXAtomic No nechci ti nijak kazit plany,ale jak se Krupieer a varan uz zminily tak zrcadlo pohlcuje svetlo a to je 100% pravda!Takze si radsi sezen mylar a bud v poho.peace
Mylar? O co jde? Btw: Říkej si co chceš, ale já vím jakou jsem měl minulej rok s tímhle úrodu. Neberu ti ale to, že zrcadla světlo pohlcují, to je fakt... Beru to jako spíše podpůrnej prostředek...
citace:
Původní příspěvek od Krupieer Ale zrcadla sou pry pro odraz svetla nevhodne,pohlcuji pry cervene spektrum........
O tom jsem taky četl, že to pohlcuje záření ve vlnové délce odpovídající červéné barvě, to budu kompenzovat červenými diodami.
Jahudka!: Díkes za návod...
---
---