Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

Stránky: [1] 2 
Nejlepsí model kterej jste kdy meli a jeho ucinky.Ucinky ruznejch modelu - Klikni zde pro originální téma
PiosOne
Sweet Purple - parádní model na sport. člověk po něm není otupělý, ale naopak SP působí jako doping. parádně se mi po něm hraje velký fotbal, sálovka a hlavně stolní fotbálek, ten je na SP opravdu sqělý. rychlé reakce, předvídání co udělá spoluhráč, ale i soupeř (kam vystřelí, přihraje). na turnajích ve fotbálku jsem na SP dosahoval nejlepších výsledků (a nejenom já).
Killer_Queen
Mazar-pohodovej model,vubec me naskrabe v krku.Ma na me takovej svezi,energetizujici ucinek.Naproti tomu Nebula me skrabe a unavuje :(
Brunco
Nebula - neoslabuje ale tripuje ,halucinuje
Jack Flash - odjebavka navecsia totol zmena vnimania vsetko sa zrazu komplet zmeni
Phyrius
zkus Orange... :D Říká se, že má mírně tripové účinky... a můžu říct, že ty oranžový trojúhelníčky vzájemně se proplétající v zářivě brčálově zeleném podkladu mi přišly vážně úlet...:p: ale je to už dýl, tenkrát to byly moje osmnáctiny a bylo do toho trochu alkoholu... :p: ... ale jak říkám, docela úlet...

Byl to asi nejoriginálnější zážitek, jakej jsem kdy po hulení zažil :frog:

A pak taky ta již zmíněná Belladonna .... Energoška největší ( v malý míře... :D ) Ve většim to docela rozseká :frog: Ale to je individuální :smoker:
Dude
jj, ktej BD - při většim množství je to pro mě nej umrtvovák...
Buddha - takovej veselejší model, víc ho vydržim - dýl funguju, dokážu celkem rozumě komunikovat:smoker:
ale jak je psáno - je to děsně individual...záleží na set a settingu...
Locki23
Durban, Durban Poison - mam moc rad. Mam po nem pocit, ze jsem spis vystrizlivel, nez se vyhulil. Pracovni model, po kterym jde delat vsechno. Skvelej nadhled nad svetem. Neumrtvuje, naopak probere a drzi dlouho pekne vysoko.
gyzmo
No,já si myslím,že záleží víc na náladě a na době,kterou ste před zhulkou nehulily.|Když bych měsíc nehulil tak by mi přišel asi každej model dost dobrej a možná i halucinogení:)
hexamin
prepacte ze sa miesam
ale ja chem sweeeet purple take chcem

no a santa maria:-) taka vysmiata a vesela hehehe trochu nabudzujuca
a el nino sa veeelmi tazko popisuje
jestedman
no ja myslim ze tak zalezi na tom kdo to kouri, jestli neco kouril pred tim, jestli pil, jestli to je kurak cigaret, v jakym je psychickym rozpolozeni, jestli treba nema kramy, zmena chemie v mozku, proste jinej roztok. a vim ze sem si dal jednou v Arnhemu speka JH a byl to silene extravagntni ulet, ze sem mel moc energie, chtel sem skakat po autech, vsim hazet, vsechny sledovat a rozebirat skladat.
no a druhej den sem si to dal, to samy, jako prvniho speka a mel sem haluze jaxvine, vlastne ani nevim jestli to co si pamatuju, bylo to co se stalo. (tak to teda samozrejme nikdy neni, ale jestli to bylo aspon nejak takhle popsatelny). ten barman byl beloch a mel na cele bilej obdelnik cerny kuze nasitej velkejma stehama a barmanka mela jedno voko skleneny, paxe kouknu na speka a zjistil sem ze sme si kazdej dali dva prdy a spek zhasnul, taxme ho zapalili a zacal se mi prohejbat pohled, tak tripove. pak sem se uzavrel do akvarka. (vsechno vidis vsechno slysis, kdyz se te nekdo na cokoli zepta, tak nemuzes odpovedet, zdase jako bys mluvil a mel vypnutej zvuk), taxme tu druhou pulku schovali a dali ji nekdy, ale to uz asi nebylo vono, protoze si to nepamatuju.
tak asi tak
Chronik
Bylo nás devet na jednu malou zilku ale ty ucinky byly bombový vsech devet lidi melo hotovo.ale ty nejspickovejsi modely muzou mit jenom lepsi lidi nemyslite?
... nás bylo pět a jeden pes a ani jeden tvýmu příspěvku nerozuměl, jen ten pes se usmíval a vrtěl ocasem ...
canman
u me to byl nejakej superskunk dal jsem jednoho prda a byl jsem na kasi ten typek mi pak rek ze to ma 18 % thc ( mno ale nevim jestli mel pravdu )
Jednou sem měl brko a po 2vou (fakt nekecam) prdech sem byl vyhulenej fak MOC!
lordWilliam
Nejlepší model co jsem měl byla asi White Widow, bylo to v Asterdamu a poté co jsem s kámošem nuceně dokouřil fajfku (prostě mě spadla z ruky :-°) Pak se kámoš svalil do stanu a dělal tam podivný věci (asi něco viděl ;-°) NO já jsem s pomocí Alláhovou (Bůh by mě asi nepodržel :-°) seděl a najednou z moře (? kde se vzalo tu se vzalo) vylezl obrovskej ježek a odešel k záchodkům. Pak jsem raději zalezl do stanu a usnul. No a druhej den jsme se asi v 10:00 probudily, úplně na kaši, tak že vylézt ze stanu představovalo docela problém a to ani nemluvím o přípravě snídaně ;-°)
Nebula, bylo to v parku, nebo vlastne u ohne, ja nevim a byli sme fakt moc. Kamos videl tramvaje a ja mel problemy udrzet se na zemi.
GREEEN
jj nebula rulezz
LuB
Jack Flash
1 vodné bongo a úplny flash... úplne na sračky na pár hodín, celý svet bol úplne iný a nakoniec som to vyriešila tak, že som si išla ľahnúť
jaydee
ja som daval white widdow spolu s kuskom hasisu ... cele sa to volalo SMRT V PLAMENECH a bola to strasna supacka :)

traja. co sme to absolvovali sme sa 3 hodiny nemohli pohnut, jak sme sa stale rehotali ... az nam to bolo neprijemne :)
Kerbo
ja sem měl holandskej model davali sme špeka asi v 9 lidech a myslel sem že mě odvezou:-))) bylo to nařez hulení škoda že nevim co to bylo za modýlek:-/
bubik
Himalaya Express - celkem nevinně vypadající šinda dovezená z Indie. Čtyři prdy a Bubik šel na držku...
HALUZAK
Ja som bol najviac odpaleny ked som mal Kalašnikova.Mal som jedno 2 litrove bongo cez kýbel(výťah) a bol som mimo cely večer.všetko čo som dokazal bolo len ticho sedieť.Lebo som mal taku divnu namotávku že všetko čo poviem je totralna ale totalna blbosť.
Mijo2
Byla to White widow. Sem dal 3 mohutné čoudy a asi 2hod sem se klepal zimou (přitom sem seděl na lavičce kde svítilo slunko) a viděl sem žlutě. No prostě stav všech stavů. A ty svíjáky, jak já sem se smál.
weider
bolo to severske svetlo a doteraz ho mam stale pred ocami.
DARK NEBULA + TURECKY HASSIKY = mortal combat .)
Zoot
Jednou mi kamoška ktera vubec nehuli dala nejakej vzorek prej dovezenej z holandu od jejiho byvalyho typka a to vam byl maras.Dali jsme si z kamošem každej dva prdy no.....a jako že takovej maras jsem ještě nezažil.Total dvě hodky rohlik a pak total unava a spanek dyl než obvykle:-)
jožka
sakra... ještě se ke mě, asi nedostala pořádná čudka....
nikdy jsem po čudce tak neodpadl... ale hašiš jsem měl hustej
kámoška dovezla hrubou hrudu z amstru.... ubalily jsme Gramový brko
nátěr... při třetím kole lidi padaly na hubu... po pátým kole jsme skončily všichni... ty O probraly jsme se za tři hodiny... ještě kaša...
Krychle
jak mto tady tak ctu, tak si taky neodpustim zminku o jednom modylku..:D zadny Holandsko, zadna jina exotika a zadna extravagantni prizviska typu "super, ultra, mega, skero a spousty jinych priblblych vyrazu";)
jen poctive vypestovanej noname modylek, ktery se predved v tom nejlepsim svetle jeste nez byl vlozen do nejakeho huliciho nastroje. spousta pryskyrice, uzasna vune...mno zazitek jeste pred kourenim..:) tak jsem se pochvalil:D fotku onoho zabijaka mam nekde v podpisu- pracovni nazev Bobek:love:
no a k ucinkum?? hehe...po prvnim potahnuti clovek ucitil uzasnou chut(jen nevim ceho- nebyl cas to rozebirat:)) a pote nasledovalo zakuckani...ale ne ledajake..takove dost nekompromisni a hlavne necekane..:)
no a stav po dohuleni??(spis uz pri huleni..:)) totalni stoned..zabijak..nekontrolovatelny zabjak..au:pimp:
proste asi takhle:

tak co...uz?...uz? UZ! UUUUUZ! bžžžžhhňňňfffšššššššůůůůůůůáááááááá éééííáčýáěččřýrtzhc qhffgcilfč+fgýítgfg
(bohuzel neznam citoslovce pro naprostou kasi..tak aspon tohle:))
swen
byla to WW-byli jsme s kamosem v takove hospudce,kde hrajeme fotbalek,tam jsme potkali typka a on nam dal malinkou palicicku WW,po prvnim prcku mi vybuchli plice a po druhem sluku jsem jsem se musel drzet rukojeti u fotbalku,protoze bych hodil frasnu.po 5 minutach hry se mi zacali protacet hraci a ja na ne cumel co jako delaji a jesli sou v pohode.
kamos mi rikal pristi den to samy,ze nedokazal vubec stat na nohou a taky se musel drzet tech rukojeti.fakt mazanej model,nemel chybu!
lambsbread
Raz som si s kamosom dal speka zo vzorky northern lights privezenej niekde zo spanielska. Dokuril som ho v pohode, ale potom ma zalial studeny pot, zbledol som a musel som seriozne spek predychavat, ale po par minutach som bol opat medzi zivymi. Potom sme sa s kamosom ujebavali na vsetkom okolo nas. Bol to fakt drsny masac.

Dobru skusenost mam aj s Jackom Herrerom ktoreho sme mali na jednej chate. Bolo nas tam asi 7 na 4g. Okolo polnoci som dostal halusku, ze pocujem zvucku family frost, co bolo mierne nemozne, lebo sme boli v lese.

Zaujimavy zazitok sa mi stal s jednou noname vzorkou, ktoru sme si dali traja cez vodne bongo na sidlisti Repy. Potom sme cestovali v spicke elektrickou na IP Pavlovu, co bola dost zaujimava jazda. Na IPaku na mna kamos v preplnenej elektricke zacal kricat, ze az budeme na IP, tak, ze vystupime. Paradoxne sme tam uz boli a on si to ani nevsimal. Zato spolucestujuci si nas vsimali dost dobre :rolleyes:
jestedman
zda se mi prinejmensim smesny porovnavat dve odrudy. vzdyt WW vypestovana od Typka A te muze slozit a WW od typka B te jenom posimra. cely to zalezi na pestovani. odruda udava jen ramcove vseobecne vlastnosti a vzhled. ale kazda kytka je specificka
Kristl
klasika - Jack, WW, apag nákej afgánskej hash
:D
Johnik
No tak WW - dokázala mě totálně zmastit 5x denně, to se zatim jinýmu modelu ani zdaleka nepovedlo
A pak Jack Herrer - naprostá kaše po zhulení, cesta domu taxikem (14.00 v pátek, autobus bych fakt už nezvlád), spánek do 17.00, probuzení, naprosto stejnej stav, musim do města, jedu busem, sedim za řidičem, najednou si se mě stoupne asi šestiletej cikánek a začne zpívat Andulko Šafářova (celou cestu dokola, asi 10 minut, ale v tom stavu...), hlava eště víc rozmydlená, já na tý sedačce jenom tiše bědoval. Vě městě to vyřídim (paxem zjistil, že sem tam ani nemusel, jedu naz5 a von jede taky a zase si ke mě stoupnul. To mě dorazilo. Ale zážitek teda jako jo.
Ibuprofen
No tak když jsme se vraceli z "dovolené" z Amstru, tak jsme na Holandsko/Německejch hranicích ubalili brčko ze všeho co zbylo. Bylo tam NordenLights + K2 + nějakej indickej hašík. Po zhulení pořádnýho klacku ve 3 lidech - řidič moc nehulil, jsme bloudili po hraničním přechodu - totál nasráč, pak jsem se probral až pčřed českejma hranicema když křičeli že nedojedem že dochází benzín (vůbec mě to netrápilo) a pak až v Plzni když nás zastavili policajti a řidič zjistil že neměl celou dobu papíry u sebe. Probral jsem se až tak za 3 dni po tomhle výletu.
kucables
No ja som raz bol sam doma a mal som nejaky no name model ktori mi dal bratranec.Myslel som si ze to bude daky sit.No zdanie klame dal som 6 cez faaju.....................Oblaki mali nezvikle tvari a taaaaaaaa modraaa..................lentak dalej vsetci....
Storm
2 Locki 23:

Na mě Durban poison působí úplně opačně.Když ho zakouřim trochu víc, tak sem ve stavu, kdy se mi nechce nic delat, ani řešit složitý věci, prostě dlouhotrvající nářez.
satva
jo taky se mě Durbam jeví jako líný model a po delší době přichází unáva
Robie
jednu dobu tu byl Durban Poison z Holandska...a je to fakt skvělej model, s kámošem sme se shodli, že po zahulení člověku opravdu všechno jde od ruky,i myšlení.....je to takový Ivory :-)...a hlavně dlooouuhý high
Chronik
Jak to tak tady
tu a koukam tak si myslim ze se nemate spatne samy krasny modilky ktery asi bori.Hlavní myalenku jsem tedko zapomel takze sorry za prispevek ale neco uz jsem napsal.
hexxan
no kolem me moc kvalitni travy k sehnani neni, ale jednou se mi dostalo do rukou neco, co by "mohlo byt orange bud". a bylo to fakt to nejlepsi co jsem kdy mel... zkratka nez jsem stihl vydechnout prvniho prda, zacal jsem uvazovat nad podstatou vesmiru a casoprostorovych grafech a podobnych zalezitostech co me takhle vetsinou napadaji :smoker:
Paran
Byli jsme s kamošem a jeho holkou na :beer:, kažej mel dve.No a poté jsem ubalil žilku, hulíme hulíme no a připadám si pekně na kaši když v tom kamošova holka se zecala třást. Začalo se ji nějak blbě dejchat :rejp:. No prostě psicho, nakonec jsme ji dotáhly domu. Buť to byl nejlepší model co jsem kdy hulil nebo ta holka nic nevydrží. :mutant:
puss
Orange bud apotom sem jen cuměl blbe do zeme a koukal jak je to vsechno sikovny,mravenci...,nemoh sem se hnout
dfblbec
kamarat mal oslavu tak sme wyrazili na zahradu a ja som predtym zobral 2 gramce neakeho weedu z Bratislavy... netusim model, ale ked chalan dosiel tak smrdel este spoza rohu a elektricka bola total vysmradena(vyvonana) weedom..
stočil som si 1,5 litrove wodne bongo, ktore som nedal ani z polovice a weed som asi v 2 sekundach wykaslal... pritomnost toho thc w mojich plucach na cca 2 sek. stacilo na 6 hodinovy high... sme haluzili 3 hodky na chate (nepamatam na nic, ale viem ze som mal strasne halucinacie,), potom nas chytili policajti na ceste dom a kamarat mal este asi 0,2g weedu.. tak sme zhuleny na stanici posedavali, tiez 3 hodky a este ked som odtial vysiel som bol dost ze hiiigh.... fakt jeden z 3. najsilnejsich modelov/zhulov
Celller
Nejsem prez druhy huleni zadny expert, ale toho casu a to je uz davno, co jsem byl jeste ve skole prisel do parku typek jestli nechcem WW, bylo nas pet, tak jsme se slozili, jinak jsme hulili jen svoje modely, jen obcas nekdo neco sehnal, byla to volna hodina, kterou jsme meli pred ateliery, chvilku jsem pokouril, stahla se me pusa, tvare a tlak na spancich, tlemil jsem uplne vsemu a neslo to zastavit, ostatni na me jen koukali, nemohl jsem ani jit, nohy dreveny a v atelierech jsme delali figuru, ja nic neudelal a ucitel me poslal domu:frog:
dfblbec
teraz som si spomenul na dalsi xperience v spanielsku ked som bol. V tarife sme vybavili hashik od ciganov na namesti (policia nas pri tom procese sledovala a smiala sa :)) a zbaliili brko... Bolo to neake Maroko ci co ten hash, tak sme sfajcili brko na rezmedzi atlantik oceanu a stredozem(neho)mora. A po dofajceni som sa stratil, nevedel som kde som, nevedel som ako sa dostanem domov ( blbe ked som bol 3000km daleko), aj ked sme vsetci z bandy boli pokope...
The Farm
Jo tak orange bud něměl teda špatnou chut to už bylo celkem davno ale ted co vyrostla matka od PWP tak to je konec 1-2 šluky troška to pokope a pak konec!
Anonymer
AFGHAN , zmiesany s tabakom, spek 100mm , 6 ludi = DEAD , kamoska prespala cca 5 hodin, tak ju to dorazilo :D , zato ja cca 4 hodiny max. speed, dokonca som mal zrakove halucinacie (videl som demonov :D :D )
Takze, u mna afghan rulez ;)

An.
aenema
Asi před deseti lety jsem dostal vzorek na ochutnání,nijak zvlášť nevoněl,ani chutí nepřekvapil. Zato poskytnul ten nej stav kterej jsem za celou dobu co hulím zažil.Samovolný OBE mimo prostor.Těžko se to popisuje,setkal jsem se s nějakejma bytostma nebo spíš s energiema ale nešlo mi s nima navázat kontakt.Co to bylo za odrudu už bohužel nezjistím neboť ten co mi to dovalil se utkal s Herákem a prohrál.
wad
Jakto tak tady čtu, tak sleduju že u vás je nejlepší model ten, po kterým se mega zakašlete a ste Stoned ?? co blázníte :D nejlepší model je pro mě žralok... pokud to s ním přeženu, dokáže mě strašně potahat (najíždí až tak za 10 minut, takže docela nepředvídatelné) a stav na něm je takovej.. "funkční" sme schopnej všeho, ale hlava nic neví :D

btw: hash sem netahám.. to je jiná věc :D
Daveid
Jednoznačně White Widow, ta mě nakopla, uspala, dala do pohody, někdy MALINKO na chuť.
nebo taky chronick, po pávu chronicka, druhý den sem nevěděl co jsem den před tím dělal.... Nejlpší model, i když jdem byl posledně spokojen i s AK-47 taky dobrý model...
Kerič
na lyziarskom sme mali taky husty model ze sme traja z jedneho g hulili tyzden... hulili sme cez sackovu natahavacku(neviem ako sa to vola princip jak vodne bongo...) po jednom prde kazdy vecer a smiali sme sa tak 3 hodky a potom krasny dojazd bohuzial neviem co to bolo a neviem to uz zohnat...
Juriss
Muj stav byl nejlepší z hydroskunku do brka padlo cely cigaro a kuosek na srač lámájící se paličky ktery byl velky jak nehet malíčku vyhulili jsme ho v 6 lidech nikdo z nich uz nepil a dokonce kamos sedel a nevedel ze blije teda me to tak pripadalo sedel u stolu v nasi oblybene hospode afromanka a nejevil zadny znamky ze by se treba postavil nebo sel na zachod proste sedel a zvracel si na stehna ja jelikoz sem pred brkem nepil sem si krasne užival stav nepopsatelne zhulenosti!!!!!!!
Dude
hydroskanky :eek:
:D
sorry za OT, ale kdyz musis, tak musis .-)
ExTip
ja sem si podle me zajimavej model zahulil nedavno, jel sem se podivat na par dni k prarodicum, este sem se cestou stavil u kamose pro trochu huleni, aby to bylo prijemnejsi:D-ale za 4 dny to vsechno doslo:)-"skoda"!.- a du takhle se psem ke splavu a potkam paska, kteryho sem znal z mladi z vesnice:)zeptal se me jestli nemam cigaro, tak sme se zakecali a nejak dosla rec na huleni, tak sem se zminil ze uz nic nemam a on jenom: chces ganju , pojd se mnou, neco doma mam...dosli sme k nemu, donesl igelitak s palckama, dal mi tak 2g , ale rek, ze si to musim ubalit , abych mu to zhodnotil,on prej moc nehuli, ale kdyz to kouril naposledy (2mes z5), tak ho to silene rozkopalo, ze prej jed okurky a myslel si ze to sou parky atd:Dubalil sem si teda brcko a malem sem to ani nedohulil:), bylo to kaslavi, ale chutove to melo blizko k dobry lampe, krasny celistvi palicky,osypany nadhera proste...zeptal sem se ho od kud to ma a povidal ze mu to vozi jednou za 1/2 roku pasek z indie:D-tak asi tohle byl mazec, jo byli v tom este 2 seminka, tak uz mi rostou moje incky krasky, sem zvedavej, jak to vyroste tady u nas, snad v klidu)jinak stav po tom byl takovej, klasicka indika, zadny zasmani, clovek sedel a koukal a uzival si in high
wad
Tak sem chtěl tenhle sqelej thread vytáhnout na "povrch".. :) a přihodit nějakej svůj názor.. (můj nemusí znamenat že se shodne 100% s ostatníma)

D.P. - Docela pohodový zelí, ne moc silný ani slabí, tak akorát na skuř před rozjetým večerem, při větším množství ale už decentně stoned..

PWP - Silný, energický s dobrou chutí a vůní. Taková mozková zmatenost, funkčnost. Stačí docela málo abych začal zapomínat co sem to vlastně chtěl.. :sun:

GWS - Nájíždí po delší době, ale až připluje, zakousne se a nepustí, totální smršť stavu kterej je ale kontrolovatelnej a jde si ho sqele užít.. (mám ho moc rád)

Mazar - Přišel mi docela přemýšlivej, ne uplně výtuh, jen takovej těžší stav. Přišlo mi že sem po něm neměl žádnou ůnavu, jen se ten stav tak "rozplynul.."
Co?
Blueberry - skvělá vůně, neškrábe, drtí, demotivuje, nekontrolovatelné stavy

BlueberryxGanja - měl jsem 4 fena
1. oranžové palice - hodně škrábal, smrděl po ganje, stoned-stav (pracovní název Smraďoch - fakt to děsně smrdělo po zapařeným senu)
2. modré palice - neškrábe, nádherně voněl po blueberry, nicmoczhulení
3. modrozelené feno - jako blueberry, chut v puse stejná jako vůně
4. ganja feno - totalní rozbijedlo :D, nepopsatelnej stav, demotivujici, neškrábe, ale moc nevoněl, chuť po fialkách (taková ta komunistická levná voňavka)

SuperSkunk - smrdí, zmatenost, unava, stoned-stavy i u nedozralých rostlin, (pracovní název esesák)

G13xRomulan fedxOrange Crush - šílený zmaštění, žádná únava, člověk by furt něco dělal, vyléčilo to pár lidí (dali si s hulením přestavku):D, petrolejová vůně, při dlouhodobým hulení škrábe


ps. hodnocení myslím hooodně sugestivní, chtělo by to vymyslet nějakou stupnici pro hodnocení....
canman:hel dyž sem měl poprvý SS tak to byl nej mazec,kteraj sem zažil....pamatuju si jen jak sem držel brko v ruce a pak po dvou hodinách si pamatuju jak sedim v parku total na kaši.
napíšu o jednom modelu, kterej mě ne nejvíc zkouřil, ale kterej mě nejvíc příjemně překvapil, byl to kamarádům out NorthernLight...v první řadě nádherně voněl...taková ta lehce jahodová vůně, která už od prvního pocítění věští příjemný stavy...když jsem ho balil, tak sem uplně koukal, protože mi na prstech zůstavaly kousky pylu a pryskyřice...tolik, že mi to přišlo líto...a pak jsme to odpálili a šli na přednášku doktora Uzla Sex na Ex... :-) Nepamatuju si z toho ani ťuk...jenom, že mi ten Uzel připadal hrozně v pohodě a strašně mě mrzelo, když to skončilo .-( A jak mi to bylo smutno, tak jsme dali ještě dalšího, vyžrali mekáč a šli si lehnout :-)
trojbodka
1.Holandsko
2.Maastrixt
3.Kosbor_Kosbar...neviem presne stratil som od nix kalendarik
4.Super Jack-BlueberryxJack Herrer
...asi to zalievali RedBullom

...s kofiku som vybehol...
Co?
no nejvíc mě vždycky překvapí-vykolejí česká ganja.... po ty záplavě skunků je tento špek vždycky až neuvěřitelnej....:D....
no a asi uplně nejvíc mi chutnala h`assassinova vietnamská sativa - ted presně nevím jméno (doplním).....kvete 20týdnů...vůně špeku po hřebíčku (koření)....fakt úchvatný hulení :punk: :punk: :punk:
btw. každý hulení vypěstované s lásku je prostě "boží" :frog:


G-Farmer
citace:
Původní příspěvek od weider
bolo to severske svetlo a doteraz ho mam stale pred ocami.


taky sem mel neco podobneho ale byla to polární zář
fakt sem normalne z toho videl trochu zamlžene
budto sem si to vsugeroval nebo sem byl fakt jak prase!!!
G-Farmer
citace:
Původní příspěvek od Drevo-Kocur



Neměl si nic podobného, ale stejného, protože Severskou září myslel Northern Lights, ale asi si to špatně přeložil:D

Já bych NL hodnotil jako energický model, který uvede kuřáka do stavu dos solidní zhulenosti, ale přitom je schopný vydedukovat nepochopitelné myšlenky, které nepochopitelně dávají smysl:D


nene neprelozil me to rikal kamos ten co mi to daval!!!
ale urcite je to ta Northern Lights
Vladbur
Nejlepší model co jsem měl byl indoor,Great White Shark x Noname,totální masakr:),zhulili jsme se ve třech lidech,fakt konec,byli jsme u kámoše v pokoji a měli jsme hromadný halucinace:D,mysleli jsme že po nás včelka Mája střílí raketometem:),furt sme skákali sem a tam,a uplně jsme rozbily všechno v pokoji,aby sme uhli raketám,takhle jsme blbli asi čtyři hodky,furt sme se smáli jak hovada:),a pak kámošovi vlezl trpaslík do ucha,a von se počůral strachy:D,takže fakt konec,takový haldy jsem neměl ani po White Widow nebo po Belladoně,stav trval celej den,takže jsme se nenudili:D,až na počůranýho kámoše:D:D:D:D:D:D
Vladbur
Tak taky přispěju
Puna Blueberry-halucinace,prostě slyšiny a smích až jsou z toho křeče
Maroc x Afghan-to samý jako hašiš
Durban Poison-haldy všeho druhu,prostě pohoda
Great White Shark-zvukový a zrakový halucinace,hodně na fyziku
White Widow-hooooodně dlouhý záseky,utlumenost,stoned
Maui Waui-hodně energy,super stoned
Big Bud x Hash Plant-rudý oči jako višně,jemná chut ale nic moc stoned
Belladona-všechno vypadá jak v pohádce,mooooc barev
Jack Herer-absolutně energickej,nelenivost,vysmátost
Mazar-malá Bílá Vdova ,ale lepší
Papaya-takový ovoce až v hlavě,moc vonavý huleníčko
Shiva-při delším záseku si uvědomíte že vše kolem vás má divný barvy
Blueberry-vůně po celém těle,fakt high,nevíte co děláte
Sage-extáze s opačnym účinkem
Tot vše,až skusim něco novýho tak napíšu
SuperSkunk-těžký kouř,po 5 minutách totalní kolaps mozkovýho centra a pak už jenom se jenom po 2 hodinách někde objevíte a nevíte co se dělo...

Jack Herrer-výborná chut,dal sem si 3 sérky a šel sem vod toho jinak by byl exitus.
G-Farmer
citace:
Původní příspěvek od Vladbur
Nejlepší model co jsem měl byl indoor,Great White Shark x Noname,totální masakr:),zhulili jsme se ve třech lidech,fakt konec,byli jsme u kámoše v pokoji a měli jsme hromadný halucinace:D,mysleli jsme že po nás včelka Mája střílí raketometem:),furt sme skákali sem a tam,a uplně jsme rozbily všechno v pokoji,aby sme uhli raketám,takhle jsme blbli asi čtyři hodky,furt sme se smáli jak hovada:),a pak kámošovi vlezl trpaslík do ucha,a von se počůral strachy:D,takže fakt konec,takový haldy jsem neměl ani po White Widow nebo po Belladoně,stav trval celej den,takže jsme se nenudili:D,až na počůranýho kámoše:D:D:D:D:D:D
Tak tomu říkám hardcore :D:D:D:D:D:D
MasterKush-takovej lehkej dým,veselost,hrozně moc sme toho namluvili a vymysleli....ale čekal sem od toho víc
tak zas něco přihodim...je to Nebula-kouřil sem ji na jedný počítačový pařbě a po 10 min sem musel odejít ven,protože z monitoru vyskakovali obrázky a měl sem neuvěřitellný sluchový halucinace.Jinak měla výbornou ovocnou chut,ale co se dělo potom to nechápal nikdo...peace
wad
Ale tady se nikdo nebaví o tom že vykouříš sklo nějakýho modelu a poznáš jakej je, to je ůplná blbost, taky sem za život kouřil hromadu modelů. Píšu jen o těch, kterejch sem zhulil víc jak hodně :) a můžeš tedy říct že je to takový a takový, což určitě je... některý společný znaky se většinou shodují... a tomu ver :sun:
dvojka-trojka
citace:
Původní příspěvek od wad
Ale tady se nikdo nebaví o tom že vykouříš sklo nějakýho modelu a poznáš jakej je, to je ůplná blbost, taky sem za život kouřil hromadu modelů. Píšu jen o těch, kterejch sem zhulil víc jak hodně :) a můžeš tedy říct že je to takový a takový, což určitě je... některý společný znaky se většinou shodují... a tomu ver :sun:

jj ja to namyslel nejak spatne, ale podle me proste zalezi na hodne faktorech, nehlede na to, ze ja treba mel WW od www.highqualityseeds.nl a k tomu nejaky pheno WW od Imugnia (taky samozrejme z vyselektovany matky) a byl to takovej rozdil, ze bych v zivote nerekl, ze oboji byla WW;).
23
Mesias
Já nevím. Měl sem nějaký lepší modely, ale když nás je hulilo víc tak každej měl naprosto jinej stav. Nemluvě o tom, že hulení, které mě přišlo nasládlé kámošoj přišlo štiplavé.. (ale on nebyl zvyklej)... Něco na tom jaký model dává jaký stav je... Jednou sem měl zahulit modýlek a napsat o něm jakej je... V pohodě zahulil sem o poledňáku ve škole a takovej frčák sem ještě nezažil. Mluvil sem s každým a rozuměl sem si i s těma, s kterejma sem se nikdy nebavil. Když sem pak psal výsledek jaký to je hulení napsal sem, že se hodí do společnosti a blabla... A jaký byl údiv když sem zjistil, že sem hulil PurePowerPlant o kterém seedbanky píšou že je to vysoce společenské hulení. Od té doby věřím, že modely můžou mít své konstantní vlastnosti. Otázka je stav člověka, který konzumuje a v danou chvíli je ovlivňován více faktory. Tráva by se měla kouřit podle stavu - něco jako v Kdo hulí ten umí... Leží ti pták - dej si tuhle - Máš depku? Dej si tuhle... Protože podle mě v depresi hulit vysoce společenské kuřivo jako PurePowerPlant je škoda stavu...
oskar18
muj nejlepší model co jsem měl byl Orange bud skuřili jsme se ve škole a ani jeden jsme se nemohli ani hybat pak se z toho kamoš vyvratil a odvezla ho zachranka pry mu z toho praskl vřed
don juan
Vladbur : tak tebe by papir totalne zmenil
IcanLearnUgRow
no teda rofl nechapu jak tohle muže vubec negdo napsat , dit je to wolowina z hula mit haldy nemužeš pač to neni halucinogen :D tjn juane asi jeden trip by mu nepomoh pač takovy haldy sem ja nemel ani po celym :D at sežere gram hub a celyho gelače a pak řika neco o haldach :D
don juan
no kdyz mel takovy haldy z hula , tak co teprv papir , takova haluz te musi poznamenat kdyz se v zhulenosti vyhejbal raketam :D
IcanLearnUgRow
no to teda jak řikám ja nemel nigdy takovy haldy ani z tripa ani z hub :D natož z hula :D:D jako zavidim mu no :-) kort ješte když mu stav trval celej den a 4 hodiny se řehnal :D to ma z hula stejne stav jak ja z tripa pomalu, ješte ma lepši :D . a aby to nebyl takovej ot tak přidam moji přihodu : tak nejlepši bylo když kamoš sklizel skřin , libovej modylek a vyhulili sme za den cca5g libovyho skunka a pak když odchazim tak kamoš na me vybalil sklenku a řikam co to je a on řika to máš na odchod překvapko je to mličko z palic tohohle skunka , a bylo toho fakt malo tak malej panak a ja to do sebe kopnul a jedu domu a tak za pul až třičtvrte hodky mi to začlo najiždet zrovna když jedu vytahem takovej krutej najezd sem v živote nezazil , proste s emi začli motat nohy uplne em padal bouchal se o zdi a ani nemoh stat , mnohem horši než stav po chlastu , proste to už nebyl stav zhulenosti ale totalni stav mrdkosti , proste sem ani nevedel co delam ani sem nemoh stat hruza takhle sem přišel domu a to byl muj prvni provar že hulim :D takovy mliko sem pil jen jednou v živote , proste z palic z nejlepši indoorovky, luxus stačil mi malej panak a takhle namrdu sem byl jen jednou :-)
Nejlepší model?....asi Misty, přímo z NL. Velice smavá záležitost ;) Takový zelí se vyplatí kouřit. Jinak mám rád trávu po kterým nejseš mrtvej ale funguješ a jsi happy :D Sativa rulezzzz (Mám rád čistý high, vesnickejm nonames jsem přestal fandit, sice to většinou zhuluje jak kopanec koňem , ale to je asi tak všechno...konec dne. Voňavce můžeš hulit klidně 10 brk denně a jde to zvládnout...po těch šitech cébédéčkovejch to stojí za hovno;)..ale není každý noname zelí jako každý noname zelí :) )

Vladbur: nechápu, GWS je sice dobrej model, ale poklidnej, nic podobnýho jsem nikdy nezažil...neměl jsi náhodou placebo? :D

Jinak halucinace jsou možný, nedávno jsem vařil mlíčí z DP a v posteli jsem měl pěkný kaledioskopy, nic příjemnýho....
Skřeťák v Sudu
Mno na haldy z hula verim zhulil sem jednou asi 3-4sklenenky jen tak doma fakt nakyho masakr modelu a mel sem pak v uplne zatemnenym pokojiku westernovou ulici a manhetn :D
Jahudka!
Pro me je nejlepsi z toho co jsem mohl odzkouset v dostatecnem mnozstvi a dostatecne dlouhou dobu abych to mohl srovnavat bud nirvana special nebo G13 bonzo.Kazdej z tehle modelu ma svoje.

Nirvana special ma skvely energeticky,povznasejici,spolecensky high (dokonce prekonam i moji lenost a muzu i neco delat):p:,unava po ni moc nenastupuje a kdyz uz,resi se to dalsim prdem/brkem.Dokonce i po roce a pul denodenniho huleni porad funguje tak jak ma a porad je mozny se zkourit do nekontrolovaneho smichu.Jednim slovem-je proste skvela!!!Ten dojem ze je opravdu vyjimecna,muze potvrdit dost lidi kteří meli tu moznost ji zkusit taky.Neni jedinej clovek kterymu by se nezdala vyjimecna.G13 bonzo je neco hodne podobnyho,a ma ve finale daleko tvrdsi paldy (šutry),ale nirvana je proste nirvana - je opravdu special)))))).

http://www.nirvana-shop.com/nirvana-special-p-83.html
dime
Poradí někdo, kterej model je nejlepší na sex?
don juan
Prej je dobra Love Potion
Deckardph
Nedavno mne rikal kamos ze nejlepsi sex zazil po C99 ale pozor natu mrsku ja sem po ni mnel problem aby k tomu vubec doslo :D
wad
citace:
Původní příspěvek od dime
Poradí někdo, kterej model je nejlepší na sex?
citace:
Původní příspěvek od don juan
Prej je dobra Love Potion


2don juan: Myslíš že love potion od reefermana ? Tento rok se jeden eXemplář u nás vyskytuje :sun: (rozuměno ve vlastnictví) tak sem zvědavej, ale myslím že i když je to sativa tak to jméno nedostala qůli sexu (zajímalo by mě jak to selektovali :D )

Na sex a mazlení asi něco nezásekovýho.. řekl bych spíš něco slabšího a sativku.. :satan:

btw: Po vršku s KC33xMK (ind.) sem málem ani nepoznal "starou" (přítelkyni), jak sem byl seklej :D
don juan
taky mam jednu tak taky uvidim :D
Rudra
tak ja som si hovel dlhsiu dobu NORTHERNLIGHTSxSHIVA, model s kotorym trebalo narabat velmi opatrne, stacilo si potiahnut o malinko viac a siel som do kolien, na druhej strane ked som si ho daval opatrne bolo to krasne prijemne hulenie, na keci, na samotu, bez stihomamov a krutych stoned stavov.dalej BIGBUD bol ako pekny skunk vymastovak, pacilo sa mi na nom to ze ked stav ustupoval nabil som dalsiu rundu a opat ma nakopol, ziadne zmrtvovacie stavy nenastavali, stale dookola- parada.naopak mal som MEXICAN SATIVU a ta bola pri vacsich davkach debilizujuca. prichadzali nekontrolovatelne stavy ked sme sa nevedeli urehotat a vyslovene sme si vsetci pripadali ako zmyslovzbaveny debili, bolo stastie ze sme mohli aspon vrieskat,ruky same poletovali vzduchom- tym sme asi tie stavy ventilovali,po nejakom case som si daval na "predavkovanie" mexikom bacha. na moj vkus mexiko ma kruto energy stavy. asi sme mali aj hustu penu okolo ust:-)kto nezazil-neuveri-nemal som ju tak skoro seknut kundu mexikansku carodejnu.hm a aurora indika,ppp a nirvanaspecial su mesiac pred kaputom, tesim tesim
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od jestedman
no a druhej den sem si to dal, to samy, jako prvniho speka a mel sem haluze jaxvine, vlastne ani nevim jestli to co si pamatuju, bylo to co se stalo. (tak to teda samozrejme nikdy neni, ale jestli to bylo aspon nejak takhle popsatelny). ten barman byl beloch a mel na cele bilej obdelnik cerny kuze nasitej velkejma stehama a barmanka mela jedno voko skleneny, paxe kouknu na speka a zjistil sem ze sme si kazdej dali dva prdy a spek zhasnul, taxme ho zapalili a zacal se mi prohejbat pohled, tak tripove. pak sem se uzavrel do akvarka. (vsechno vidis vsechno slysis, kdyz se te nekdo na cokoli zepta, tak nemuzes odpovedet, zdase jako bys mluvil a mel vypnutej zvuk), taxme tu druhou pulku schovali a dali ji nekdy, ale to uz asi nebylo vono, protoze si to nepamatuju.
tak asi tak


:D:D:D
Mazec......:smoker:
mc2
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=18084
maruna
Nebula-vubec neskrabe,zadna unava,moc dobry koureni.
HeadShock
Power Plant:fakt mazec dobrej model,vela se hodí do společnosti,aktivní zkouření.Žádná unava.Jen pařit pařit a pařit.Po tomhle modelu komunikuješ bůh ví s kým bezstarost žádná mrda do hlavy která tě uzemní na 3 hodiny hluboko.Myslím že sem asi jedinej kdo v tom stavu viděl valit Philipa tbc a nad ím svítit svatozář..trocha haluz mno :-D tohle je jeden s mejch nej nej nej modelů..taky mám ještě nejakou zásobu.i semínek na přiští rok :-)
Kripix
Mazar - docela velkej bordel v hlave uz po par minutach, poradnej sluk a pokazdy jsem se hned spotil.
Pomozte mi s najdenim najvodnejsej odrody.
1:indor
2:Nehladam nic extremne halucinogene potrebujem nieco z coho nepride hned unava ale skvor naopak nieco energicke
3:Skvela nalada-Smiech smiech smiech(viem ze toto je dost diskutabilne)
4:Bez pametoveho efektu, tj: zahulim, skvela zabava po hodine zahulim znova ale stav sa uz neopakuje prichadza len unava a zhulenost...

Preco si myslim ze taketo nieco existuje? pred rokom som cele leto fical na niecom podobnom bol to krizenec G13 a neviem coho a dodnes na nho nemozem zabudnut a neskutocne ma stve ze som zabudol zachovat tu genetiku:(((
pan Muškát
No celkem mě překvapilo, že tu ještě nikdo nezmínil takovej modýlek jako je White widow!
Po bílý vdově jsem měl totiž pokaždý hrozně brutální stavy - dycky mi to připomělo ten stav, jak sem byl strašně nasračky, když sem byl poprvé. :D
Po vdově jsem měl vždycky slušný haluze - jako třeba jendou sem viděl v lese nějakýho králíka jak si hopsá v pohodě v listí a asi až po 2 minutách sme s kámošema rozluštili že je to pes!:D Vůbec sme si totiž nevšimli páníčka, kterej byl o kus dál...ale jako jinak fakt hrozně brutal stavy jako je totální výtlem nebo nechápavost a jemné halucinace. Na mě osobně tenhle modýlek působil nejlíp - mam ho ze všech nejradši. ;-)
Bulb
Skunk 1 (Out - foliac) - spis na relax, takova uzemnujici pohodka na ktery se lehce zasekavam a nechce se mi nic delat... k poslechu

Senzi Skunk (Out - foliac) - podobny stavy jak skunk1 akorat mnohem vic povzbuzujici...
JAHmaican
Papaya- že je to indika (a tahle ještě k tomu přezrálá), poznáte už za mžik, těžký stoned, nechá vás zahloubat se do sebe a svých myšlenek a jen tak nepustí

Satori- příjemný kouř, silná tak akorát, hodí se do společnosti, vcelku high, žádný nesnesitelný umrtvující dojezdy, citrusová vůně při růstu, květu i usešení

Early bud - paličky pokrytý kobercem běloučké pryskiřice, kouř mi trochu připomíná chut hašiše, stav je na hodně dlouho, působí na mě taky docela energicky. Když zhulenost doznívá, ani to nepoznáte

Hindu kush- kouř taktéž hašišovitý, stav něco mezi stoned a high, je to takový uklidnující pokouřeníčko, hodící se do společnosti (tedy pokud se to nepřežene)

Sour bubble - něco na způsob HK, kouř mi připomíná chut hub, nevím proč

California orange bud - tenhle model vás zase nenechá na pochybách, že se jedná o sativu, velmi high až trippy

sweet tooth 3 - velmi povedená genetika, žádný buchy do hlavy, ale i tak svou silou dostačující i velmi zkušeným kuřákům, je to taky takový pohodový kouření ani high ani stoned

tod moje zkušenosti o modelech, který kouřím nejčastěji...
mrakoplas
....z me zkusenosti nemuzu rict nejakej objektivni nazor ,ale jak rika JAHmaican, ze California orange bud je velice energetická , tak muj kamos cisnik rikal ze v praci po ni lital , ze hosti ani neztihali dojidat a dopijet a uz jim to bral. A kuchar ten byl tak rychlej ,ze si nebyl jistej jestli tam dal vsechno:D

Jinak co muzu rict, tak nejlepsi odruda o ktery vim co to bylo, je Cinderella 99...to aroma a skvela chut s povznasejicimi ucinky, ktere jsou vhodne do kterekoliv prostredi je proste eňo ňuňo.....
Ortaniel
Přidám svoje postřehy :P

AK-48 (domácí) - najíždí pomaleji, nicméně pak už nechytne .. i za 3h jdu třeba do kuchyně a zapomenu, že jsem tam něco chtěl ...tak se v rátím do pokoje a tam zapomenu, co jsem tam chtěl :D ...no trošku mi někdy připomná mlíčko, kompletní odvar :))

White Widow (kámošoj dostal darem ságl , Holand) - nečekaně mi kámoš ve zkušebně nabil, dal jsem si 2 prdy a byl jsem úplně mimo ... nemohl jsem se soustředit, zapomínal jsem text ... takový výplach, dobrý matroš :D

Jack Herrer (dovoz Holland) - extrémní prdel, po dlouhé době se skupinka zhulila tak, že všichni byli vysmátí jak leča :P .... Jack je klasa :P

Skywalker (kámošoj kámošoj's outdoor :D ) - brutal, dva prdy a slabší jedinci odchází potupně domů :P ...pálky vypadají hrubě jak cip, tvrdé jak křemen ... skoro škoda to nabíjet :P

Purpurea Ticinesis (kámošoj outdoor) - the smrt, po prvním prdu se dostaví tlak v lebce, který značí, že se blíží konec ...rád bych poskytl report co se děje pak, ale nevím :D
Pytlos
přihodím něco svých zkromných experienzzz
Blueberry - totální rozsek...asi sme toho dali vic nez bylo zdrávo,ale valeli sme se v parku na travniku zkedrovaný a nikdo nevedel ani o druhym kterej se propadal o pul metru vedle...jak pravil Marcelus Wallace v pulp fiction "cejtim se pěkně rozmrdanej" by bylo dost výstižný.
C.o.b. - dost inspirativní a vysmátá odrudka,ani by vas nenapadlo jak az je clovek kreativni kdyz se tim vyduní.
regulerni Orange Bud - docela smradoch,chut jako zatuchlý zelí,takovej trosku vic stoned,ale stejen dost vysmátej,kdyz sem se tim prehulil melo to psycho výtuhy ke konci,takovy ktery nicim nezažerete,nezapijete,nerozchodíte..jen spát a spát,al po prvnim brcku to dávalo kotle smíchu a smíchu.. (jedna akcicka,bongy na WC..a totální výtlemy i z toho,ze mi na zem upadl kotlík...)
AK-47 - neni to az takovej trhač hlav,ale staci par prdiku a cejtim ho,jak mi dělá z kloubů želé..cestou na metro mi utikaj nožičky uplne nekam pryc,pritom jdu fakt furt na chodniku..mozna ze by little bit of haluze..? zkuste to ;-) ...jo a dycky mam dojem ze melu asi hrozny sracky,je to celkem energy
Shiva- hmm..Shivka všivá :))) medový pokouřeníčko,chut taková seno-bylinno-koření a hrozně se to lepí na prsty kdyz drolim. přináší celkem optimistickou zkouřenost,do klidu,ale po vice brkach to zaviní totálůní zkamenělost ze by vas z toho asi ani jaderná katastrofa neprobrala a jen by ste řekli "..cožé?" Dost bych rekl ze pusobi na soustredenost,treba na fotbalek,na hakys..kamos jednou hodil nejakej hroznej rekord v sipkacha chtel hulit dal :))) dalsi brko uz ale tu soustredenost bud uplne rozladi a nebo ji koncentruje uz jen na myslenkovej svet a necha promluvit vasi fantazii
a taky sem ted nedvno hulil skero,co nasla matka kamosovi v nekolik let stary bunde,tak sme to ze srandy smrákli a prestoze chut uz to melo nič moč,cejtili sme to high a výtlemy se dostavily.. :))
Durban - ve větším množství než malym totální uspávadlo koprovadlo :-)
Chronic - aktivní, supr na nakupování
Nebula - taky pěkný koprovadlo kašladlo, takový zničeho nic vypínací a tudíž nespolečenská :-)
Critical Mass - hodně pryskyřičná chuť, taková na povídání s kámošema
Passion 1 - supr mrkvová chuť, tak jako rozjasní pohled, mě moc nechutná, já radši kopry :-)
Orange Bud - chuťově nejlepší model co jsem kouřil, dobrá, aktivní, silná
White widow - dobrá na tuhnutí u tývky :-)
MadEGGA:()
ty jo. jak se tak divam, tak sem asi jakejsi divnej. ale tak treba po budhovi sem vzdycky kosil. moc tezky na zaludek. hlava odkrvena, sileny motaky. na picu stav.

powerplant: 2 prdy a komaatek :) takokovej high stoned :) premyslivost, ale komunikovat neslo. takhle nas tam sedelo odkourenych asi 10 u jednoho stolu a za hodinu padla snad jedina veta. Nabor to jeste :)

notherlight (hydro): dobry pohulenicko. ale moc silny. pri mensim mnozstvi prijemna euforie. pri vetsim bolehlav a zmatenost jako prase.

shiva: pro me energickej, positivni, a krasnej barevnej svet :) predstavivost si frcela nejvis jak to jenom slo. mozajka pri poslechu hudbi,. barevny halusky. super model. Na netu sem ji nasel vetsinou jako sativa. Bud cista, bo dominantni. Ikdyz slovo shiva zavaanii indickym puvodem, podle me by to ta dominantni indika zmenila. Asi by to uz nebyla ta positivni shiva, jakou znam.

btw: jinak sem se koukal na ruzny stranky a maji na roznych strankach ruzny udaje ke stejnym modelum. takze ted sem trochu zmaten. Nekde se doctu, ze maji buble gum sativa, nekde je to hybrid dominantni se sativou a nekde je to 100% indika.

btw: podle miho nezalezi tedy na modelu, ale na puvodu.
sativa=high
indika=stoned

krizenci neco mezi. aspon tak sem to pochopil. a pak tedy kdyz jeden model ma ruznej rodokment. co jina seed banka, tak tedy i jiny stavy. nevim mno. pukam 5 let, ted uz moc ne.zase tak moc se¨m toho neochutnal. mam celkem mezery ve "vzdelani". :) mnoho modelu mi unika doted :)
Cicmon
MadEGGA:(): Pomer high/stoned nezalezi ani tak na modelu, ani na puvodu, ale na case kdy sklidis ;). U rozdeleni indica/sativa bych spis rekl ze sativa=trippy akce a indika=uvolneni a premysleni. Jinac kdyz nechas prezrat sativu, tak bude mit stoned ucinky jako prase,,,, ,,,,,mozna jak u tvyho pwp (100% sativa)
MastaHBlastaH
Jack Herrer-pomalsy nabeh,ale zato poriadny hukot,uz po 2 slukoch K.O.,velmi silne a intenizvne stavy
Ak47-trocha slabsi,ale zato mal krutu chut a vobec neskrabal,celkom slusny high a dobra zabava


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma